• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

ellerine sağlık prensespericim:46::46: eylül ayında daha çok kitap okuyalım çok keyifli bir ay olsun inşallah:54::54::54::54:

sağol canım benim:16: hepinizin yüreğine sağlık :16::16:

teşekkürler:34: işe girdikten sonra 16 benim için de mazide bir sayı olacak gibi:26:
ben en çok eylül sonu bildirimini merak ediyorum malum yılın 1.si açıklanacak:23::23:

onu bende merakla bekliyorum :44: tweety son günlerde gelmez oldu bu yıl,yıl birincimiz başkası olur diye tahmin ediyorum ya bakalım :44:

Ehlimanacanım tebrik ediyorum birinciliğini:129::129:

Bu arada ben de yılın en kötü skorunu yapmış bulunuyorum. 3 gündür de elime kitap değmedi koşturmacadan. Artık bugün biraz arayı kapatayım yaa:34:

sağol canım benim:16: hepinizin yüreğine sağlık :16::16:

onu bende merakla bekliyorum :44: tweety son günlerde gelmez oldu bu yıl,yıl birincimiz başkası olur diye tahmin ediyorum ya bakalım :44:

tweety 28 ağustosta girmiş ben yazmasını bekliyordum ama yazmamış.
bu arada nemesis ile medcezir üyelik iptali olmuş.

Ehlimanacanım tebrik ediyorum birinciliğini:129::129:

Bu arada ben de yılın en kötü skorunu yapmış bulunuyorum. 3 gündür de elime kitap değmedi koşturmacadan. Artık bugün biraz arayı kapatayım yaa:34:

teşekkür ederim canım:34:
yeni gelin olmamın dezavantajını mı yaşıyorsun?
her şey otursun o zaman rahat okumaya başlarsın.

PrensesPericim ben bi kitap daha okumuştum şimdi fark ettim ki onu eklememişim buraya. Ağustos-6 diyebiliriz, yıl sonu toplamına eklemek için.

teşekkür ederim canım:34:
yeni gelin olmamın dezavantajını mı yaşıyorsun?
her şey otursun o zaman rahat okumaya başlarsın.

Kına-düğün vardı iki gün onlara gittik. Dün de tüm gün temizlik-yemek derken arkadaşlar geldi misafir. Ondan yoruldum.

Bi de eşim pek kitap okumaz, şimdi tatil evde, ben kitap okuyunca sıkılıyor onun da etkisi var azalmasında. Düzene oturur yakında, bu ay bomba gibi olacağım:15:

Kına-düğün vardı iki gün onlara gittik. Dün de tüm gün temizlik-yemek derken arkadaşlar geldi misafir. Ondan yoruldum.

Bi de eşim pek kitap okumaz, şimdi tatil evde, ben kitap okuyunca sıkılıyor onun da etkisi var azalmasında. Düzene oturur yakında, bu ay bomba gibi olacağım:15:

benimkide çok okur hatta onun kitaplar 1000 sayfa ve üstü.
sürekli benimle dalga geçiyor.
anasınıfı öğretmeni olduğun işte buradan belli diye.
gördüğü kitaplarda senden önce ben gibi olanlar.
demek ki bu ay baya kitap okunacak:nazar::nazar:

Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ehlimenacım sana da maşallah ayda 16 kitap mı? Hey maşallah :52: Ben ise kitabımın 100.sayfasına bile gelemedim:43: İzin günlerimde işten erken çıktığım zamanlarda şu interneti bırakıp okumaya zaman ayırmam lazım..

benimkide çok okur hatta onun kitaplar 1000 sayfa ve üstü.
sürekli benimle dalga geçiyor.
anasınıfı öğretmeni olduğun işte buradan belli diye.
gördüğü kitaplarda senden önce ben gibi olanlar.
demek ki bu ay baya kitap okunacak:nazar::nazar:

:nazar: Maşallah ehlimana ikiniz de süpersiniz. Ben de öyle biriyle evlenirim inşallah, kitap okuyan erkek çok çekici geliyor. :27:

:nazar: Maşallah ehlimana ikiniz de süpersiniz. Ben de öyle biriyle evlenirim inşallah, kitap okuyan erkek çok çekici geliyor. :27:

valla benimki kitap okurken çok itici geliyor.kitabın arasına koyup boğasım geliyor:47:
sayfayı çevirirken laf atıyor benim okuduğum kitaba ''hey maşallah o ne punto öyle, kör şeysi gibi, yok muydu daha büyüğü???'' diye takılıyor.
sorun onun kitaplarında çok küçük puntosu var:52::52:
ama okuyan birinin olması çok iyi.
kitaçıya gidip saatlerini kaybetsen de seni dürtükleyen olmuyor ya da ne anlıyorsun diyen biri olmuyor.:36::36:

Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ehlimenacım sana da maşallah ayda 16 kitap mı? Hey maşallah :52: Ben ise kitabımın 100.sayfasına bile gelemedim:43: İzin günlerimde işten erken çıktığım zamanlarda şu interneti bırakıp okumaya zaman ayırmam lazım..

eğer bilgisayardan biraz uzaklaşmazsan olmuyor. kitap okuyamıyorsun. bende böyle.
kafan rahat olacak eee elindeki kitapta iyiyse seni zaen aracı binmişsin gibi götürüyor:10:

valla benimki kitap okurken çok itici geliyor.kitabın arasına koyup boğasım geliyor:47:
sayfayı çevirirken laf atıyor benim okuduğum kitaba ''hey maşallah o ne punto öyle, kör şeysi gibi, yok muydu daha büyüğü???'' diye takılıyor.
sorun onun kitaplarında çok küçük puntosu var:52::52:
ama okuyan birinin olması çok iyi.
kitaçıya gidip saatlerini kaybetsen de seni dürtükleyen olmuyor ya da ne anlıyorsun diyen biri olmuyor.:36::36:

O da kötüymüş ya. :27: Benimki benim gibi olsun, puntoma tarzıma karışmasın kendisi de ne istiyorsa okusun ama yeter ki okusun. "Ne anlıyorsun, çok okuyorsun da eline ne geçiyor" denilince "bana serum bağlayın nolurr!" diyorum artık. :27: Bir kitabım var ona da karışmayın! :52:

datlucaducum aynı şeyleri düşünmüşüz.
bende dün baya kafa yordum çıkan sonuç bu.
amin ininşallah hakkımda hayırlısı olsun:nazar:
teşekkürler:54:

evli değilim ama evlilik hazırlığındayım. eş durumum olabilir ama erkek arkadaşımda diyor ki istediğin yeri yaz bende gelirim yanına. hatta dün illere bakmış doğu da.
istifa etmem inşallah çünkü yine aynı sıkıntıyı çekmek var canım. yine aynı olayları yaşamaktansa başka bir çaresine bakarım.
geçen yıl istanbul ağırlıklı yazdım. ama pek açılmamıştım belli ilçeler vardı.olmadı. bu yıl ilk 10 istanbul olabilir diye düşünüyüoruz

bende şubatta ya şimdikinden kötü yerler açılırsa diye düşünüyordum. sonra dedim ki böyle ya.. ya... diye düşüneceğime şimdiki fırsatı değerlendireyim. ve şimdi hem 26 yı açıcam hem üstüne kendi seçtiğim doğudan yerler yazıcam.
lavincim millet kendini efkarlanınca başka şeylere ya verir ben kitaplarıma gömülüyorum:52: ancak zihnimi böyle uzaklaştırıyorum. kitapta; ona kız, buna içerle, şuna sevin valla dış dünyadan ve sorunlardan kopuyorum. terapim oluyor:1:
hedefim daha fazlaydı ama bu ay böyle oldu. inşallah diğer aylarda daha da okurum. belki atandığım yerde kendimi sadece kitaplara veririm.:32:

teşekkürler kgokcecim inşallah hayırlısı olsun diyorum bende her şeyden önce:nazar::nazar:
kırmızı ile işaretlediğim yerde söylediklerini yapıcam güzel bir yöntem:34:
ben il il ayırırım diye düşünmüştüm dediğini yapmak daha iyi.
bir de arkadaşlarımdan anladım ki didiklemek gerekiyor. bir arkadaşım seçtiği illerdeki okullara tek tek teleon edip bilgi almıştı ve kız çok düşük bir puanla istanbula atandı. bu işler nasip ama bende bu yıl baya araştırıcam.
eş durumumdan önce benim okulu va burada o bile bana özür grubundan oluyor bildiğim kadarıyla.
hayırlısı olsun :nazar:

kızlar hepinize çok teşekkürler:54::54::54:
inşallah güzel haberlerimi de yazarım buraya.:52::52:
hadi hayırlı haberlerni alırız yakında inşallah bacım....
tercih listeni oluşturunca müdürleri araman mantıklı tabi 50 okul belirle ve başla aramaya derim... millet arıyor soruyor hele doğu görevi düşünenlerden gidip gezdiklerine bile şahitoldum okullarını.. bazıları çokçok titizzz tabi puanlarıda yüksek oluncaaa nereyi yazsam gelir mantığındakilerrr arama sorma gezme işine ağırlık veriyor... o yüzden bana doğu beklerken tuttu batı gelmişti yıllar önceeee çok alakasız tercih yapmıştım ama şansım hep iyi gittide yaşadım... haydi hayırlısı bacım.....

bu aradaaa listelerdeki derecenide tebrik ediyorummmm... iyi okumalar

kızlarrrrrr çok kötüyüm
doğuda çoğu istanbul hiç yok:47:
hakkımda hayırlısı olsun:25::26:
hayırlısı olsun bacımm... sıkma canınıııı
en fazla 1 yıl stajerlik kalkınca eş durumu vs.. atlatırsınnn ne diyim...

