Kadınların Kitap Mekanı

yakınız canım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.
çevre çok güzel. yürüyüşe çıkıyorum. tüm yorgunluk gidiyor. imkanlarımız iyi.
köy okulu ama mükemmel bir kitaplığa sahip hatta düşünün ki edebiyat kitapları ayrılmış. Fransız, türk vs. diye.
müdürüm kitaba ve kütüphaneye çok değer veriyor.
ben de kütüphane görevlisi oldum.
şimdi okuma yarışması başlatıcam okulda.
ayrıca okumada zorlanan öğrencilere okuma saatleri ayarlıyorum.
inşallah hedefime ulaşırım.
yoğun bir dönem olacak gibi.
sınıfımı da yeniden dekore ettiriyorum.
sınıfımda kitaplık oluşturdum. ben onlara okudukça mutlu oluyorlar.
dönütler aldıkça öğretmen olmanın mutluluğunu daha fazla yaşıyorum.

kızlar bu arada öğrencileri okumaya daha istekli hale getirmek için neler yapabilirim?
her türlü öneriye açığım

Ayyyy ne güzel okyunca yazdıklarını ben memnun oldum.

Ben şehrin göbeğinde, akademik başarısı iyi bir okulda görev yapıyorum ama fiziksel imkanlar çok kısıtlı. Kütüphane bizim için rüya gibi bir şey maalesef

Ama senin adına sevindim, ayrıca kitaba değer veren idareciler görmek de çok güzel.

Grange-Leyleklerin Uçuşu : Alanında dahi bir yazar ..Yine bir solukta okuttu..Kurgusu çok güzeldi sonu hariç..Daha güzel ve kitaba yakışır olabilirdi sonu..Siyah Kan'da da aynı kanıya vardırmıştı bende ,bu kitabında da.. Nedense sonları kitaba göre basit bitiyor.

DonukPudra.....6

*
Bu arada Ehlima'na anlattıkların içimi ısıttı. Kpss'ye daha sıkı ve motive şekilde tekrar çalışmam gerektiğini gördüm..Öğrencilerin senin gibi bir öğretmene sahip oldukları için çok şanslı...

tutunamayanları okumak istedin mi sevmiştim kitabı ve oğuz atay hayranlığını

Evet, kitap sonrasında Oğuz Atay'ı da okuyayım dedim... Tutunamayanlara bir türlü cesaret edip başlayamıyorum niyeyse

Maşallah iyiymiş kitap konusunda okulun canım.
Yaptıkların da çok güzel; kitap okuma yarışması,en çok okuyana onlara yönelik bir hediye güzel olabilir aslında.

bin muhteşem güneş ve bugünün saraylısı kitaplarını bitirdim.bin muhteşem güneşten çok etkilendim.inanın elimden hiç düşürmeden okudum.sıra cehennemde.umarım onuda severim.okuyanlar akıcı olup olmadığı konusunda bilgi verirse sevinirim.

kesinlikle kpss için döktüğüm emeklerimin karşılığı oldu diyebilirim.
evet uzaktayım ama rahatım.
ayrıca sürekli gelecek kaygım yok.
mesleğimi yapıyorum en önemlisi de işime saygısı olan idarecilerle beraberim.
teşekkür ederim canım:))))

Maşallah iyiymiş kitap konusunda okulun canım.
Yaptıkların da çok güzel; kitap okuma yarışması,en çok okuyana onlara yönelik bir hediye güzel olabilir aslında.
[/B]

evet dün başlattım bugün toplantımız var.
bizim formatı azıcık çaldım. aylık yapıyorum.
en çok sayfa okuyan olarak düzenledim.
ayın son gün en çok okuyan 5 kişi arasında sınav olacak.
öğretmen arkadaşlarla birlikte sorular sorucaz.
hediye kutumuzun içinden dereceye girenler hediyelerini seçecekler.

