- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.081
Selam KızlarKitap okumaktan büyük keyif alan bende uzun zamandır kaybettiğim günlük okuma alışkanlığımı yeniden kazanmak için aranıza katılmayı çok istiyorum.Listeye girmek için ne yapmam gerekiyor söylermisiniz rica etsem Birde günlük rapor veriliyormu :78::78::78::78:
kızlar bende hiç okumuyorum yaa alışmam lazım artık hep alıyorum ama okumuyoruuum
Aynen canım deli gibi kitap alıyorum ,okumaktan keyif alıyorum ama sanırım benim kitap satın alma hastalığım var.:78::78::78:İşte yeniden o eski okuma alışkanlığını kazanmak için böyle kontrollü birşeyler yaparsak başarabiliriz bence
eşim almıyor artık bana en son aldığım kitabı bir hafta gezdirmediğim yer kalmadı adamı aldırdım 50sayfa okudum tmm o kadar yani adam haklı bişiy diyemiyorum
iyi işte bak doğru yerdeyiz birbirimize destekle yeniden başlayabiliriz
Bende bilmiyorumevet canım heycanlandım valla :) nasıl yapcaz ki şimdi :)))
Bende bilmiyorumBilenler gelsinde bize yol göstersin diye bekleyelim bakalım.En azından nerde olacağımızı buldukta ne yapacağımızı anlamak,listeye girmek kaldı
Aynen canım deli gibi kitap alıyorum ,okumaktan keyif alıyorum ama sanırım benim kitap satın alma hastalığım var.:78::78::78:İşte yeniden o eski okuma alışkanlığını kazanmak için böyle kontrollü birşeyler yaparsak başarabiliriz bence
Hoşgeldin canım, bulunduğun ay içerisinde okuduğun kitapları isim ve yazarını belirterek not düşüyorsun. Her kitabı bitirdikten sonra sayfaya girip
Ay ismi
Lisabella-Kitap ismi şeklinde
Öyle öyle listen artıyor.
Örnek:
Nisan Ay
Lisabella
Elif Şafak-İskender
Nietche-İnsanca Pek insanca
Hilmi Yavuz-...
kahraman Tazeoğlu -...
gibi
ay sonunda konu sahibesi Prenses Peri nisan ayı okuyucu listesini açıklıyor. Hangi arkadaşımız daha çok okuduysa ayın birincisi ilan ediliyor.
dilersen okuduğun kitaplarla ilgil küçük notlarda paylaşabilirsin.
umarım açıklayabilmişimdir
Hoşbulduk canımOldukça açıklayıcı olmuş teşekkür ederim arkadaşım
O zaman şöyle diyeyim :
Nisan ayı için şimdilik Kahraman Tazeoğlu - Bukre ye başladım
rica ederim canım :) bitirdikten sonra eklersin
keyifli okumalar
Bende bilmiyorumBilenler gelsinde bize yol göstersin diye bekleyelim bakalım.En azından nerde olacağımızı buldukta ne yapacağımızı anlamak,listeye girmek kaldı
hadi bağalım şık şık :))
Kızlar hoşgeldiniz.
Düzenli okuma alışkanlığı edinmek isteyenler için kesinlikle takip edilmesi gereken bir topic.
Kaç yıl önceydi hatırlamıyorum lakin yıllar içinde kaybettiğim okuma alışkanlığıma kavuşabilmek için nasıl mücadele ettiğimi net hatırlıyorum.
Burayı keşfetmek, arkadaşların teşviki mucizem oldu. Konuyu takip etmekten vazgeçmediğiniz sürece arzu ettiğiniz noktaya geleceksiniz.
Konunun birkaç sayfasını incelediğinizde (sondan geriye) sistemi ve kolaylığını anlayacaksınız.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 1057638
Kızlar hoşgeldiniz.
Düzenli okuma alışkanlığı edinmek isteyenler için kesinlikle takip edilmesi gereken bir topic.
Kaç yıl önceydi hatırlamıyorum lakin yıllar içinde kaybettiğim okuma alışkanlığıma kavuşabilmek için nasıl mücadele ettiğimi net hatırlıyorum.
Burayı keşfetmek, arkadaşların teşviki mucizem oldu. Konuyu takip etmekten vazgeçmediğiniz sürece arzu ettiğiniz noktaya geleceksiniz.
Konunun birkaç sayfasını incelediğinizde (sondan geriye) sistemi ve kolaylığını anlayacaksınız.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 1057638
1- Zülfü Livaneli - Leyla'nın Evi
yabanmersini__: 1
ben çok severek okumuştum üniw de ki edebiyat sınavım için okumuştum babam taa istanbuldan kargoyla yollamıştı kitabı ne günlerdi
bende vizelerden fırsat buldukça okudum, resmen araya nasıl sıkıştırıp okudum bilmiyorum bu kadar sınav arasında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?