• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

kasım

1 ) yalnızca yalnızım - mehmet ali kılıç

son dönemin meşhur konusuz kitaplarından.her sayfa yeni bir duyguyu yeni bir durumu anlatıyor.
çok övülen kitaplardan biriydi ama aradıgımı bulamadım

2) yakut kırmızı - kerstin gier

uzun zamandır okumak istediğim seriye nihayet başlayabildim.kapak tasarımı çok hoş.cildine bayıldım.
3 akşam elime aldım ve bitirdim.bazen neden iş var diyorum.gömüldüğüm kitaptan gerçek dünyaya dönmek zor oluyor.
bitirmeden rahat edemiyorum aklım orada kalıyor :KK48: bu öyle bir kitaptı sevdim :D serinin diğer kitaplarıda çabuk bitecek sanki :KK71:

3) safir mavi- kerstin gier

serinin devamı birinci kitabın bittiği yerden başladı :KK55: sıra geldi 3. ve son kitaba kasıma yetişir inşallah :KK55:

PrensesPeri:3

1.Olum Yeri-Jeffery Deaver
2.Vampir Kazanova - Susie Orbach
3.Sevgi Uğruna Yaptıklarımız-Kristin Hannah
4.Kitab-ül Hiyel-İhsan Oktay Anar
5.Sizi Tekrar Görmek-Marc Levy
6.Anansi Çocukları-Neil Gaiman
7.Dünya Hepimize Yeter-İsaac Asimov: Oldukça yaratıcı bilimkurgu öykülerinden oluşan kitaba tek kelimeyle ba-yıl-dım.

Lavin-7

Kasım Ayı
1-Oğullar ve Rencide Ruhlar-Alper Canıgüz
2-Mimoza Sürgünü-Nazan Bekiroğlu
3-Böğürtlen Kışı-Sarah Jio
4-Anayurt Oteli-Yusuf Atılgan
5-Cesur Yeni Dünya-Aldous Huxley
6-Satranç-Stefan Zweig

Tuna80.......6

1. Pembe ve Yusuf...... Canan Tan
2. Od ............................ Iskender Pala

3.Prens ____________ Niccola Machiavelli
4. Manolya Kokulu Hikayeler ___ Ender Haluk Derince

şuan elimde 1 kaç kitap var hepsinden biraz okudum bazısı bitmek üzere .... ama kızlar bu ay siz bir harikasınız. çook okuyosunuz . sizin kadar fazla okumak için kırk fırın ekmek yemem lazım :)))

elfmet__________4

Kitaplar birbirinin devami niteliginde seri.
Ilk fi yi alip okumani sonra ci yi okumani siddetle oneririm.. serinin 3lemesi pi ise subatta satisa sunulacakmis..
Beni derinden sarsan kitaplar arasinda yerini aldilar.. bu kadar sarsintinin ardindan yeni kitaba odaklanamiyorum.
bende fi yi aldım ama okumadım daha. sonra çi yi alıcam :) kitap çok popüler oldu kazıtsız kalamadım hemen aldım :))

Bir kitap daha bitti:) oğluşum inşallah önümüzdeki ay aramıza katılacak o yüzden bu ay olabildiğince çok kitabımı bitirmek istiyorum :) tam gaz okumaya devam yani:KK55:
Son kitabım Colleen Hoover- Umutsuz. Çok methedildiği için almıştım bu kitabı ama öyle çok beğenemedim ne bileyim:KK14: demek ki herkes çok beğendi diye popüler diye bir kitap alınmazmış:KK51: neyse daha sırada çok kitap var gelsin Sıradaki şimdi:KK45:

pembelii: 9

Bir kitap daha bitti:) oğluşum inşallah önümüzdeki ay aramıza katılacak o yüzden bu ay olabildiğince çok kitabımı bitirmek istiyorum :) tam gaz okumaya devam yani:KK55:
Son kitabım Colleen Hoover- Umutsuz. Çok methedildiği için almıştım bu kitabı ama öyle çok beğenemedim ne bileyim:KK14: demek ki herkes çok beğendi diye popüler diye bir kitap alınmazmış:KK51: neyse daha sırada çok kitap var gelsin Sıradaki şimdi:KK45:

pembelii: 9
Allah sağlıkla oğluna kavuşmayı nasip etsin pembeli. :nazar::KK46::nazar:
Okumada tam gaz gidiyorsun gerçekten. :nazar:
Doğumdan sonraki performansını merak ediyorum.:KK64:
Perşembe günü de torunum aramıza katılacak Allah'ın izniyle. :nazar::KK46::nazar:

Pembellii hayirlisi ile gelsin minigin..
Kulitta senin de torunun hayirli gelsin. Ne guzel Allah gormek nasip etsin. Hayirli bir birey olur umarim.

