- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.681
bu arada geçmiş birincilerimizi kutluyorum.
kutlamayı unutmuşum
kpss maratonundayım okuduğum kitap çok yavaş ilerliyor o yüzdn listenize rakamlarla giremedim hala
ne zamandır okuduğum kitap hala yarıda
anca geceleri uyumadan önce iki üç sayfa
ama yine de her mesajınızı okuyorum, takipçinizim
grup güncelse bende listeye eklenmek ve bildirimde bulunmak istiyorum, arkadaşlar ?
İstanbul Kahini- Michael David Lukas
Açıkçası bana bir şey katmayan, öylesine okuduğum bir kitaptı diye düşünüyorum.
AskInihan: 2
Şimdi elimde bu güzel kitap var. Kapağı bile gel beni oku diyor değil mi?
Eki Görüntüle 907510
Kendisi yatağımın başucunda Ocak ayı okunacak kitapların arasında. Gerçekten şeker gibi bir hali var, hele o püsküllü ayracına bayılıyorum
Buraya ismimizi yazdırarak tam olarak ne fayda sağlayacağız, herkes okuduğu kitabı söyleyip ne kadar okudu ne zaman bitirdi diye not düşüyor baktığım kadarıyla.. Ama sonuç olarak amaç ve faydasını tam anlayamadım, açıklarsanız katılabilirim belki ben de
İstanbul Kahini- Michael David Lukas
Açıkçası bana bir şey katmayan, öylesine okuduğum bir kitaptı diye düşünüyorum.
AskInihan: 2
Şimdi elimde bu güzel kitap var. Kapağı bile gel beni oku diyor değil mi?
Eki Görüntüle 907510
Buraya ismimizi yazdırarak tam olarak ne fayda sağlayacağız, herkes okuduğu kitabı söyleyip ne kadar okudu ne zaman bitirdi diye not düşüyor baktığım kadarıyla.. Ama sonuç olarak amaç ve faydasını tam anlayamadım, açıklarsanız katılabilirim belki ben de
Alexandra Cavelius-Leyla : Okurken kanım dondu,mideme kramplar girdi. Bilinen şeylerin gerçek ağızdan kaleme dökülmesi ve yansıması çok etkileyiciydi.Tecavüz kısımlarında içim tuz buz oldu iğrendim kadın olmaktan.Evet savas ve hayat acımasız ama bir de kadınsanız daha da acımasız..Bunu bir kez daha görmüş oldum..
İnsanlık için okutulması gereken bir kitap.
John Green-Aynı Yıldızın Altında : Amerikan film replikleri beni rahatsız etti.. örneğin cümlelerde oldukça "falan, filan" söylemi geçiyor. Ağlamaktan içim dışıma çıktı diyenler olmuş ama o kadar da farklı ve edebi gelmedi bana. Kanser hastalığının etkisini hissettim ve garip oldum... Onun dışında bazı güzel cümleler de vardı tabii : " suya gömülmeye devam ediyor. çölde bir lütuf,okyanusta bir lanet.."gibi..
DonukPudra..........10
evetAralık ayı içinde mi 10 kitap okuduntebrik ediyorum seni
Alexandra Cavelius-Leyla : Okurken kanım dondu,mideme kramplar girdi. Bilinen şeylerin gerçek ağızdan kaleme dökülmesi ve yansıması çok etkileyiciydi.Tecavüz kısımlarında içim tuz buz oldu iğrendim kadın olmaktan.Evet savas ve hayat acımasız ama bir de kadınsanız daha da acımasız..Bunu bir kez daha görmüş oldum..
İnsanlık için okutulması gereken bir kitap.
Evet Aslı ben 2 yıl önce okuduğumda kadın olmak çok ağır gelmişti. Hala düşününce kendimi kötü hissediyorum..Uzun süre atlatamadım kitabın etkisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?