- 14 Mart 2012
- 5.707
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.141
nedense içimden zülfü livaneli geldi...Bugün yeni cicileeeer aldıımm
Dan Brown - Cehennem
Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi
Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş ( çok geç kaldım biliyorum ama ancak sıra geldi)
Canan Tan - Hasret
Elimdeki roman bittiği gibi birinden balayacağım ama hangisinden başlayacağıma karar veremedim...
Var mı bir fikriniz ? :26:
Hakan Günday - Az (Günday'ın okuduğum ikinci kitabı. Bu kitapta da çok güzel tespitler var çok başarılı ifade edilmiş. Üslubunu seviyorum bu adamın.)
Nicole Jordan - Ahlaksız Teklif ( Judith Mcnaught'un kitaplarının tadını vermedi, pek sevmedim.)
Gareng - 2
Bugün yeni cicileeeer aldıımm
Dan Brown - Cehennem
Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş ( çok geç kaldım biliyorum ama ancak sıra geldi)
Canan Tan - Hasret
Elimdeki roman bittiği gibi birinden balayacağım ama hangisinden başlayacağıma karar veremedim...
1)satranç
2) dublörün dilemması
3) şeker portakalı
4) benim hüüznlü o......
limon-4
Grange - Siyah Kan
Muhteşem bir zeka ürünü kitap.. gerilimden ziyade psikolojiye dayanan saptamaları ve çocuklukta yaşanan olayların insanın gelişimini etkilediği yönünde tespitleri daha da ilgi çekiciydi..Bir insan böyle bir kitabı nasıl yazar,nasıl bir zekanın ürünüdür?
Sadece sonu hoşuma gitmedi. O kadar güzel giderken birden basitleşmesi belki de şaşkına çevirdi.
Okuduğum ilk Grange kitabı ama son olmayacak.
DonukPudra.......1
Dublörün Dilemması'nı çok merak ediyorum, beğendin mi?
Siyah Kan Grange'ın en sevdiğim kitabıdır. Kesinlikle uzun bir araştırmadan sonra yazılmış olmalı.
evet yazarın bundan önceki eseri ye dua et sev adlı eserinn baya ünlü bir filmi var evettt bu benim okuduğum kitap ise yazarın filmi yapılan kitapdan sonraki eseri.burda ye dua et evlen (evlilik anlatılıyor)Filmi var senin okuduğun kitabın
Sağol önerin için
O kitabın kapağı çok orjinal... Eki Görüntüle 794843
Dublörün Dilemması'nı çok merak ediyorum, beğendin mi?.
Bugün yeni cicileeeer aldıımm
Dan Brown - Cehennem
Canan Tan - Hasret
kızlarrrrrr çok kötüyüm
doğuda çoğu istanbul hiç yok
hakkımda hayırlısı olsun:26:
selamlar.Bugün yeni cicileeeer aldıımm
Dan Brown - Cehennem
Canan Tan - Hasret
Ehlimanacım geç gördüm yazdıklarını yardımcı olamadım ama inşallah hakkında hayırlı ve güzel bir yer gelir.
Çok güzel hedeflerin var ayrıca, minik kitap kurtları olacak sayende. Onların senin gibi öğretmenlerinin olacak olması çoook güzel.
Çocuk kitabı listeni de merak ettim, ilerde çocuğumun da bir kitap kurdu olmasını istiyorum fikirlerini almak isterim.
Birinciliğini de tebrik ederim canım
Sait Faik Abasıyanık -Lüzumsuz Adam .......(hayatın içinden, o saflığı hissedilen sıcak öyküler..)
DonukPudra......2
kızlar herkese merhaba. önümüzdeki hafta düğünüm var :) geçen hafta da ev döşemeye gittik. ağustos ayı kitaplarımı bildiremedim. geç kaldım biliyorum ama listeye giremesemde paylaşmak istedim.
1_düğümlere üfleyen kadınlar-ece temelkuran
2_gerçeklerle yüzleşmeye hazır mısın?-clark hays
3_saklı şiirler-ayşe kulin
4_salı'nın sırrı-mustafa şekeroğlu
hoşgeldin:)))))
teşekkürler canım tüm iyi dileklerin için
çocuklar için olan kısmı gerçekten paylaşmak istiyorum.
çünkü çok kötü örnekler var: mesela bir öğretmen arkadaşımız çocuklara okuyacağı kitabı önceden okumamış ve kitabın sonunda adamın karısını nasıl öldürdüğü anlatılıyormuşkitap seçmek çok önemli küçükler için. biz ayırt edebiliyoruz ama onlar için pek mümkün değil.
selamlar.
nacizane fikrim Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş.etkisinden hala kurtulamadım.
Merhaba herkese, nasılsınız kitap kurtlarım.
Buranın sıcaklığını nasıl da özlemiş, ah ben ne vefasız oldum yaa, elime kitap değmedi 1 aydır. Ama zor günler yaşadım ondanKendimi çeyizlerle avutmaya çalıştım, onlara yöneldim bir süredir, sonra sevdiğimin tercihleriyle uğraştık ama artık kitap konusunda ciddi bir silkelenmeye ihtiyacım var benim olmuyor böyle, kendimi dövesim var
Bin Muhteşem Güneş derdim ben canım
kızlar herkese merhaba. önümüzdeki hafta düğünüm var :) geçen hafta da ev döşemeye gittik. ağustos ayı kitaplarımı bildiremedim. geç kaldım biliyorum ama listeye giremesemde paylaşmak istedim.
1_düğümlere üfleyen kadınlar-ece temelkuran
2_gerçeklerle yüzleşmeye hazır mısın?-clark hays
3_saklı şiirler-ayşe kulin
4_salı'nın sırrı-mustafa şekeroğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?