Kadınların Kitap Mekanı

tavsiyen için çook teşekkürler

kulittam senin kitap sayın 8 olmuş.çözümün şafagında olan kitabı son mesajına eklememişsin

son günlerde ilgimi çeken 2 kitap

henüz çıkmamış ön satışta olan bir kitap

4 Saatte Süper İnsan / Timothy Ferriss

Bu kitap herhangi bir diyet ve egzersiz kitabı değildir.

4 SAATTE SÜPER İNSAN insan bedenini değiştirme konusunda on yıldan fazla süren takıntılı bir arayışın sonucudur. Yüzlerce seçkin sporcunun, onlarca doktorun, insanı hayretler içinde bırakan binlerce bireysel deneyin kolektif bilgeliğini içerir. Olimpiyat eğitim merkezlerinden yasadışı laboratuvarlara, Silikon Vadisinden Güney Afrikaya kadar elden ele dolaşan bu kitap, yaşamı değiştirecek tek bir sorunun üzerine odaklanmıştır: Fiziksel açıdan en büyük sonuçları verecek en minik değişiklikler nelerdir? Bu kitap kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı yanıtlar içeriyor. Spor salonundan yatak odasına kadar hepsi burada ve hepsi işe yarıyor.

Her birini 30 dakikadan az bir sürede öğreneceksiniz:
Son derece basit bir diyetle (egzersiz yapmadan) 30 günde nasıl 10 kilo verebilirsiniz?
Bayramlarda, tatillerde, hafta sonlarında tıka basa yemek yerken yağ alımını nasıl önleyebilirsiniz?
Birkaç torba buzla yağ kaybını %300 nasıl artırırsınız?
İlaç kullanmadan 28 günde yalnızca toplam 4 saat spor yaparak nasıl 17 kilo yağsız kas kitlesi kazanırsınız?
Günde 2 saat uykuyla kendinizi nasıl tamamen dinlenmiş hissedebilirsiniz?
15 dakika süren bir orgazma -kadınlar için- nasıl ulaşabilirsiniz?
Testosteron düzeyini üçe, sperm sayısını ikiye nasıl katlarsınız?
12 haftada 5 kilometre koşmaktan 50 kilometre koşmaya nasıl ulaşabilirsiniz?
"Kalıcı" yaraları nasıl iyileştirebilirsiniz?
Kaldırdığınız ağırlığa 6 ayda nasıl 75 kilo ekleyebilirsiniz?
10 günde yüzmeyi nasıl öğrenirsiniz?
Ve çok daha fazlası...
(Tanıtım Bülteninden)

Kocan Kadar Konuş
YazarŞebnem Burcuoğlu

"Türkiyede kadınların DNAlarına kodlanmış olan evlenme saplantısı, ne yazık ki bizim ailede daha yoğun. Millete ailesinden genetik miras olarak mavi göz kalır, bize bu evlenme saplantısı kalmış. Sinek kadar eri olanın dağ kadar feri olurmuş atasözü, anneannem Peykerin lafıdır. Yani o sözü söyleyen ata, bizzat benim anneannem.

Sözün özü, kocan varsa varsın, yoksa da geçmiş olsun. Hele ki bir de 30una gelip de bekâr kaldıysan bu dünyada yatacak yerin yok!"

Evli misin?
Ya nişanlı?
Sevgilin var mı?
O da mı yok!
Yaş kaç?
Hmm. Anlaşıldı.

Sen en iyisi bu kitabı bir oku. Yalnız değilsin Türk kızı! Senden çok var -ay bunu da yanlış anlayıp trip atarsın sen şimdi. Yok, öyle demek istemedik. Ailen, çevren, eşin-dostun-arkadaşınkankan, hepsi evlilik lafı ediyor değil mi? Ama zor iş.

