• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

kızlar ben geldimmm görev yerimdeyim maalesef pc de problem oldu:::(((
birkaç güne dönücem:)))
bu arada lojmanıma yerleştim bu hafta köyleri gezip miniklerimi kaydedicem :16:
sonra hıp hızlı eğitime başlıcam inşallah
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın:34:

yeni hayatın hayırlı uğurlu olsun canım:48:minikler çok şanslı senin gibi bir öğretmenleri olduğu için:16:

Albert Camus - Düşüş

İnce ama ağır bir kitap olduğunu düşünüyorum. Tarz olarak Yabancı'dan çok farklıydı. Romandan çok denemeye daha yakındı bence. Evet başarılı tespitler var ancak daha etkileyici verilebilirdi.

Gareng - 6

EYLÜL
1)satranç
2) dublörün dilemması
3) şeker portakalı
4) benim hüzünlü o…….
5) dönüşüm-kafka
6) aşk ve gurur
7)taaşşuku Talat ve fitnat
8)aylak adam

limon--8

EYLÜL
1)satranç
2) dublörün dilemması
3) şeker portakalı
4) benim hüzünlü o…….
5) dönüşüm-kafka
6) aşk ve gurur
8)aylak adam
9) dönüş

limon-9

1- Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems / Sinan Yağmur

Kitap Açıklaması
Yedinci ve en tesirli bıçak darbesi ensesine gelir boynu sağa doğru bükülmüştür. Dervişler yere kapanmasını bekleye dursun. Şems Hz. Peygamberin şu hadisini sesi boğuk mırıldanır: Allaha kavuşmayı isteyeni Allah da sever Dervişlerden birisi sırtına tekmeyi vurur. Yüzüstü taş zemine kapanır, dudağı patlamış, dişleri zemine dökülmüştür Siyah feracesi kanlar içinde bordoya dönmüştür. Saçlarından tutarak kafasını kaldıran dervişin niyeti Şemsin başını gövdesinden ayırmaktır. Baş derviş engeller. Bırakın son nefesini versin. Sonra da en yakın bir kuyuya atın. Kıyafetine sarp atın.

kedi83 . . 1

EYLÜL
1)satranç
2) dublörün dilemması
3) şeker portakalı
4) benim hüzünlü o…….
5) dönüşüm-kafka
6) aşk ve gurur
8)aylak adam
9) dönüş
10) oğullar ve rencide ruhlar

limon------10

İnşaAllah her şey gönlünce olur canım :29:

merhaba kızlar. bi kaç kitap alacağımda listeye baktım "Bin dokuzyüz seksen dört " en çok beğenilenlerin içinde . bu kitap hakkında okuyanlardan biraz bilgi alabilir miyim?

merhaba kızlar. bi kaç kitap alacağımda listeye baktım "Bin dokuzyüz seksen dört " en çok beğenilenlerin içinde . bu kitap hakkında okuyanlardan biraz bilgi alabilir miyim?

anlatımım kötüdür ama devlet yönetiminin insanlar üzerindeki baskısı diyebilirim. Okumanı öneririm .

iyi bir hafta sonu dilerim:16:

ne güzel anlatılmış :16::16::16:

$154425_558039857578842_1731388381_n.jpg

Cilgin kalabaliktan uzaktayi ve bulantiyi bitirdim. ikisine de bayildim ama artik bu tarz kitaplar okumayacagim. tarz degisikligine gidiyorum

Çok başarılı bir distopya örneğidir cadı, iktidarın halk üzerindeki mutlak hakimiyeti, sorgulamayan bir halk yaratma çabası ve bu düzen içinde tüm bunlardan rahatsızlık duymaya başlayan bir insan anlatılıyor. :31:

anlatımım kötüdür ama devlet yönetiminin insanlar üzerindeki baskısı diyebilirim. Okumanı öneririm .

Çok başarılı bir distopya örneğidir cadı, iktidarın halk üzerindeki mutlak hakimiyeti, sorgulamayan bir halk yaratma çabası ve bu düzen içinde tüm bunlardan rahatsızlık duymaya başlayan bir insan anlatılıyor. :31:

teşekkürler kızlar. dili ağır değildir inşallah. bir tarih ve ders kitapları arasında kaynatabilirim umarım.

Back