Allah sağlıkla oğluna kavuşmayı nasip etsin pembeli. :nazar::KK46::nazar:
Okumada tam gaz gidiyorsun gerçekten. :nazar:
Doğumdan sonraki performansını merak ediyorum.:KK64:
Perşembe günü de torunum aramıza katılacak Allah'ın izniyle. :nazar::KK46::nazar:
Allah sizin de torununuzu sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Hepsi sağlıkla doğsun inşallah. Kitap fuarına bir gittim gaza geldim ve aldıklarımı bitirmeliyim bebiş gelmeden diye süratle kitap okuyorum:) doğumdan sonra bu kadar performansım olamaz muhtemelen o yüzden şimdi performansımı sonuna kadar göstermeliyim :KK45::KK45:

Allah sizin de torununuzu sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Hepsi sağlıkla doğsun inşallah. Kitap fuarına bir gittim gaza geldim ve aldıklarımı bitirmeliyim bebiş gelmeden diye süratle kitap okuyorum:) doğumdan sonra bu kadar performansım olamaz muhtemelen o yüzden şimdi performansımı sonuna kadar göstermeliyim :KK45::KK45:
Amin canım, keyifle okumanı dilerim. :KK68:

1- Tutunamayanlar - Oğuz Atay
2- Satranç - Stefan Zweig
3- Veda Etmeden - Zeynep Oktuğ
4- Annem Böyle İstedi - Nehir Başgil

5- Öteki Anne - Nasıl Mükemmele Yakın Bir Kaynana Olunur / Yvette Strauss
Çocuklarımla güzel ve keyifli ilişkiler içinde olmak istiyorum. Bunun için elimden gelenin
en iyisini en doğru şekilde yapmaya gönüllüyüm. Yvette Strauss öneri ve yöntemlerine
hiç bir itirazım yok elbette. Hayata geçirebilmek için hiç yılmadan çaba göstermeliyim.

kulitta . . 5

1. Mahir Ünsal Eriş -Olduğu Kadar Güzeldik
  2. Emrah Serbes _ Deliduman
  3. İhsan Oktay Anar _Puslu Kıtalar Atlası
  4. Akilah - Fi
  5. Akilah - Çi
  6. Hasan Ali Toptaş -Bin Hüzünlü Haz :Kelimlerin efendisi diyorum artık ben yazara. Yine harikaydı.
  7. Chuck Palahniuk -Tıkanma : Birkaç aydır elimde süründü gibi birşey oldu. Evet iğrençti. Kelimeler olaylar ama bunlar gerçek hayatta rastlanılan şeylerdi.Belki de yüzeye bu kadar vurmasını kaldıramadım.
"... devamlı kaçmaktan kaçış yoktur. Kendimizi şaşırtıyoruz. Yüzleşmekten kaçınıyoruz. Anı yaşıyoruz. Otuz bir çekiyoruz. Televizyon izliyoruz. Reddediyoruz...."
DonukPudra.......7

Chuck Palahniuk -Tıkanma : Birkaç aydır elimde süründü gibi birşey oldu. Evet iğrençti. Kelimeler olaylar ama bunlar gerçek hayatta rastlanılan şeylerdi.Belki de yüzeye bu kadar vurmasını kaldıramadım.
"... devamlı kaçmaktan kaçış yoktur. Kendimizi şaşırtıyoruz. Yüzleşmekten kaçınıyoruz. Anı yaşıyoruz. Otuz bir çekiyoruz. Televizyon izliyoruz. Reddediyoruz...."
DonukPudra.......7

Mühim olan bu yazılanların kurguya nasıl yer aldığı. Önceden böyle şeyler okuduğumda ben de irkiliyordum fakat şimdi eğer gerektiğini düşündüğüm yerde bunları görmüyorsam o kitabı içten bulmuyorum. Örneğin bu cümlede bana ters gelen bir şey yok. Kitabın genelini bilemem. :KK54:

kasım

1 ) yalnızca yalnızım - mehmet ali kılıç

son dönemin meşhur konusuz kitaplarından.her sayfa yeni bir duyguyu yeni bir durumu anlatıyor.
çok övülen kitaplardan biriydi ama aradıgımı bulamadım

2) yakut kırmızı - kerstin gier

uzun zamandır okumak istediğim seriye nihayet başlayabildim.kapak tasarımı çok hoş.cildine bayıldım.
3 akşam elime aldım ve bitirdim.bazen neden iş var diyorum.gömüldüğüm kitaptan gerçek dünyaya dönmek zor oluyor.
bitirmeden rahat edemiyorum aklım orada kalıyor :KK48: bu öyle bir kitaptı sevdim :D serinin diğer kitaplarıda çabuk bitecek sanki :KK71:

3) safir mavi- kerstin gier

serinin devamı birinci kitabın bittiği yerden başladı :KK55: sıra geldi 3. ve son kitaba kasıma yetişir inşallah :KK55:

4)insan ne ile yaşar - tolstoy

içinde 5 hikaye olan bir kitap.ilk defa tolstoy okudum :KK22: kalemini anlatımını sevdim :KK73:

PrensesPeri:4

Back