• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Aaa öylemii? Tarihi roman tavsiyesi istediğin aklıma gelmiş bu kitabı yabanmersini'ne tavsiye etsem mi diye geçirmiştim aklımdan. Vahşetin derin etkisi devam ederken de karar verememiştim. Tesadüf gülümsetti.
1987 baskısını okudum, sanırım ikinci eller dışında temin edilemiyor.
Okumadıysan Hansel ile Gretel`in Gerçek Öyküsü - Louise Murphy tavsiye edebilirim.
Gönlünce okuyabileceğin günler dilerim. :KK68:

sonunda buldum :KK54::KK54::KK37::KK37::D:D
Kulitta inanır mısın Hansel ile Gretel'in Gerçek Öyküsü ağustos ayında yazmışsın..
bir yere not almıştım kağıdı bulamadım ,kitabın ismi de aklıma gelmedi bir türlü.
Normalde vikitap'a yazarım okumak istediklerime bu kitap vikitap'ta ekli değildi o zamandan bu yana bugün aklıma düştü tek tek geçmişi okudum ve nihayet buldum...

:KK51:En Büyük KK çok mutluyum şuanda sipariş vermek istiyorum hemen.

Ben artık birdenbire ortaya çıkıp içinden birkaç cümleyle heryerde paylaşılan bütün kitap sitelerinde reklamı yapılan kitapları almıyorum. Üç veya dört tane öyle kitap okudum hepsi de bana bomboş geldi. :stop:

bende almayacagım artık.dediğin gibi boş çıkıyor boşuna 240 sayfalık zaman kaybı

Selamlar, kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim.
Her kitapta başka bir dünyanın kapısını aralamak çok güzel ve büyüleyici, tabi bazı kitapları çok sevip bazılarını bitiremiyorum bende, Murathan Mungan'ın Yüksek topuklar kitabını okumuştum yıllar önce, orada not aldığım üzerini çizdiğim çok söz olmuştu tavsiye ederim.
Bu ay okuduğum yeni bitirdiğim kitap.
Uyumsuz defne kamanın maceraları su - Buket Uzuner : Kumral Ada Mavi Tuna kadar olmasa da güzel bir kitaptı.
Şimdi de Metin Hara' nın yol kitabına başladım, çok güzel gidiyor.

tameryem :1

merhaba :KK60: hoşgeldin aramıza keyifli paylaşımlar dilerim :KK68:

kasım

1 ) yalnızca yalnızım - mehmet ali kılıç

son dönemin meşhur konusuz kitaplarından.her sayfa yeni bir duyguyu yeni bir durumu anlatıyor.
çok övülen kitaplardan biriydi ama aradıgımı bulamadım

2) yakut kırmızı - kerstin gier

uzun zamandır okumak istediğim seriye nihayet başlayabildim.kapak tasarımı çok hoş.cildine bayıldım.
3 akşam elime aldım ve bitirdim.bazen neden iş var diyorum.gömüldüğüm kitaptan gerçek dünyaya dönmek zor oluyor.
bitirmeden rahat edemiyorum aklım orada kalıyor :KK48: bu öyle bir kitaptı sevdim :D serinin diğer kitaplarıda çabuk bitecek sanki :KK71:

PrensesPeri:2

sonunda buldum :KK54::KK54::KK37::KK37::D:D
Kulitta inanır mısın Hansel ile Gretel'in Gerçek Öyküsü ağustos ayında yazmışsın..
bir yere not almıştım kağıdı bulamadım ,kitabın ismi de aklıma gelmedi bir türlü.
Normalde vikitap'a yazarım okumak istediklerime bu kitap vikitap'ta ekli değildi o zamandan bu yana bugün aklıma düştü tek tek geçmişi okudum ve nihayet buldum...

