• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

*****Temmuz ayı derecelerimiz ******

1.lerimiz TUNA80, kulitta :nazar::nazar::65: :46: :65: :46:

2.miz ftm55:81::nazar: :129:

3.müz Donuk_Pudra :81: :nazar: :128: :81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 ağustos - 31 ağustos 2014

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. _asmunikal_ ........3.......
  2. yabanmersini__ ......3........
  3. PrensesPeri ........2..........
  4. 3kelebek3 ......2.......
  5. TUNA80 ........1...........
  6. DatluCan ......1..........
  7. kulitta .......1..........
  8. LAydLiNe .........1.......
  9. kedi83 .......1.......
  10. ftm55 .............
  11. Donuk_Pudra ....................
  12. _Lavin_ ............
  13. Candan44 ..............
  14. duygum_duygum .............
  15. Sonnenschein ................
  16. loliss ...............
  17. cemre25 .............
  18. nuclear .....................
  19. hm22 ................
  20. DatluCadu .............
  21. GamzeLim ................
  22. argleton ................
  23. AskInihan .................
  24. lchentiq ................
  25. gizzem ................
  26. prenses_84 ..............
  27. mavisim51 .............
  28. Lisabella ...............
  29. Perim35 .................
  30. ozanays ..................
  31. candestin ................
  32. SabahKahvesi_ ................
  33. muntazar .............
  34. İlhanazz ................
  35. liymonatta ................
  36. elfmet ..............
  37. tugcecan .............
  38. piolin ...............
  39. limon1988 ..............
  40. ehlimana ..............
  41. MonaLiisa ...............
  42. LadySubaru ...............
  43. pekmez_akilli ................
  44. mehtap51 ................
  45. sara_28 ..................
  46. diltesne ................
  47. kaizen ...............
  48. SirriEyvan ................
  49. Gareng ...............
  50. Axelia ................
  51. kgokce ..............
  52. neenone ...................
  53. pembelii ....................
  54. Lyre ................
  55. december90 ....................
  56. H_İ_S .................
  57. nilayu ................
  58. asuarslan ................
  59. meyra_ ................
  60. iwalgirl ................
  61. msozcelk ................
  62. liymonatta ................
  63. huzur33 ................
  64. snemm__se ................
  65. flutist ................
  66. math27 ................

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, uzun bir süre ayrı kaldım. Bu arada okumaya devam ettim ama buraya bildiremedim. Taşınacağımız için kitaplarımı koliledim. 2 kitap siparişi verdim onların gelmesini bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar:16:
aranıza yeniden dönüş yapmış bulunmaktayım..
umarım beni kabul edersiniz:16::16:

Ağustos ayı:

1.Lily King Gözyaşlarıma Rağmen Babam bitti..

merhaba kızlar :3::3: hoşgeldiniz aramıza tekrar :16::16:

selam kızlar
1) marlo morgan- bir çift yürek : bu kitabı ikinci okuyuşum. avusturyadaki aborjinlerden bahsediyorlar. 120gün duş almamamk. çölde ne bulursan yemek. ve herşeye rağmen tanrıya şükür etmek. değişik bir yaşam şekli tavsiye ederim.

bu kitabı lisedeyken okumuştum.güzel olarak hatırlıyorum bende tekrar okumak istiyorum :29:

selam kızlar
1) marlo morgan- bir çift yürek : bu kitabı ikinci okuyuşum. avusturyadaki aborjinlerden bahsediyorlar. 120gün duş almamamk. çölde ne bulursan yemek. ve herşeye rağmen tanrıya şükür etmek. değişik bir yaşam şekli tavsiye ederim.

2) 1984 - George Orwel 120sf okumaya devam :31:

3) Martı Jonathan Livingston yeni başladım

canm ben 3tane okumadımki. 2 tane hala devam:31:

liste toparlarken sayıları görüp direkt işlediğim için ben o 3 ü direkt listeye geçtim simdi gördüm başladım ve okumaya devam ı :9:

*****Temmuz ayı derecelerimiz ******

1.lerimiz TUNA80, kulitta :nazar::nazar::65: :46: :65: :46:

2.miz ftm55:81::nazar: :129:

3.müz Donuk_Pudra :81: :nazar: :128: :81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 ağustos - 31 ağustos 2014

