• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Bende onda karar kıldım kızlar , dün bir arkadaşım da ondan baya etkilendiğini söyleyince :31:

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için...

Aşkınihancım seni burda görmek harika
:29:

Tatlım seni de burda görmek harika, bir kitapsever olduğunu görünce boşuna ısınmamışım ben bu kıza dedim:16:
Ben uzun zamandır buradaydım da birkaç aydır düzenli okuyamıyorum maalesef inşallah bol okumalı günler olur bundan sonra.
Bin Muhteşem Güneş'e de bayılacaksın, okumadıysan aynı yazarın Uçurtma Avcısı'nı da şiddetle, hararetle tavsiye ederim.:34:

kayıp gül - serdar özkan

ölümsüz kalp - serdar özkan

aşkın elçisi - ahmet turgut

artık ruhunuda besle - ender saraç

bir çift ayakkabı - sunay akın

hepside bi solukta okunacak kitaplar tavsiye ederim

sara _28 - 5

Son düzenleme:
Tatlım seni de burda görmek harika, bir kitapsever olduğunu görünce boşuna ısınmamışım ben bu kıza dedim:16:
Ben uzun zamandır buradaydım da birkaç aydır düzenli okuyamıyorum maalesef inşallah bol okumalı günler olur bundan sonra.
Bin Muhteşem Güneş'e de bayılacaksın, okumadıysan aynı yazarın Uçurtma Avcısı'nı da şiddetle, hararetle tavsiye ederim.:34:

Evet aynı düşünüyoruz canım benim
:16:

Herkesin okuması gerekiyor lakin öğretici konumundakilerin okuması çok mühim , umarım başarırız bunu canım :29:

Uçurtma avcısına bitmiştim , hüngür hüngür ağlamıştım... Bunu okumak nasip olmadı bir türlü :15:
Bol okumalı günler tatlım :16:

Evet aynı düşünüyoruz canım benim
:16:

Herkesin okuması gerekiyor lakin öğretici konumundakilerin okuması çok mühim , umarım başarırız bunu canım :29:

Uçurtma avcısına bitmiştim , hüngür hüngür ağlamıştım... Bunu okumak nasip olmadı bir türlü :15:
Bol okumalı günler tatlım :16:

İnşallah canım, bir öğretmenin elinde daima kitap olmalı ama işte bakma sen bana:17::26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52:

istediğim yani tercihlerime yazdığım bingöle atandım:32::32::32::32:

çokkkkk mutluyumm

hayırlısı olsun

çokkkkk mutluyumm

hayırlısı olsun

Ohhhh yemin ederim tüylerim diken diken oldu...
:52::52::52:

Allah mutlulukla görevini ifa ettirsin sana... Bingöl de çok güzel ve rahat bir yermiş, bir ablamız var orda doktor kendisi , o anlatırdı ben bizzat görmedim :40:

Hayırlı uğurlu olsun canııımmm :29:

çokkkkk mutluyumm

hayırlısı olsun

Çok sevindim canım, hayırlı olsun.
Bingöl gelişmiş bir yer. Ben yol üzeri geçiyorum ve çok şaşırıyordum Bingöl böyle miydi diye. Umarım çok rahat edersin.Bu beğen butonunu da tam gününde kaldırmışlar :19:

Back