- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.001
sana katılıyorum canım
canım ben sadece tek bir kitabını okudum ama nisan ayı için alacağım kitaplara serinin devamınıda ekleyeceğim beğendim oldukça güzel..
romantik komedi seviyor musun bilmiyorum sen daha çok bilim kurgu okuyorsun anladığım kadarı ile ama seviyorsan tavsiye edebilirim..
buarada sağ ol canım sanada çok geçmiş olsun
mart ayı:
1.Eleanor Moran Mutfakta Aşk Kokusu Var bitti..
2.Belinda Alexandra Beyaz Gardenya bittim..
3.Sarah Jio Mart Menekşeleri bitti..
4.Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna bitti..
5.Lucy Kevin Düğün Hediyesi bitti..
6.Sarah Jio Böğürtlen Kışı bitti..
7.Sarah Jio Yağmur Sonrası bitti..
8.Vefa Enver Çocukta Yapamadım Kariyerde bitti..
9.Sere Prince Halverson Mutluluğun Öteki Yüzü bitti..
10.Lisa Dow Ben Olsaydım bitti..
3kelebek3-10
Bravo ne kadar güzel okuyorsun canim
Vefa Enverİn kitap çok hoşuma gitti nasil bir konusu var?
Bu arada bir ben migrenle boguşuyorum saniyordum bu havalar herkesi etkiliyor demekki
Hepinize geçmiş olsun
Otobüste falan zaten okuyamazdim artik bu migren krizlerinden iyice midem bulaniyor kapatiyorum kitabi mecburen
Kitapyurdunda siparis icin listeye ekledim ben de merak ettim hem vefa enveri hem de mart menekselerinin yazarini:)teşekkür ederim canım..
sanada çok geçmiş olsun bende zorlandım bu ay migren yüzünden baya bi..
çocukta yapamadım kariyerde;
3 genç kızın başından geçen olayları anlatıyor aşklarını iş hayatlarını çok beğenerek okudum devam kitaplarınıda alacağım nisan ayında okumak için..
Vefa Enverin kitaplarında sanırım iç ses dış ses olayı var en azındann çocukta yapamadım kariyerde kitabında vardı ve gayet hoşuma gitti romantik komedi sevenlere tavsiye ederim..
Kitapyurdunda siparis icin listeye ekledim ben de merak ettim hem vefa enveri hem de mart menekselerinin yazarini:)
canlarım yardımlarınıza ihtiyacım var
bir arkadaşım için sonu mutlu biten bir aşk kitabı arıyorum.yalnız cinsellik içermeyecek içerse de çok az.
kk da ki bir konuda kitap tavsiyelerine de baktım şunları buldum özellikle onları okuyanlar varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
kış bahçesi
Judith Mcnaught ın kitapları özellikle sonsuza kadar
maeve bincy kitapları
Sadece birkaç tane okuduğum halde romantik kitap deyince ilk aklıma gelen Harlequin kitapları oluyor.
Anımsayınca özlediğimi hissettim canım. Yakın zamanda okuma listeme alayım. Zihni resetlemek için süper olur. Eki Görüntüle 1034747
Yağmur Sonrası - Sarah Jio Çok beğendim lakin romantizm dozu beklentine cevap verir mi emin değilim.
canlarım yardımlarınıza ihtiyacım var
bir arkadaşım için sonu mutlu biten bir aşk kitabı arıyorum.yalnız cinsellik içermeyecek içerse de çok az.
kk da ki bir konuda kitap tavsiyelerine de baktım şunları buldum özellikle onları okuyanlar varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
kış bahçesi
Judith Mcnaught ın kitapları özellikle sonsuza kadar
maeve bincy kitapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?