Kadınların Kitap Mekanı

ye dua et evlen isimli bir kitap aldım derhal okumaya geçtim...
ismi gibi güzelmi bakayım,)

nedense içimden zülfü livaneli geldi...

hakan gündayın kitabını bende çok sevmiştim , diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorm

1)satranç
2) dublörün dilemması
3) şeker portakalı
4) benim hüüznlü o......

limon-4

Grange - Siyah Kan

Muhteşem bir zeka ürünü kitap.. gerilimden ziyade psikolojiye dayanan saptamaları ve çocuklukta yaşanan olayların insanın gelişimini etkilediği yönünde tespitleri daha da ilgi çekiciydi..Bir insan böyle bir kitabı nasıl yazar,nasıl bir zekanın ürünüdür?
Sadece sonu hoşuma gitmedi. O kadar güzel giderken birden basitleşmesi belki de şaşkına çevirdi.
Okuduğum ilk Grange kitabı ama son olmayacak.

DonukPudra.......1

Önce Bin Muhteşem Güneş, sonra da Kardeşimin Hikayesi. Diğer ikisini okumadım ama ben olsam üçüncü olarak Cehennem i okurdum. Bol okumalar :)

1)satranç
2) dublörün dilemması
3) şeker portakalı
4) benim hüüznlü o......

limon-4

Dublörün Dilemması'nı çok merak ediyorum, beğendin mi?

Siyah Kan Grange'ın en sevdiğim kitabıdır. Kesinlikle uzun bir araştırmadan sonra yazılmış olmalı.

Dublörün Dilemması'nı çok merak ediyorum, beğendin mi?

Siyah Kan Grange'ın en sevdiğim kitabıdır. Kesinlikle uzun bir araştırmadan sonra yazılmış olmalı.

dublörün dilemmasını ben okudum.. görünce yorum yapayım dedim. ben çok beğendim. Murat Menteş'in keskin zekasına diyecek yok zaten.. yine okutturuyor.

Filmi var senin okuduğun kitabın

Sağol önerin için

O kitabın kapağı çok orjinal...
Eki Görüntüle 794843
evet yazarın bundan önceki eseri ye dua et sev adlı eserinn baya ünlü bir filmi var evettt bu benim okuduğum kitap ise yazarın filmi yapılan kitapdan sonraki eseri.burda ye dua et evlen (evlilik anlatılıyor)

bu arada evet bacım kapağı çok orijinal...ben livanelinn üslubunu beğeniyorumm...mutluluk,serenad okuduğum güzel eserlerindendi...

1)satranç
2) dublörün dilemması
3) şeker portakalı
4) benim hüüznlü o......
5) dönüşüm- kafka

limon---5

Merhaba herkese, nasılsınız kitap kurtlarım.
Buranın sıcaklığını nasıl da özlemiş, ah ben ne vefasız oldum yaa, elime kitap değmedi 1 aydır. Ama zor günler yaşadım ondan Kendimi çeyizlerle avutmaya çalıştım, onlara yöneldim bir süredir, sonra sevdiğimin tercihleriyle uğraştık ama artık kitap konusunda ciddi bir silkelenmeye ihtiyacım var benim olmuyor böyle, kendimi dövesim var

Bin Muhteşem Güneş derdim ben canım

kızlarrrrrr çok kötüyüm
doğuda çoğu istanbul hiç yok
hakkımda hayırlısı olsun:26:

Ehlimanacım geç gördüm yazdıklarını yardımcı olamadım ama inşallah hakkında hayırlı ve güzel bir yer gelir.
Çok güzel hedeflerin var ayrıca, minik kitap kurtları olacak sayende. Onların senin gibi öğretmenlerinin olacak olması çoook güzel.
Çocuk kitabı listeni de merak ettim, ilerde çocuğumun da bir kitap kurdu olmasını istiyorum fikirlerini almak isterim.
Birinciliğini de tebrik ederim canım

Sait Faik Abasıyanık -Lüzumsuz Adam .......(hayatın içinden, o saflığı hissedilen sıcak öyküler..)

DonukPudra......2

selamlar.
nacizane fikrim Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş.etkisinden hala kurtulamadım.

Selam kitap kurtlarım:)

Ben hala elimde MAyta'nın Öyküsü sürünüyorum. Birkaç gündür çok yoğundum, 3-5 sayfa okuyunca zor ilerliyor, elimdeki kitap da sürükleyici değildi maalesef.

Ama bugün bitireceğim umarım.

Bu ay kitap okuma etkinliğim sebebiyle 1000 küsür sayfalık bir kitap okumam lazım, yani bu ayın skoru da maalesef düşük olacak

Artık önümüzdeki aya kaldı hayaller

kızlar herkese merhaba. önümüzdeki hafta düğünüm var :) geçen hafta da ev döşemeye gittik. ağustos ayı kitaplarımı bildiremedim. geç kaldım biliyorum ama listeye giremesemde paylaşmak istedim.
1_düğümlere üfleyen kadınlar-ece temelkuran
2_gerçeklerle yüzleşmeye hazır mısın?-clark hays
3_saklı şiirler-ayşe kulin
4_salı'nın sırrı-mustafa şekeroğlu

hoşgeldin:)))))
teşekkürler canım tüm iyi dileklerin için
çocuklar için olan kısmı gerçekten paylaşmak istiyorum.
çünkü çok kötü örnekler var: mesela bir öğretmen arkadaşımız çocuklara okuyacağı kitabı önceden okumamış ve kitabın sonunda adamın karısını nasıl öldürdüğü anlatılıyormuş kitap seçmek çok önemli küçükler için. biz ayırt edebiliyoruz ama onlar için pek mümkün değil.

Sait Faik Abasıyanık -Lüzumsuz Adam .......(hayatın içinden, o saflığı hissedilen sıcak öyküler..)

DonukPudra......2

sait aik kitapları gibi başka hiçbir kitap bana yurdumun sıcaklığını vermiyor. çok iyi bir tercih canım:))))

hayırlı olsun:)))) yuvan mutluluk ve huzurlu dolsun:))))

Son düzenleme:

Çok hassas,azami dikkat edilmesi gereken bir konu bu canım.Her okudukları, gördükleri onları etkiliyor,zihinlerine kazınıyor. Ben lise çağındaki öğrencilerime bile ne kitap tavsiye edeceğimi şaşırıyorum. Onun hangi bakış açısıyla okuyacağını, iyiyi kötüyü ayırt edip edemeyeceğini kestiremiyorum bazen. Küçük çocuklarda bu daha da zor. Paylaşırsan listeni sevinirim.

selamlar.
nacizane fikrim Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş.etkisinden hala kurtulamadım.

Bende onda karar kıldım kızlar , dün bir arkadaşım da ondan baya etkilendiğini söyleyince

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için...

Aşkınihancım seni burda görmek harika

Düğünün hayırlı olsuun , her daim mutlu olun inşaAllah eşinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…