- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.601
evet sanırım öyle olacak canım bayram haftasında oradayım ben sadece.kısmet değilmiş birdahaki gelişime inşallah
Ne kadar güzel bir görüntü paylaşmak istedim sizlerle. Keşke Türkiye' nin her yerinde olsa
1- Nehirlerin Kadını - Philippa Gregory
2- Ne Zor Şeymiş Yaşamak - Yunus Arıkan
3- İnsan Bir Ormandır - Oktay Akbal
4- Kapımın Önünde Sıraya Giren Kızlar! - Ferhan Ertürk
5- Gece Yolu - Kristin Hannah
6- Direniş - Jack London
7- Hayvan Çiftliği -George Orwell (Oy oy oy iyi tokatlanıp, hırpalandım. Tansiyonum çıktı resmen. Şimdiye kadar okuduğum en etkileyici kitaptı.
Hafızamız çok zayıf gerçekten.)
kulitta . . 7
Bir selam vermek ve kitap okumak ne güzel demek için uğradım. :)
Bir dahakine mutlaka görüşelim o zaman. Seninle tanışmayı çok isterim. Hatta bizim gibi kitap kurtlarının keyifle çay içebileceği bir yer keşfettik chentiq cimle. Senin de görmeni isterim.
Geleceğin zaman mutlaka haber etmeyi unutma
Ne kadar güzel bir görüntü paylaşmak istedim sizlerle. Keşke Türkiye' nin her yerinde olsa
nora roberts - dolunayda aşk
bu ara böyle takılıyorum lakin bu kitap beni benden etti.adı aşk ama aşk çok az işlenmiş
nora roberts in kalemi anlatımı kuvvetli fakat kitapta tecavüz işlenmiş. hissetikleri korku.ee okudugum kitaplarda da empati yapınca çok kötü oldum.
gece uykularıma bile girdi.aynı zamanda tecavüzcünün de psikolojisi işlenmiş.nasıl hastalıklı düşündüklerini okuyorsunuz.inanamıyor insan hangi düşünceyle nasıl hareket ettiklerine.
PrensesPeri:4
Evet canım aynen öyle. Mutlaka haber bekliyoruz o zaman sendenhoşgeldinnn
chentiq de mi konyadageldiğimde fırsat kollayacagım size mutlaka haber vereceğim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?