Kadınların Kitap Mekanı

mihmandar nasıl kitap

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

NİSAN
1- Şiirler/Ataol Behramoğlu
2- Karagöz İle Hacivat/Hazırlayan; Ahmet Özdemir

kedi83....2

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1- Bakir İntiharlar - Jeffrey Eugenides
2- Necla / Bir Güneydoğu Gerçeği - Hikmet Çetinkaya

3- Türkiye'nin Siyasi İntiharı / Yeni Osmanlı Tuzağı - Cengiz Özakıncı
(Konu siyasi tarih ve kitap bu denli hacimli olunca okumaya başlamakta uzun süre tereddüt etmiştim.
Lakin çarpıcı bilgileri, akıcı dili ve konunun bolca fotoğrafla desteklenmiş olması zevkle okumamı ve kısa sürede
bitirmemi sağladı. Herkesin okuması ve hepimizin kitaplığında bulunması gerektiğini düşünüyorum.)

kulitta . . 3

1. Charles Dickens- İki Şehrin Hikayesi
  2. Aslı Erdoğan- Taş Bina ve Diğerleri
  3. Trevanian-İnci Sokağı ..( O kadar mı güzel anlatılır çocukluk yılları.. sanki roman karakterleriyle o dönemi yaşadım.)
  4. Barış Bıçakçı- Bizim Büyük Çaresizliğimiz ..(iki orta yaşlı arkadaşın kendilerine emanet edilen kıza aşkı.. ve dostluğun yalın anlatımı. çok beğendim)

DonukPudra.............4

Merhaba.. Listeye girdiğime sevindim. Umarım hakkını da verebilirim. Kitaplarla ilgili sorunlarım var malesef :26:

İki topik takip ediyorum: "kitap okumaya var mısınız" ve burası. "kadınların kitap mekanı" zaten çoğu kişi aynı değil mi? Eski alışkanlığımı kazanmam için bana da yardımcı olun lütfen.

Bitirdiklerim:

Chentiq-3
*Allah De Ötesini Bırak - Uğur Koşar
*Gezgin - Halil Cibran
*Freud-Kilit Fikirler - Ruth Snowden

Nisan ayi
Leylim leylim
Ferit edgu, eylulun golgesinde bir yazdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nisan Ayı:
1.Debbie Macomber Bahçemde Yeşeren Umutlar bitti..
2.Dünya Varmış Güneş Çavması bitti.. (herkese tavsiye ediyorum çok güzel ve özel bir kitap bence)
3.Debbie Macomber Mucizeler Dükkanına Dönüş bitti..
4.Ender Haluk Derince Menekşe Kokulu Hikayeler bitti..(hiç beğenmedim kitap birde kokuluydu astımım var ve beni çok rahatsız etti hiç hoş bir düşünce değil bence.. ve hikayelerin çoğu zaten bilindik hikayelerdi beğendiğimi söyleyemeyeceğim..)
5.Vefa Enver Bunu Sen İstedin bitti..(gene çok beğendim devam kitabına başlamayı düşünüyorum)

3kelebek3-5

Nisan Ayı:
1.Debbie Macomber Bahçemde Yeşeren Umutlar bitti..
2.Dünya Varmış Güneş Çavması bitti.. (herkese tavsiye ediyorum çok güzel ve özel bir kitap bence)
3.Debbie Macomber Mucizeler Dükkanına Dönüş bitti..
4.Ender Haluk Derince Menekşe Kokulu Hikayeler bitti..(hiç beğenmedim kitap birde kokuluydu astımım var ve beni çok rahatsız etti hiç hoş bir düşünce değil bence.. ve hikayelerin çoğu zaten bilindik hikayelerdi beğendiğimi söyleyemeyeceğim..)
5.Vefa Enver Bunu Sen İstedin bitti..(gene çok beğendim devam kitabına başlamayı düşünüyorum)
6.Vefa Enver Neyse Ki Çocuk Yaptım bitti..(tadı damağımda kaldı)

3kelebek3-6

Maşallah canım, hızına yetişilmiyor.

6.Vefa Enver Neyse Ki Çocuk Yaptım bitti..(tadı damağımda kaldı)

3kelebek3-6

Vefa Enver kitapları ilgimi çekiyor. Bunlar seri halinde mi okurken hangisinden başlanmalı :26:

Vefa Enver kitapları ilgimi çekiyor. Bunlar seri halinde mi okurken hangisinden başlanmalı :26:

evet canım seri halinde ben gecen ay ya da ondan önce ki ay çocuk da yapamadım kariyerde kitabı ile başladım..
1.çocuk da yapamadım kariyerde
2.bunu sen istedin
3.neyse ki çocuk yaptım

bu şekilde gidiyor canım

güneş çavmasını okuyorsun değil mi kitap ilerledikçe su gibi akacaktır diye düşünüyorum bende öyle olmuştu

Aslında elime alınca uzun uzun okuyorum ama son zamanlarda biraz vakitsizlik oldu.
Çok günlük konuşmalar var, umarım bunlar bir amaca bağlanır Yani bazı karakterlerin kitapta ne gibi önemleri var çözemedim.

Yani Maral, Aysel ve Nurcan gibi karakterler olmasa da olurmuş, fazla kalabalık yapmışlar gibi geldi.

Tabii sonuçta kitabın onlarla ilgili de bize verecekleri varsa, henüz bilemeyeceğim.

Nihayet uzun bir aradan sonra bir kitap bitirmiş bulunuyorum : ))

Datlucadu

Hilmi Yavuz-Osmanlılık, Kültür, Kimlik

Nisan Ayı 1

ilk başladığımda bende öyle düşündüm ama sonradan anladım ki bunlarda birşeyler katmak için konulmuş
nasıl mecnun ve handan hayattan bir şeyler öğretiyorsa
maral aysel ve nurcanın karakterleride aynı şekilde öğretiyor onların olumsuzluklarını yanlışlarını gördükçe mecnun ve handanın olumlu yönlerine hayran kalıyorsun sanki..

Mutlaka vardır bir hikmeti, okuyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…