Koca bulmak ÇOK zor iş arkadaş…
(Tanıtım Bülteninden)

Sorunu mesajla bildirdiler PrensesPericim. Hosting sorunundan dolayı 1.5 aylık verileri kaybolmuş.
Ben de buraya eklediğim okuduğum kitaplarla oradaki kayıplarımı düzenledim.
Buraya eklemiş olmasaydım kayıp bilgilerimi hatırlayamazdım. İyi ki varsın meleğim...

Tüm kitap dostlarını kutluyorum.
Gönlümüzce okuyabileceğimiz, sağlık huzur dolu bir Nisan ay'ı diliyorum.

Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum daha bereketli bir ay diliyorum

---

vikitap sorunu bende de oldu daha onu da düzenlemem gerek

Aynen öyle olmuş canımcım. Süpersin.
asmunikal'ı uyardım ödülüm senden geldi.

benimde burası ve vikitap aynı dogrultu da gittiği için hemencik düzelttim.okumak istediklerime birkaç kitap eklemiştim onlar gitti ama hatırladıklarımı ekledim.daha çok kayıp yok Allahtan

Tüm kitap dostlarını kutluyorum.
Gönlümüzce okuyabileceğimiz, sağlık huzur dolu bir Nisan ay'ı diliyorum.
Eki Görüntüle 1048159

inşallah hepimize kulittam şans getirsin bereket getirsin

teşekkür ederim

Çok mutlu oldum

tebrikler canlarım başarılarınız daim olsun inşallah

Kitap okumayı o kadar özledim ki hayırlı şu kpss'yi atlatır daha rahat okurum..
Aylardır elimde sürünme duruma gelen kitapları sabah erken kalkıp bitirdim artık.

Charles Dickens- İki Şehrin Hikayesi

Aslı Erdoğan- Taş Bina ve Diğerleri

DonukPudra.............2

Dereceye giren arkadaslar; hepinizi tebrik ederim! :) Ne guzel okuyorsunuz...
Ben bu aralar kitabı elime dahi alamıyorum. Malum vize haftasına girdik. Derslerden basımı kaldıramayacagım bir 11-12 gun beni bekliyor.
Sonra bende tam gaz okumaya donecegim umarım :)

Merhaba DonukPudra :) İki Sehrin Hikayesi kitabına okul kütüphanesinde hep denk geliyorum ve hep elime alıp sonra tekrar vazgecip koyuyorum. Nasıl, begendin mi? Önerir misin?

Son düzenleme:
Tum kitap kurdu arkadaslari tebrik ediyorum:))
Nisan ayinda daha cok kitap okumamiz dilegiyle:)

1)Ugur Kosar- Kendini Bilen Rabbini Bilir
2)Yasar Kemal - Binbogalar Efsanesi
Bu ay hizli basladim :)

Prenses_84----2

Merhaba DonukPudra :) İki Sehrin Hikayesi kitabına okul kütüphanesinde hep denk geliyorum ve hep elime alıp sonra tekrar vazgecip koyuyorum. Nasıl, begendin mi? Önerir misin?
Merhaba ,vizelerinde başarılar

Benim hoşuma gitti. O dönemi hissettim kitabı okurken. İlk başlarda biraz ağır ilerledi ama keyifli bir kitap okumanı öneririm.

off ismim listede ama ben yokum en kısa zamnda tekrar listeye yeni rakamlar eklemek umuduyla , mart ayında dereceye giren arkadaşlarımı kutluyorum

off ismim listede ama ben yokum en kısa zamnda tekrar listeye yeni rakamlar eklemek umuduyla , mart ayında dereceye giren arkadaşlarımı kutluyorum

Hadi ama daha fazla beklemeyelim.
Ayrıca derece listesinde olduğum için teşekkür ederim canımcım.

Herkes başlamış bile 1 er 2 şer Nisan ayına. Bol bol okumalı bir ay olsun inşallah hepimiz için. Bu arada Prensescim çok teşekkürler nazar boncukları için, seviyorum seni

1- Ayyar Hamza - Mehmet Ali Bey

LAydLiNe : 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…