- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.701
Alexandra Cavelius-Leyla : Okurken kanım dondu,mideme kramplar girdi. Bilinen şeylerin gerçek ağızdan kaleme dökülmesi ve yansıması çok etkileyiciydi.Tecavüz kısımlarında içim tuz buz oldu iğrendim kadın olmaktan.Evet savas ve hayat acımasız ama bir de kadınsanız daha da acımasız..Bunu bir kez daha görmüş oldum..
İnsanlık için okutulması gereken bir kitap.
John Green-Aynı Yıldızın Altında : Amerikan film replikleri beni rahatsız etti.. örneğin cümlelerde oldukça "falan, filan" söylemi geçiyor. Ağlamaktan içim dışıma çıktı diyenler olmuş ama o kadar da farklı ve edebi gelmedi bana. Kanser hastalığının etkisini hissettim ve garip oldum... Onun dışında bazı güzel cümleler de vardı tabii : " suya gömülmeye devam ediyor. çölde bir lütuf,okyanusta bir lanet.."gibi..
DonukPudra..........10
Sua Adil Mavis in hizli okuma ve ogrenme teknikleri kitabini okuyorum. Sayfa 131 deyim
Bende çok seviyorum Günday'ın kaleminihakan günday- ziyan; farklı bir konuydu bir askeri anlatıyordu, sonu kurgusu her şeyi çok güzeldi. Seviyorum bu yazarı
limon-----5
Ne çok okumam gereken kitap var böyle. Söz verdim evdeki yığını eritmek için mart ayının sonuna kadar kitap almamam lazım.hakan günday- ziyan; farklı bir konuydu bir askeri anlatıyordu, sonu kurgusu her şeyi çok güzeldi. Seviyorum bu yazarı
limon-----5
Bende çok seviyorum Günday'ın kalemini
İmzamdaki yazı Ziyan kitabından
Ne çok okumam gereken kitap var böyle. Söz verdim evdeki yığını eritmek için mart ayının sonuna kadar kitap almamam lazım.
Kendi adıma yanıtlamam gerekirse, fazlaca internete yöneldiğim, okumaya odaklanmakta zorlandığım bir dönemde bu topiği
keşfederek kitaplarımla barışmıştım. Eki Görüntüle 908668
Pekçok olumlu etkisi yanında düzenli okuma alışkanlığını destekleyen yönüyle vazgeçilmezim oldu. Eki Görüntüle 908673
Yeterince okuduğuna inanıyorsan motive etmek, daha sistemli okumak istiyorsan motive olmak için katılabilirsin.
Merhaba aramıza hoşgeldinTamam o zaman beni de eklerseniz sevinirim. Kitap okumak sürekli aklımda ama internet ve çalışmam gereken dersler zamanımı çok aldığı için bir de 10 dakikadan fazla hiçbir şeye konsantre olamadığım için çok yavaş ilerliyorum. Belki burada biraz gaza gelirim.
Şu an Erol Mütercimler - Fikrimizin Rehberi kitabını okuyorum son 150 sayfa kaldı hatırladığım kadarıyla (1200 sayfa) İzlenimim: Her vatandaşın okuması gerektiği.. (ki bence her kitabı her vatandaş okumalı) Hep tarih ve bilgi ağırlıklı olduğu için alışkın olmayanlar sıkılabilir. Ama değer.. Atatürk'ün hayatını ayrıntılarıyla anlatan bir kitap. Ayrıntıya giremiyorum çünkü siyasete kaçacak. Haftada bir bilgi vermem gerekiyor değil mi?
Tamam o zaman beni de eklerseniz sevinirim. Kitap okumak sürekli aklımda ama internet ve çalışmam gereken dersler zamanımı çok aldığı için bir de 10 dakikadan fazla hiçbir şeye konsantre olamadığım için çok yavaş ilerliyorum. Belki burada biraz gaza gelirim.
Şu an Erol Mütercimler - Fikrimizin Rehberi kitabını okuyorum son 150 sayfa kaldı hatırladığım kadarıyla (1200 sayfa) İzlenimim: Her vatandaşın okuması gerektiği.. (ki bence her kitabı her vatandaş okumalı) Hep tarih ve bilgi ağırlıklı olduğu için alışkın olmayanlar sıkılabilir. Ama değer.. Atatürk'ün hayatını ayrıntılarıyla anlatan bir kitap. Ayrıntıya giremiyorum çünkü siyasete kaçacak. Haftada bir bilgi vermem gerekiyor değil mi?
Merhaba aramıza hoşgeldin
Her haftadan ziyade okumakta olduğun kitabı bitirdiğin zaman o ay bildirimi için yazman gerekiyor. istediğin takdirde okuduğun kitapla ilgili yorum yapabilirsin.
Okumakta oldugun kitap bitmeyip ocak ayında biterse şayet ocak ayı bildiriminde bitirmiş olarak söyleyebilirsin.
Örneğin ;
Erol Mütercimler - Fikrimizin Rehberi : YORUMUN
kestaneşekeri...........1 (okumuş olduğun kitap adedini yazman gerekiyor. ay içerisinde başka kitaplar okudugun takdirde sayını ona göre artırıyorsun.
keyifli okumalar
Artık aramızdasın laleaslan. Eki Görüntüle 911317 Eki Görüntüle 911319
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 911320
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?