- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.341
yakınız canım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.
çevre çok güzel. yürüyüşe çıkıyorum. tüm yorgunluk gidiyor. imkanlarımız iyi.
köy okulu ama mükemmel bir kitaplığa sahip hatta düşünün ki edebiyat kitapları ayrılmış. Fransız, türk vs. diye.
müdürüm kitaba ve kütüphaneye çok değer veriyor.
ben de kütüphane görevlisi oldum.
şimdi okuma yarışması başlatıcam okulda.
ayrıca okumada zorlanan öğrencilere okuma saatleri ayarlıyorum.
inşallah hedefime ulaşırım.
yoğun bir dönem olacak gibi.
sınıfımı da yeniden dekore ettiriyorum.
sınıfımda kitaplık oluşturdum. ben onlara okudukça mutlu oluyorlar.
dönütler aldıkça öğretmen olmanın mutluluğunu daha fazla yaşıyorum.
kızlar bu arada öğrencileri okumaya daha istekli hale getirmek için neler yapabilirim?
her türlü öneriye açığım
Düğün hazırlıklarına düşünce giremedim kk ya , internetim de yoktu ,,, özledim burayı
Bin Muhteşem Güneş - Khaled Housseini : Meryem yıktın beni , Tarık ve Leyla ; aşk kokan bir masal...
Tabii bu kısmı roman kısmıydı , bir de siyaset var kitapta , ki afganistanlı olduğu halde amerikan okulunda okuduğu , oranın kültürüyle iç içe büyüdüğü yazarımızın üslubuna ve fikirlerine yansımış... Genel anlamda roman çok sürükleyici , iç burkucu , duygusallar mendilsiz okumasın
Kardeşimin Hikayesi - Zülfü Livaneli : Böyle bir karakter betimlemesi bir daha olamazBu romanı okurken sıkılmadım , sıkılmadım çünkü elimden bırakamadım , beni sürükledi , acaba karakterimizin bir sonraki cümlesi ne olacak , nasıl şaşırtacak bizi diyerek okudum , ayrıca kitabın içinde genel kültür bilgileri serpiştirilmişti , bu da ayrıca hoşuma gitti
SirriEyvan - 2
asıl Rabbim sana kolaylıklar versin valla evlilik hazırlığı zor.
Rabbim bir ömür mutlu etsin
kızlar kipada tüm kitaplar %50 indirimli. koşun kaşırmayınnnnnnnnnn
kızlar beni dw aranıza kabul edermisiniz ?
slm bende düzenli kitap okuyorum bende buraya yazmak istiyorum
merhaba kitaba sevdalı biri olarak aranıza katılmak isterim okumaya başlayacağım kitap 'sarı siyah bursa' Ahmet Şerif İzgören ve Ahmet Nacar yazarları ilk kitabı sanırım 2 yıl oldu okuyalı biri sarışın diğeri esmer çocukluk arkadaşlarının muhteşem hikeyeleri okurken kanım ağrıyana gözümden yaş gelene kadar güldüm bu kitabdıa neredeyse 2 aydır bekletiyorum şöyle tadına vara vara okumakiçin artık zamanıdır
selam kızlar:)
bende uzun zamandır düzenli bi şekilde kitap okumak istiyorum ama bi türlü bunu yapamıyorum.
sizin topiğinizide epeydir ara ara takip ediyorum, bu arada hepinizide tebrik ediyorum, okumak gibisi yok.....
şimdi bende size katılmak isterim ama açıkçası kendime güvenemiyorum düzenli okumak konusunda, oyüzden şimdilik size şöyle katılmak istiyorum sizde kabul ederseniz?
şimdilik listenize girmek değilde; şimdilik sizinle birlikte sadece 1kitap okumaya çalışıyım:) olurmu?
bi kitap belirlerim, söylerim sizede ismini, işte şu kadar okudum, şurdayım falan derim arada gelip, sonunda da bitti derim:)
belki bu 1kitaptan sonrada bende size katılırım.....
ilgili kişi bana bi cevapla dönerse çok mutlu olurum:)
herkeslere sevgiler.....
uzun bir aradan sonra aranıza tekrar döndüm.şu an bugünün saraylısını okuyorum.daha sonrada bin muhteşem güneş,cehennem ve uçurtma avcısını okuyacağım.
geldiler çok tatlılar. gerçekten burada olduğuma çok seviniyorum.
idaraden öğretmenine çok iyi. alıştım diyebilirim ama hava şartları beni biraz zorluyor.
ona da alışıcaz zamanla.
bugün lojmana gidicem baktım 7 inek bizim çimenleri yiyor. geçemedim. öğrenciler halime baktılar sonra da hocam biz hallederiz dediler.
inekleri alıp götürdüler. maddi durumları iyi olmasa da ellerinden geleni yapıyorlar.
sınıfıma oyuncak toplattım istanbuldan şimdi sınıfı baştan yapıcam.
çok güzel ya. iyi ki geldim diyorum.
kulitta hoşbulduk her şey güzel gidiyor.
mutluyum. anlattığım gibi.
kitap okuyamıyorum pek ama fırsatım olduğunda elime hemen bir kitap alıyorum.
sizlere buradaki güzellikleri göstermek istiyorum. nasıl yeşil lojmanın önü. ara sıra inekler geliyor. tavuklar falan tam huzur alanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?