- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.101
ee nasıl geçti vizeler peki canım??
hala sınav haftasındayım ne yazık kibirazdan sınava gideceğim yine.
matematik hariç iyi gidiyor, matematik sonum olacak.
olmaz olmaz merak etme yaparsın sen
bol şans canım
olmaz olmaz merak etme yaparsın sen
bol şans canım
Bende çok severim kitap okmayı
Haydi katıl bize denizakin, biz de kitap sevenleri çok seviyoruz.
Sorunu mesajla bildirdiler PrensesPericim. Hosting sorunundan dolayı 1.5 aylık verileri kaybolmuş.
Ben de buraya eklediğim okuduğum kitaplarla oradaki kayıplarımı düzenledim.
Buraya eklemiş olmasaydım kayıp bilgilerimi hatırlayamazdım. İyi ki varsın meleğim...
Selamlar ben de katilmak isterjm bi edebiyatci olarak araniza :) en son elif safak ustam ve ben okudum.simdi nietzche boule buyurdu zerdust okuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam KızlarKitap okumaktan büyük keyif alan bende uzun zamandır kaybettiğim günlük okuma alışkanlığımı yeniden kazanmak için aranıza katılmayı çok istiyorum.Listeye girmek için ne yapmam gerekiyor söylermisiniz rica etsem Birde günlük rapor veriliyormu :78::78::78::78:
kızlar bende hiç okumuyorum yaa alışmam lazım artık hep alıyorum ama okumuyoruuum
Hoşgeldin canım, bulunduğun ay içerisinde okuduğun kitapları isim ve yazarını belirterek not düşüyorsun. Her kitabı bitirdikten sonra sayfaya girip
Ay ismi
Lisabella-Kitap ismi şeklinde
Öyle öyle listen artıyor.
Örnek:
Nisan Ay
Lisabella
Elif Şafak-İskender
Nietche-İnsanca Pek insanca
Hilmi Yavuz-...
kahraman Tazeoğlu -...
gibi
ay sonunda konu sahibesi Prenses Peri nisan ayı okuyucu listesini açıklıyor. Hangi arkadaşımız daha çok okuduysa ayın birincisi ilan ediliyor.
dilersen okuduğun kitaplarla ilgil küçük notlarda paylaşabilirsin.
umarım açıklayabilmişimdir
Haydi katıl bize denizakin, biz de kitap sevenleri çok seviyoruz.
Bu mesajını çok beğendim. Biliyorsun beğen butonu üst üste çok beğenmeyi engelliyor. Bende sizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Tatlım yaaa seni öbür sitede takip etmiyorum sanırım. Nickin buradakiyle aynı mı? Takip etmek isterim. Kujata yı sen olarak tahmin ediyorum ama umarım doğrudur.
.merhaba kızlarlisteye dahil oldunuz bile keyifli okumalar dilerim
hızır gibisinizöyle yogun çalışıyorum ki her gün ugrayamıyorum.topic hepimizin zaten destekleriniz için teşekkürler
birkaç defa baktım bulamadım bu mesajlar nasıl beğeniliyor :26::44:
doğru tahmin kujuta kulitta
merhaba kızlarlisteye dahil oldunuz bile keyifli okumalar dilerim
hızır gibisinizöyle yogun çalışıyorum ki her gün ugrayamıyorum.topic hepimizin zaten destekleriniz için teşekkürler
birkaç defa baktım bulamadım bu mesajlar nasıl beğeniliyor :26::44:
doğru tahmin kujuta kulitta
Tatlım yaaa seni öbür sitede takip etmiyorum sanırım. Nickin buradakiyle aynı mı? Takip etmek isterim. Kujata yı sen olarak tahmin ediyorum ama umarım doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?