:KK51:En Büyük KK çok mutluyum şuanda sipariş vermek istiyorum hemen.
Waayy büyük çabalar sonucu derinlerden dalıp çıkarmışsın kitabın ismini. :KK9:
Harcadığın enerjiye layık bir eser olduğu için yorumunu tebessümle okudum.
Kitabı bitirdikten sonraki yorumunu da mutlulukla okuyacağıma inanıyorum.
Umduğunu bulman dileği ile keyifle okumanı dilerim DonukPudracım. :KK68:

Waayy büyük çabalar sonucu derinlerden dalıp çıkarmışsın kitabın ismini. :KK9:
Harcadığın enerjiye layık bir eser olduğu için yorumunu tebessümle okudum.
Kitabı bitirdikten sonraki yorumunu da mutlulukla okuyacağıma inanıyorum.
Umduğunu bulman dileği ile keyifle okumanı dilerim DonukPudracım. :KK68:
teşekkür ederim ama şuan kitap satışta değilmiş.
sanırım sarraf araştırması yapacağım.
ama bulacağım umarım.

teşekkür ederim ama şuan kitap satışta değilmiş.
sanırım sarraf araştırması yapacağım.
ama bulacağım umarım.
O yo Hay Allah canım ya! İki evde yaşıyorum ve kitap şu anda bulunduğum evde değil maalesef.
Yanımda olsaydı hemen gönderirdim sana. :KK51: Bir şekilde kitapla buluşacaksın İnşallah.
Amaaan okumaya değmez, zaman kaybı deermişiiim. :KK66:

Sinan Yağmur-Aşkın Yedi Hali Bişnev.
Yazar beşeri ve ilahi aşkı bir arada ama aynı zamanda ayrı ayrı anlatmış kitabında. Tasavvuf konularından hoşlananlar için okunabilecek bir kitap.

pembelii: 8

O yo Hay Allah canım ya! İki evde yaşıyorum ve kitap şu anda bulunduğum evde değil maalesef.
Yanımda olsaydı hemen gönderirdim sana. :KK51: Bir şekilde kitapla buluşacaksın İnşallah.
Amaaan okumaya değmez, zaman kaybı deermişiiim. :KK66:
:KK48::KK48::KK48:
akla düştü mü bir kere naparsın.
bugün iş çıkışı kitapçıları gezeceğim.
teşekkür ederim düşünmen yeter.
kütüphanemde olmasını istiyorum onun :KK33:

1. Mahir Ünsal Eriş -Olduğu Kadar Güzeldik
  2. Emrah Serbes _ Deliduman
  3. İhsan Oktay Anar _Puslu Kıtalar Atlası
  4. Akilah - Fi
  5. Akilah - Çi : Çi "yaşam enerjisi " demekmiş. yazarın böyle anlamlı isimleri seri yapması kitapların içeriği ile bütünleşmiş.
"Hayatı değil sistemi yaşadığımızı fark edenler, harakete geçmek için işaret bekleyenler, umursamayanlara karşı umursayanlar, hissedemeyenlere karşı hissedenler adına ve kendi tekamülünde kaybolmuşlar için yazılmış, dengeye adanmıştır. Hayat harekete geçen herkesi varması gereken yere götürür."

"Asla rahat bırakılmazsın.
Öylesine, anlamsız varolmazsın.
Mutluluğa saklanamazsın.
Öyleyse acına sahip çıkmalısın!
Çünkü acı, bilginin bedene inmesidir.
Bilgiyi bedene indirmeli, olman gereken şeye dönüşmelisin."

kitabın üçlemesi pi umarım kısa sürede satışa sunulur.
DonukPudra.......5

Akilah - Çi : Çi "yaşam enerjisi " demekmiş. yazarın böyle anlamlı isimleri seri yapması kitapların içeriği ile bütünleşmiş.
"Hayatı değil sistemi yaşadığımızı fark edenler, harakete geçmek için işaret bekleyenler, umursamayanlara karşı umursayanlar, hissedemeyenlere karşı hissedenler adına ve kendi tekamülünde kaybolmuşlar için yazılmış, dengeye adanmıştır. Hayat harekete geçen herkesi varması gereken yere götürür."

"Asla rahat bırakılmazsın.
Öylesine, anlamsız varolmazsın.
Mutluluğa saklanamazsın.
Öyleyse acına sahip çıkmalısın!
Çünkü acı, bilginin bedene inmesidir.
Bilgiyi bedene indirmeli, olman gereken şeye dönüşmelisin."

kitabın üçlemesi pi umarım kısa sürede satışa sunulur.
DonukPudra.......5
Waayy! Derinden yakalayan bir kitap demek ki.
Yüzlerce okunacaklar arasında yerini almış oldu.
DonukPudra,
Kitaplar birbirini tamamlayan nitelikte mi, bağımsız mı?

