• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

bu arada geçmiş birincilerimizi kutluyorum.
kutlamayı unutmuşum :17:
kpss maratonundayım okuduğum kitap çok yavaş ilerliyor o yüzdn listenize rakamlarla giremedim hala
ne zamandır okuduğum kitap hala yarıda
anca geceleri uyumadan önce iki üç sayfa :17:
ama yine de her mesajınızı okuyorum, takipçinizim :16:

İstanbul Kahini- Michael David Lukas
Açıkçası bana bir şey katmayan, öylesine okuduğum bir kitaptı diye düşünüyorum.:31:

AskInihan: 2

Şimdi elimde bu güzel kitap var. Kapağı bile gel beni oku diyor değil mi?
$yaðmur sonrasý - sarah jio.jpg

bu arada geçmiş birincilerimizi kutluyorum.
kutlamayı unutmuşum :17:
kpss maratonundayım okuduğum kitap çok yavaş ilerliyor o yüzdn listenize rakamlarla giremedim hala
ne zamandır okuduğum kitap hala yarıda
anca geceleri uyumadan önce iki üç sayfa :17:
ama yine de her mesajınızı okuyorum, takipçinizim :16:

tatlım sende burdasın, ne güzel kpss ile ilgili kitaplar okumak lazım dimi :) birde soruları daha hızlı okumak ve daha iyi anlamak için kitap okumayı bırakmamamız lazım, böyle bir topik olursa hırsa gelirim kitap okumayı hızlandırırım inşallah bende :1::1:

grup güncelse bende listeye eklenmek ve bildirimde bulunmak istiyorum, arkadaşlar ?

Hoşgeldin elfmet. :46:
Güncel okuyup bitirdiklerimizi yazdığımız, aylık performanslarımızın değerlendirildiği
güncel grubumuza bildirimde bulunmaya başlayabilirsin. :16:

İstanbul Kahini- Michael David Lukas
Açıkçası bana bir şey katmayan, öylesine okuduğum bir kitaptı diye düşünüyorum.:31:

AskInihan: 2

Şimdi elimde bu güzel kitap var. Kapağı bile gel beni oku diyor değil mi?
Eki Görüntüle 907510

Kendisi yatağımın başucunda Ocak ayı okunacak kitapların arasında. Gerçekten şeker gibi bir hali var, hele o püsküllü ayracına bayılıyorum:16:

Buraya ismimizi yazdırarak tam olarak ne fayda sağlayacağız, herkes okuduğu kitabı söyleyip ne kadar okudu ne zaman bitirdi diye not düşüyor baktığım kadarıyla.. Ama sonuç olarak amaç ve faydasını tam anlayamadım, açıklarsanız katılabilirim belki ben de

günaydın kızlar

bu ara sağlık sorunlarım ve misafirlerimin olması sebebiylen kitap okuyamıyorum yarım kalan iki kitabım var onları okuyabilişrsem ay sonuna kadar yazarım yoksa bitirince söylerim artık

Kendisi yatağımın başucunda Ocak ayı okunacak kitapların arasında. Gerçekten şeker gibi bir hali var, hele o püsküllü ayracına bayılıyorum:16:

Hem de ne şeker.Arkadya yayınlarının bu püsküllü ayraçları çok iyi oldu, ben de pek seviyorum.:16::16:
Böğürtlen Kışı'nı da istiyoruum:52:

Buraya ismimizi yazdırarak tam olarak ne fayda sağlayacağız, herkes okuduğu kitabı söyleyip ne kadar okudu ne zaman bitirdi diye not düşüyor baktığım kadarıyla.. Ama sonuç olarak amaç ve faydasını tam anlayamadım, açıklarsanız katılabilirim belki ben de

Kişisel okuma takibi için kolaylık sağlayan bir topik... Bunun yanısıra kitaplar hakkında fikir edinebildiğimiz, aylık dereceye girmek için tatlı bir heyecanla daha çok okumamızı sağlayan, kitap yorumlarının yanında güzel muhabbetler kurduğumuz bir ortam. Şahsen bulunmaktan keyif ve onur duyduğum bir topik:34:

Kendi adıma yanıtlamam gerekirse, fazlaca internete yöneldiğim, okumaya odaklanmakta zorlandığım bir dönemde bu topiği
keşfederek kitaplarımla barışmıştım. $0oş.gif

Pekçok olumlu etkisi yanında düzenli okuma alışkanlığını destekleyen yönüyle vazgeçilmezim oldu. $an.gif

Yeterince okuduğuna inanıyorsan motive etmek, daha sistemli okumak istiyorsan motive olmak için katılabilirsin. :16:

Alexandra Cavelius-Leyla : Okurken kanım dondu,mideme kramplar girdi. Bilinen şeylerin gerçek ağızdan kaleme dökülmesi ve yansıması çok etkileyiciydi.Tecavüz kısımlarında içim tuz buz oldu iğrendim kadın olmaktan.Evet savas ve hayat acımasız ama bir de kadınsanız daha da acımasız..Bunu bir kez daha görmüş oldum..

İnsanlık için okutulması gereken bir kitap.

John Green-Aynı Yıldızın Altında : Amerikan film replikleri beni rahatsız etti.. örneğin cümlelerde oldukça "falan, filan" söylemi geçiyor. Ağlamaktan içim dışıma çıktı diyenler olmuş ama o kadar da farklı ve edebi gelmedi bana. Kanser hastalığının etkisini hissettim ve garip oldum... Onun dışında bazı güzel cümleler de vardı tabii : " suya gömülmeye devam ediyor. çölde bir lütuf,okyanusta bir lanet.."gibi..

DonukPudra..........10

Alexandra Cavelius-Leyla : Okurken kanım dondu,mideme kramplar girdi. Bilinen şeylerin gerçek ağızdan kaleme dökülmesi ve yansıması çok etkileyiciydi.Tecavüz kısımlarında içim tuz buz oldu iğrendim kadın olmaktan.Evet savas ve hayat acımasız ama bir de kadınsanız daha da acımasız..Bunu bir kez daha görmüş oldum..

John Green-Aynı Yıldızın Altında : Amerikan film replikleri beni rahatsız etti.. örneğin cümlelerde oldukça "falan, filan" söylemi geçiyor. Ağlamaktan içim dışıma çıktı diyenler olmuş ama o kadar da farklı ve edebi gelmedi bana. Kanser hastalığının etkisini hissettim ve garip oldum... Onun dışında bazı güzel cümleler de vardı tabii : " suya gömülmeye devam ediyor. çölde bir lütuf,okyanusta bir lanet.."gibi..

DonukPudra..........10

Aralık ayı içinde mi 10 kitap okudun :53: tebrik ediyorum seni :16:

Evet Aslı ben 2 yıl önce okuduğumda kadın olmak çok ağır gelmişti. Hala düşününce kendimi kötü hissediyorum..Uzun süre atlatamadım kitabın etkisini..

aralık

ay hadi inşallah -pucca : 4. kitap yine yine çok eğlendirdi :d tüm kitaplarını orijinal aldığım tek yazar , stres atmaya bire bir toplamda 2-3 saatte bitiyor

Back