şimdi sakinceee doğuda ki illeri il merkezlerni merkez köylerni
ulaşımı makul ilçelerni çıkar bacımmm...bir liste oluşturrr .... ayrıca branş neydi bilemiyorum amaa ulaşım noktasına dikkat et derim... zira batıdada feci olumsuz şartlarda yerler var.... :16:

Dereceye giren ve okuyan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. $0fg.gif
Konu sahibi PrensesPericiğime de sonsuz teşekkürler. $0aaş.gif
Yeni ayda da güzellikler ve okuma bereketi diliyorum. $1lg154library.gif

derece giren ve okuyan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :46::46:

ehlimana hakkında hayırlısı olsun inş. :16:

**

bu arada Babilde Ölüm İstanbulda Aşk'ı okuyan arkadaslarım fikirleriniz neler? ben 120. sayfadayım ve benim için acayip sıkıcı geçiyor :44::44::ssz:

**

bu arada Babilde Ölüm İstanbulda Aşk'ı okuyan arkadaslarım fikirleriniz neler? ben 120. sayfadayım ve benim için acayip sıkıcı geçiyor :44::44::ssz:

Bu grubun rezili benim beni de tebrik ettin mi :9:

Ben okudum o kitabı. Kitap aşırı edebi bir üslupla yazılmış yani İskender Pala sonraski romanlarında dilini hafifleştirse de BÖİA'da resmen edebiyatını konuşturmuş. Uzun ağdalı bol osmanlıca kelimeler sıkabilir ama konusu çok güzel, aşkın en güzelini anlatmış İskender Pala :) Ayrıca aslında macera romanı okuyalı baya oldu ama kağıdın, mürekkein ve fuzulinin şiirinin hikayesini, başından geçenleri yani macerasını da anlatıyor. Bence devam et çok sıkılırsan ara ver derim..

ehlimana hakında hayırlısı olsun ama en önemlisi gönlünden geçeni yüce Rabbim hakkında hayırlı eylesin...

Bu arada benim de dileğim hp şööyle 1000 sayfalık kitaplar okuyan kitap kurdu bir koca :D Yoksa yaptığım kitap alışverişlerine laf eder, kitaba bu kadar para verilir mi diye kavga eder dururuz. Kocam da kitaba masraf yapmalı ki kavga etmeyelim :D:D

Son düzenleme:

**

sağol canım:))))
iskender pala sonradan açılır. bu kitap hakkında fikrim yok.

Bu grubun rezili benim beni de tebrik ettin mi :9:

Ben okudum o kitabı. Kitap aşırı edebi bir üslupla yazılmış yani İskender Pala sonraski romanlarında dilini hafifleştirse de BÖİA'da resmen edebiyatını konuşturmuş. Uzun ağdalı bol osmanlıca kelimeler sıkabilir ama konusu çok güzel, aşkın en güzelini anlatmış İskender Pala :) Ayrıca aslında macera romanı okuyalı baya oldu ama kağıdın, mürekkein ve fuzulinin şiirinin hikayesini, başından geçenleri yani macerasını da anlatıyor. Bence devam et çok sıkılırsan ara ver derim..

ehlimana hakında hayırlısı olsun ama en önemlisi gönlünden geçeni yüce Rabbim hakkında hayırlı eylesin...

Bu arada benim de dileğim hp şööyle 1000 sayfalık kitaplar okuyan kitap kurdu bir koca :D Yoksa yaptığım kitap alışverişlerine laf eder, kitaba bu kadar para verilir mi diye kavga eder dururuz. Kocam da kitaba masraf yapmalı ki kavga etmeyelim :D:D

sağol canım:34::34:

kız yok çok okuyanı da eyiiiii değil :50: bak benimki bilmiş bilmiş beni sinir ediyor uyuz:47:
Rabbim herkese önce hayırlısını sonra gönlündekini versin.

bu arada sıkma kendini sende okursun bol bol:30:

kızlar kendime bir sürüüüüüü kitap alıcam.
sonracığıma gittiğim yerde bollllll bollllll okuyacağım.
bir sürü hedefim var: inşallah hepsini yapıcam:32::32:

Back