- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.121
Sizler Elif Şafak hakkında neler düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben bayıldım kadının diline. Öyle akıcı öyle sürükleyici ki. Henüz üç kitabını okuyabildim ama en kısa zamanda bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum. Bu kitabını da bir çırpıda bitirdim.
1- Ayyar Hamza - Mehmet Ali Bey
2- Mihmandar - İskender Pala
3- Firarperest - Elif Şafak
LAydLiNe : 3
Nisan Ayı:
1.Debbie Macomber Bahçemde Yeşeren Umutlar bitti..
2.Dünya Varmış Güneş Çavması bitti.. (herkese tavsiye ediyorum çok güzel ve özel bir kitap bence)
3.Debbie Macomber Mucizeler Dükkanına Dönüş bitti..
4.Ender Haluk Derince Menekşe Kokulu Hikayeler bitti..(hiç beğenmedim kitap birde kokuluydu astımım var ve beni çok rahatsız etti hiç hoş bir düşünce değil bence.. ve hikayelerin çoğu zaten bilindik hikayelerdi beğendiğimi söyleyemeyeceğim..)
5.Vefa Enver Bunu Sen İstedin bitti..(gene çok beğendim devam kitabına başlamayı düşünüyorum)
6.Vefa Enver Neyse Ki Çocuk Yaptım bitti..(tadı damağımda kaldı)
3kelebek3-6
Maşallah canım, hızına yetişilmiyor.
sağ ol canım seninde öyle
5.Vefa Enver Bunu Sen İstedin bitti..(gene çok beğendim devam kitabına başlamayı düşünüyorum)
6.Vefa Enver Neyse Ki Çocuk Yaptım bitti..(tadı damağımda kaldı)
3kelebek3-6
bu ayki kendi performansımı beğenmedim4. kitabımdayım ve 3 gündür daha 170teyim.
Vefa Enver kitapları ilgimi çekiyor. Bunlar seri halinde mi okurken hangisinden başlanmalı :26:
güneş çavmasını okuyorsun değil mi kitap ilerledikçe su gibi akacaktır diye düşünüyorum bende öyle olmuştu
Aslında elime alınca uzun uzun okuyorum ama son zamanlarda biraz vakitsizlik oldu.
Çok günlük konuşmalar var, umarım bunlar bir amaca bağlanırYani bazı karakterlerin kitapta ne gibi önemleri var çözemedim.
Yani Maral, Aysel ve Nurcan gibi karakterler olmasa da olurmuş, fazla kalabalık yapmışlar gibi geldi.
Tabii sonuçta kitabın onlarla ilgili de bize verecekleri varsa, henüz bilemeyeceğim.
ilk başladığımda bende öyle düşündüm ama sonradan anladım ki bunlarda birşeyler katmak için konulmuş
nasıl mecnun ve handan hayattan bir şeyler öğretiyorsa
maral aysel ve nurcanın karakterleride aynı şekilde öğretiyor onların olumsuzluklarını yanlışlarını gördükçe mecnun ve handanın olumlu yönlerine hayran kalıyorsun sanki..
Mutlaka vardır bir hikmeti, okuyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?