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. yabanmersini__ ......3........
  2. PrensesPeri ........2..........
  3. 3kelebek3 ......2.......
  4. TUNA80 ........1...........
  5. DatluCan ......1..........
  6. kulitta .......1..........
  7. _asmunikal_ ........1.......
  8. LAydLiNe .........1.......
  9. kedi83 .......1.......
  10. ftm55 .............
  11. Donuk_Pudra ....................
  12. _Lavin_ ............
  13. Candan44 ..............
  14. duygum_duygum .............
  15. Sonnenschein ................
  16. loliss ...............
  17. cemre25 .............
  18. nuclear .....................
  19. hm22 ................
  20. DatluCadu .............
  21. GamzeLim ................
  22. argleton ................
  23. AskInihan .................
  24. lchentiq ................
  25. gizzem ................
  26. prenses_84 ..............
  27. mavisim51 .............
  28. Lisabella ...............
  29. Perim35 .................
  30. ozanays ..................
  31. candestin ................
  32. SabahKahvesi_ ................
  33. muntazar .............
  34. İlhanazz ................
  35. liymonatta ................
  36. elfmet ..............
  37. tugcecan .............
  38. piolin ...............
  39. limon1988 ..............
  40. ehlimana ..............
  41. MonaLiisa ...............
  42. LadySubaru ...............
  43. pekmez_akilli ................
  44. mehtap51 ................
  45. sara_28 ..................
  46. diltesne ................
  47. kaizen ...............
  48. SirriEyvan ................
  49. Gareng ...............
  50. Axelia ................
  51. kgokce ..............
  52. neenone ...................
  53. pembelii ....................
  54. Lyre ................
  55. december90 ....................
  56. H_İ_S .................
  57. nilayu ................
  58. asuarslan ................
  59. meyra_ ................
  60. iwalgirl ................
  61. msozcelk ................
  62. liymonatta ................
  63. huzur33 ................
  64. snemm__se ................
  65. flutist ................
  66. math27 ................

canm ben 3tane okumadımki. 2 tane hala devam:31:

Tatlım buraya sadece okuyup bitirdiklerini yazarsan eğer Prensescim liste yaparken zorlanmaz ve bu şekilde karışıklık olmaz. Okumaya devam ettiğin kitapları başka topiklere yazabiliyorsun. Eğer istersen o şekilde yap. Kolaylık olsun herkese. :34:

selam kızlar

3) Jonathan Livingston - Martı : kısa bir kitaptı.. özgürlük,direnç ve umut bir çok şeylerdein üstesinden gelinebilecğeini anlatıyor :16::16:

Ağustos Ayı

1- Kağıt Kesikleri - İclal Aydın

2- Foto Sabah Resimleri - Ayşe Kulin

Okuduğum en iyi Ayşe Kulin kitaplarından birisiydi. Birçok öykünün birleşiminden oluşmuş bir kitap. Öyküler ve anlatım dili oldukça etkileyici. Bir solukta okunacak çerez gibi bir kitap. Tavsiye ederim mutlaka.

LAydLiNe : 2

Son düzenleme:
PrensesPeri ağustos ayı

1 - Sarah jio-böğürtlen kışı
2- cengiz özakıncı - münevver

bende artık böyle aylık tutacagım listemi.bide bitirir bitirmez yazmazsam karışıyor :44: artık serviste geçen zamanlarımı boşa harcamıyorum.45 dakikada dunyaları okuyorum :9: dün başladım bugun bitirdim münevveri :9: canım kulitta ablamın hediyesi olan 3 kitaptan biri.o zamanki psikolojik yorgunlugumda sonrada konyadan taşınırken getiremediğim kitaplarımla birlikte okunmayı bekliyorlardı.bayramda buldum önceliği onlara verdim :34:

münevver in sonu beni çok şaşırttı.2 kadın arasında kalan bir adamı anlatıyor ama aslında işlediği konu çok başka.siyasi ve tarihi çok önemli bilgiler veriyor.araştırmalarını paylaşıyor.akıcı ilgi çekici:34:

ayrıca kendimce yeni bir uygulamaya daha başladım.kitabı bitirir bitirmez bir deftere kısaca düşüncelerimi yazıp önemli buldugum kısmı not alıyorum.böylece her okudugum kitap o kısacık notlarla hep taze kalacak hafızamda :32:

münevverden alıntılacağım kısmı sizlerle paylaşayım.çok güzel yazmıs bir ilişkinin evrelerini;

" ilk aşk" güzel...
birde her aşkın "ilk günler " i
gerisi?gerisi? sürükleniş.cep telefonları tanıktır sürüklenişe.
başlangıcta tek çalışta açılı sonra üç dört çalışta daha sonra yedi sekiz çalışta,
giderek çalınır açılmaz,dönülür aranır,sonra şarjı biter açılmaz,çantadadır duyulmaz,evde unutulmuştur.
başlangıçta "aşkım" siye çöşku ve sevinçle açılan telefon bir süre sonra " ha canım" a daha sonra " efendim canım" a
giderek "efendim"e sonunda da "alo" ya döner..

Çok güzel düşünmüşsün kendince. Bende aynı şeyi burası için yapıyorum. Okuduğum kitap biter bitmez hemen KK yı ve topiği açıp bitirdiğimi yazıyorum. Arkasından diğer siteye ekliyorum. Böylelikle hiç karışmıyor. :34:

Sizlerle tanışmadan önce okuduğum kitapları günlüklerimin ya da ajandalarımın arkasına not alırdım. Sonra bir şekilde kaybolurdu. Artık sayenizde kaybolmuyor. :16:Not: Bir ara buraya yazdıklarımı da bir deftere not almayı düşünüyorum. Nolur nolmaz :9:

birde kızlar söyle bir haberim var.eğer yıl dereceleri adreslerini benimle paylaşmaktan çekinmezler ise 4. yılımızın bitiminin şerefine bu yılki derecelere küçükte olsa hediye göndermek istiyorum :34: derecelerimiz kimler olacak?ekim olmadan birkaç ay öncesinden başlıyor benim heyecanım :9:

