Kadınların Kitap Mekanı

Selamlar ben de katilmak isterjm bi edebiyatci olarak araniza :) en son elif safak ustam ve ben okudum.simdi nietzche boule buyurdu zerdust okuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam KızlarKitap okumaktan büyük keyif alan bende uzun zamandır kaybettiğim günlük okuma alışkanlığımı yeniden kazanmak için aranıza katılmayı çok istiyorum.Listeye girmek için ne yapmam gerekiyor söylermisiniz rica etsem Birde günlük rapor veriliyormu :78::78::78::78:

kızlar bende hiç okumuyorum yaa alışmam lazım artık hep alıyorum ama okumuyoruuum

kızlar bende hiç okumuyorum yaa alışmam lazım artık hep alıyorum ama okumuyoruuum

Aynen canım deli gibi kitap alıyorum ,okumaktan keyif alıyorum ama sanırım benim kitap satın alma hastalığım var.:78::78::78:İşte yeniden o eski okuma alışkanlığını kazanmak için böyle kontrollü birşeyler yaparsak başarabiliriz bence

eşim almıyor artık bana en son aldığım kitabı bir hafta gezdirmediğim yer kalmadı adamı aldırdım 50sayfa okudum tmm o kadar yani adam haklı bişiy diyemiyorum

Hoşgeldin canım, bulunduğun ay içerisinde okuduğun kitapları isim ve yazarını belirterek not düşüyorsun. Her kitabı bitirdikten sonra sayfaya girip
Ay ismi
Lisabella-Kitap ismi şeklinde
Öyle öyle listen artıyor.

Örnek:

Nisan Ay
Lisabella
Elif Şafak-İskender
Nietche-İnsanca Pek insanca
Hilmi Yavuz-...
kahraman Tazeoğlu -...

gibi

ay sonunda konu sahibesi Prenses Peri nisan ayı okuyucu listesini açıklıyor. Hangi arkadaşımız daha çok okuduysa ayın birincisi ilan ediliyor.
dilersen okuduğun kitaplarla ilgil küçük notlarda paylaşabilirsin.

umarım açıklayabilmişimdir

Hoşbulduk canımOldukça açıklayıcı olmuş teşekkür ederim arkadaşım

O zaman şöyle diyeyim :

Nisan ayı için şimdilik Kahraman Tazeoğlu - Bukre ye başladım

Hoşbulduk canımOldukça açıklayıcı olmuş teşekkür ederim arkadaşım

O zaman şöyle diyeyim :

Nisan ayı için şimdilik Kahraman Tazeoğlu - Bukre ye başladım

rica ederim canım :) bitirdikten sonra eklersin

keyifli okumalar

Son düzenleme:
Bende bilmiyorum Bilenler gelsinde bize yol göstersin diye bekleyelim bakalım.En azından nerde olacağımızı buldukta ne yapacağımızı anlamak,listeye girmek kaldı

hadi bağalım şık şık :))

Kızlar hoşgeldiniz.
Düzenli okuma alışkanlığı edinmek isteyenler için kesinlikle takip edilmesi gereken bir topic.
Kaç yıl önceydi hatırlamıyorum lakin yıllar içinde kaybettiğim okuma alışkanlığıma kavuşabilmek için nasıl mücadele ettiğimi net hatırlıyorum.
Burayı keşfetmek, arkadaşların teşviki mucizem oldu. Konuyu takip etmekten vazgeçmediğiniz sürece arzu ettiğiniz noktaya geleceksiniz.
Konunun birkaç sayfasını incelediğinizde (sondan geriye) sistemi ve kolaylığını anlayacaksınız.
Keyifli okumalar dilerim.

Çok teşekkürler kulittaEvet kesinlikle topiği takibe alıyorum

sağol canım çok okuycam çooook :)))) kütüphaneye üye olmam lazım evdeki kitaplar bitsin :))

Nisan Ayı:
1.Debbie Macomber Bahçemde Yeşeren Umutlar bitti..
2.Dünya Varmış Güneş Çavması bitti..

3kelebek3-2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…