- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.281
Merhaba, hoşgeldin.Bende bu ay Hayatı Bütün Kalbinle Sev!
yazarı Beth Harbison
Merhaba, hoşgeldin.
Bu şekilde yazmıyoruz ama, prensesperinin daha rahat liste yapabilmesi için aşağıdaki gibi yazıyoruz.
Örnektir;
1- Faust / Goethe
Kitap Açıklaması veya yorum
kedi83…..1
Çehov adını duyunca büyük beklentilere girdiğim bir yazardı. Belki de beklentiyi yüksek tutmadan okunursa güzel denebilir ama sürükleyici ve etkileyici bulmadım ne yazık ki. Hatta kitabın içindeki Mutlu Adam ve Hikayeler adlı öyküleri çok alelade buldum. Yine de bu sizde bir önyargı oluşturmasın. Yorumunuzu merakla bekliyorum :)
Aramıza katılmandan kıvanç duyarız hytdnze.merhaba bende katılmak isterim aranıza mümkünse
benide aranıza alırsanız önümüzdeki ay veya şimdi bu aralar yavaşlayan kitap okumamı sizinle yeniden eski tempoma döndürmek isterim
çoook teşekkür ederim kulittaAramıza katılmandan kıvanç duyarız hytdnze.
Hoş geldin sefalar getirdin.
Yavaşlayan temponun hızla ivme kazanacağından kuşkun olmasın.
Keyifli okumalar dilerim.
Okumakta olduğumuz kitabı bitirdiğimiz günde bildirim yapıyoruz.çoook teşekkür ederim kulitta
senin gibi kitap kurtlarının arasında olmak çok sevindirir beni bu ay başlayımmı gelecek ayamı bildirimde bulunayım
Kitap almak gibisi var mı ya! Onlarla sarmaşdolaş sekerek eve dönmenin hazzı hiçbir şeyde yok.bu arada yeni kitaplar aldım ama daha okumadım sizlerle paylaşayım istedim
Ayşe Kulin - Handan
Kürşat Başar - Yaz
Can Dündar - Yağmurdan Sonra
Yekta Kopan - İki Şiirin Arasında
okuyup yorumlarımı yazarım
kitap almayı çok seviyorum aldıkça mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?