kızlar bir toka bile yüzlerini ışıl ışıl ediyor.
sanırım tüketim çağı bizi fena çarpmış.
buradaki yavrucuklar öğretmenlerinden gelen bir küçük şeye bile hazine gibi bakıyorlar.
nasıl mutlu olduklarını anlatamam

senden önce ben - jojo moyes bitti.. => sanırım beklentimi fazla tuttum..
ben normalde duygusal biriyim ama bunda pek bi duygusallık hissedemedim..

zülfü livaneli - kardeşimin hikayesine başladım

asmunikal 4

ozaman sana aynı yazarın uçurtma avcısında tavsiye ediyorum

QUOTE=_asmunikal_;32245268]ozaman sana aynı yazarın uçurtma avcısında tavsiye ediyorum
bende o kitabı okumayı düşünüyorum.o kitapta çok övgü almış.

1- Tarquinia`nın Küçük Atları / Marguerite Duras
2- Fahrenheit 451 / Ray Bradbury

Kitap Açıklaması
Belirsiz bir gelecekte, özel yanmaz giysileriyle itfaiyeciler kimi evlere düzenledikleri baskınlarda içinde su yerine gazyağı bulunan hortumlarla evlerde ele geçirdikleri kitapları yakarlar. İtfaiyecilerin tek görevi budur. İşini seven bir itfaiyeci olan Guy Montag, bir gün bir genç kızla karşılaşınca kafasında o güne kadar hiç sorgulamadığı sorular uyanmaya başlar. Kitaplar nasıl şeyledir, insanların birlikte yanmayı bile göze aldığı bu kitaplarda neler vardır? Montag artık işini, eşini ve tüm yaşamını başka bir gözle değerlendirmeye başlar. Kitapları düşünür ve her kitabın arkasında bir insanın varlığını duyumsar, çünkü her kitabı bir insan düşünüp yaratmıştır. Montag bundan sonra, yakmak için girdiği evlerden kitap çalmaya başlar ve gelişen olaylar sonucunda yasa dışı, aranan bir suçlu durumuna düşer.

kedi83 . . 2

Son düzenleme:
Bu ay eminim hepimiz için çok daha güzel olacak okumak adına.
1- Pollyanna - E.H.Porter
2- Mavi Kuş - Mustafa KUTLU
3- Aşk - Elif ŞAFAK

Şimdiye kadar okumamakla hata etmişim. Öyle güzel anlatmış ki en kısa zamanda Mesnevi' yi okumaya başlayacağım. Birde anladım ki kitaplara karşı ön yargılı olmamak gerekiyormuş. Çok geç kalınmış bir okuma. Ama geçte olsa okuduğum için çok mutluyum.

LAydLiNe : 3

1.Sweneey-Linda Howard
2.Sybil-Flora Rheta Schreiber
3.Otronto Şatosu-
Horace Wapole

Lavin-3

cehennem kitabını bitirdim.çok heyecanlanarak okudum.kitabın bazı bölümlerinin istanbulda geçmeside hoşuma gitti.

mehtap51:4

herkesin bayramını tebrik ediyorum
bu ay ilk kitabım can dündar dan lüsyen oldu.başkada bir tane bitirirsem ne mutlu .ünkü bugün annemlere gidiyorum on gün yokum.
lüsyen kitabı tam bir belgesel havasında yazılmış abdulhak hamid in hayatını anlatan bir biyografi aslında.okunmalı mı:bence gereksiz çünkü abdulhak hamidin kişiliği o kadar bozuk ki insan bu değerli mısraları bu sarhoş bu kadın düşkünü adammı yazmış diye şaşırıp hayal kırıklığı yaşıyor.
şimdi sırada burda övgüyle bahsedilen hande altaylının kahpe rengi kitabı var.
hepinize tekrar iyi bayramlar diliyorum
muntazar 1

bukre - kahraman tazeoğlu

yaşam ve yazgı - vasili grosman ( 3 cilt )

gazap üzümleri - john stainbeck

sara_28 - 5 ( 3 ciltlik kitabı 3 kitap olarak kabul ettim çünkü ciltleri çok kalındı)

1.Sweneey-Linda Howard
2.Sybil-Flora Rheta Schreiber
3.Otronto Şatosu-
Horace Wapole
4.Bütün İsimler-Jose Samarago

Lavin-4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…