Waayy! Derinden yakalayan bir kitap demek ki.
Yüzlerce okunacaklar arasında yerini almış oldu.
DonukPudra,
Kitaplar birbirini tamamlayan nitelikte mi, bağımsız mı?
Kitaplar birbirinin devami niteliginde seri.
Ilk fi yi alip okumani sonra ci yi okumani siddetle oneririm.. serinin 3lemesi pi ise subatta satisa sunulacakmis..
Beni derinden sarsan kitaplar arasinda yerini aldilar.. bu kadar sarsintinin ardindan yeni kitaba odaklanamiyorum.

Ilk fi yi alip okumani sonra ci yi okumani siddetle oneririm.. serinin 3lemesi pi ise subatta satisa sunulacakmis..
Beni derinden sarsan kitaplar arasinda yerini aldilar.. bu kadar sarsintinin ardindan yeni kitaba odaklanamiyorum.
Ben 3. kitap da çıksın seri halinde alıp okuyayım. İtiraf etmeliyim ki ilk sen burdan yazınca haberdar oldum seriden.

Görme Biçimleri John BERGER 7 ayrı makaleden oluşuyor kitap. Bol bol resimler var. Vasat buldum çok teknik bir dille yazılmış.

Vişnenin Cinsiyeti Jeanette Winterson Bir anne ile oğulun insanlara dair öykülerinden oluşuyor. Çok çarpıcı bir anlatımı var. Fakat kötü tarafı artık basılmıyor. Ben 2. el kitaplar satan bir siteden çok zor buldum.

Fahrenheit 451 Ray BRADBURY. Filmi de olan ölümsüz distopyalardan biri. İtfaiyeciler yangın söndürmek yerine çıkarırsa? Ya tüm yok etmek istedikleri kitaplarsa? Çarpıcı bir örgüsü var.

1 tane daha okuyacağım. Aziz Nesin Mahallenin Kısmeti.

Kırmızı Kedi Kaç(Eski nickim serperim)...............3(şimdilik)

Ben bu kitabı internette her yerde görüyordum fakat almayı hiç düşünmüyordum çünkü Destek Yayınlarına galiba yargım olmuş. Sizde de var mı böylesine takıntılar bilmiyorum. Bir kaç arkadaşıma sormuştum yine de fakat okumamışlardı. Senden tavsiyeyi okuyunca bugün ısmarladım. Gerçi benim bir dolu yayınevine önyargım var işte böyle kötü kitap çıktığında demeyim de kitap bana boş geldiğinde.
Epsilon sendromumu Güneş Çavmasıyla aşmıştım galiba Desteğe de bu kitapla aşarım sayende Donuk Pudra. :KK24:
İşte burayı bu nedenle seviyorum kitap sitelerindeki üç kelimelik bayıldım çok akıcıydı gibi yorumlardan fazlasını buluyoruz. :KK52:

_Lavin_ _Lavin_ ve C candan44 umarim sizde begenirsiniz..
Icinde yasadigimiz sistemi oylesine sorgulatiyor ki.. yeni kitaba odaklanamadim siir kitabina basladim kafam dagilsin diye...

Catlama cesareti gosterebilmis tohumlara adanmis .. biz de o tohumlardan olabiliriz eger harekete gecersek

bu fi ve çi kitaplarını bir arkadaşım önermişti mutlaka al diye ama ne yalan söyleyeyim arkadaşımın okuma zevkini hiç beğenmiyorum. normalde taban tabana zıt şeylere ilgi duyar ve okuruz yani. o yüzden pek kaale almamıştım ama şimdi siz böyle övgüler yağdırınca ben de kitabı hemen sipariş etmeye karar verdim gerçekten. sizin okuduklarınızı takip ediyorum zaten hep. teşekkür etmek isterim bilgi için. : )

bu fi ve çi kitaplarını bir arkadaşım önermişti mutlaka al diye ama ne yalan söyleyeyim arkadaşımın okuma zevkini hiç beğenmiyorum. normalde taban tabana zıt şeylere ilgi duyar ve okuruz yani. o yüzden pek kaale almamıştım ama şimdi siz böyle övgüler yağdırınca ben de kitabı hemen sipariş etmeye karar verdim gerçekten. sizin okuduklarınızı takip ediyorum zaten hep. teşekkür etmek isterim bilgi için. : )

Kitap ilk bakista manipulasyon ,seks yogunlugu gibi gozukuyor ama alt vurgusu cok farkli..
Farkindalik icin okunmaya deger.

Back