Ayyy çok güzel bir fikir. İnşallah hediyelerden birini ben kaparım. :16:Daha çok okumam lazım daha çokkkk :27::9:

Çok güzel düşünmüşsün kendince. Bende aynı şeyi burası için yapıyorum. Okuduğum kitap biter bitmez hemen KK yı ve topiği açıp bitirdiğimi yazıyorum. Arkasından diğer siteye ekliyorum. Böylelikle hiç karışmıyor. :34:

Sizlerle tanışmadan önce okuduğum kitapları günlüklerimin ya da ajandalarımın arkasına not alırdım. Sonra bir şekilde kaybolurdu. Artık sayenizde kaybolmuyor. :16:Not: Bir ara buraya yazdıklarımı da bir deftere not almayı düşünüyorum. Nolur nolmaz :9:

Ayyy çok güzel bir fikir. İnşallah hediyelerden birini ben kaparım. :16:Daha çok okumam lazım daha çokkkk :27::9:

buraya yazdınmı kaybolmuyor evet ama adet bazında kalıyor yorumlarımız ve kitapla ilgili sıcagı sıcagına düşündüklerimiz sayfaların arasında kayboluyor:44: daha 7 kitap oldu benimde bakalım söyle iyi yazıyorum :9:

ben kazanamam orası kesin :9: diğer sitede hedefim ocak-aralık arası 30 kitap.burdada 30 tuttursam değme keyfime :9: inşallah canım :16::16: en çok okuyan ve hakeden kazansın :9:

Ağustos ayı:

1.Lily King Gözyaşlarıma Rağmen Babam bitti..
2.Harlan Coben Zor Oyun bitti..
3. Pierre Loti İzlanda Balıkçısı bitti..

3kelebek3

Yağmur sonrası
Mart Menekseleri
Kalp içeriden açılan bir kapıdır
BİTTİ :)

Msozcelk..1
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
birde kızlar söyle bir haberim var.eğer yıl dereceleri adreslerini benimle paylaşmaktan çekinmezler ise 4. yılımızın bitiminin şerefine bu yılki derecelere küçükte olsa hediye göndermek istiyorum :34: derecelerimiz kimler olacak?ekim olmadan birkaç ay öncesinden başlıyor benim heyecanım :9:

Waayy!!! Zaman nasılda çabuk geçiyor. Okuyarak daha da hızlı akıyor.
clock.gif

Bu yıl dönümü arifesinde heyecanımız katmerlendi desene. :52:
Ah! PrensesPericim yüreğinden öpüyorum seni.
00097.gif

1. Her Kalp Kendi Şarkısını Söyler - Jan-Philip Sendker
Her kitap görebilen için farklı bir bakış acisi barındırır içerisinde , ışte bu romanda Burma ülkesinin kültürünu, dinini öğrenmek bir yana, müthiş bir aşka tanıklık ediyoruz , birbirini tamamlayan bir aşka :) Tin Win ve Mi Mi...
Yine bunun yanında cokca sukretmeyi hatırlatıyor kitap.. daha söylenecek çok şey olsa da uzatmiyorum ,bence okunacak listenize ekleyin :)

SirriEyvan : 1

selam kızlar. hayırlı sabahlar. siteye alışamadım :(

3) Jonathan Livingston - Martı : kısa bir kitaptı.. özgürlük,direnç ve umut bir çok şeylerdein üstesinden gelinebilecğeini anlatıyor :16::16:

4) george orwell - 1984 :yazar baskı ve zulme dayalı bir devlet hayal ederek bu romanı yazmış. şuan günümüze uyan bir çok tarafı vardır. mesela "özgürlük". okyanusya diye bir ülkede özgürlük kelimesi diye bir şey yoktur. olan özgürlük kelimeside, ormanda özgürce dolaşabilirsin. ama mesela düşünce ÖZGÜRLÜĞÜ yada kişisel,siyasal özgürlük diye bir kelime yoktur. bir daha okuyabileceğim bir kitap :)

1- Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna
2- Anton Çehov - Kime Anlatsam Kederimi
3- Sinan Akyüz - İncir Kuşları
4- Dave Pelzer - Dave Adında Bir Adam

yabanmersini__ : 4

Dave Pelzer - Dave Adında Bir Adam : Yazarın kendi hayatını anlattığı psikolojik anı türünde bir roman. Öyle aman aman bilgiler vermiyor ama büyük bir zafer ve başarı öyküsü diyebilirim.

Ağustos Ayı

1- Kağıt Kesikleri - İclal Aydın

2- Foto Sabah Resimleri - Ayşe Kulin

3- Son Kamelya - Sarah Jio

Edebi değerleri tartışılabilir ama sürükleyici ve merak uyandırıcı bir kitap olmuş. Detaylı olarak incelenmeye kalkılırsa eğer bir çok yerinde eksiklikleri göze çarpıyor ama yine de okunduğu zaman insanı çar çabuk içine alıp sürüklüyor.

LAydLiNe : 3

Back