datlucaducum aynı şeyleri düşünmüşüz.
bende dün baya kafa yordum çıkan sonuç bu.
amin ininşallah hakkımda hayırlısı olsun
teşekkürler
evli değilim ama evlilik hazırlığındayım. eş durumum olabilir ama erkek arkadaşımda diyor ki istediğin yeri yaz bende gelirim yanına. hatta dün illere bakmış doğu da.
istifa etmem inşallah çünkü yine aynı sıkıntıyı çekmek var canım. yine aynı olayları yaşamaktansa başka bir çaresine bakarım.
geçen yıl istanbul ağırlıklı yazdım. ama pek açılmamıştım belli ilçeler vardı.olmadı. bu yıl ilk 10 istanbul olabilir diye düşünüyüoruz
bende şubatta ya şimdikinden kötü yerler açılırsa diye düşünüyordum. sonra dedim ki böyle ya.. ya... diye düşüneceğime şimdiki fırsatı değerlendireyim. ve şimdi hem 26 yı açıcam hem üstüne kendi seçtiğim doğudan yerler yazıcam.
lavincim millet kendini efkarlanınca başka şeylere ya verir ben kitaplarıma gömülüyorum
ancak zihnimi böyle uzaklaştırıyorum. kitapta; ona kız, buna içerle, şuna sevin valla dış dünyadan ve sorunlardan kopuyorum. terapim oluyor
hedefim daha fazlaydı ama bu ay böyle oldu. inşallah diğer aylarda daha da okurum. belki atandığım yerde kendimi sadece kitaplara veririm.
teşekkürler kgokcecim inşallah hayırlısı olsun diyorum bende her şeyden önce
kırmızı ile işaretlediğim yerde söylediklerini yapıcam güzel bir yöntem
ben il il ayırırım diye düşünmüştüm dediğini yapmak daha iyi.
bir de arkadaşlarımdan anladım ki didiklemek gerekiyor. bir arkadaşım seçtiği illerdeki okullara tek tek teleon edip bilgi almıştı ve kız çok düşük bir puanla istanbula atandı. bu işler nasip ama bende bu yıl baya araştırıcam.
eş durumumdan önce benim okulu va burada o bile bana özür grubundan oluyor bildiğim kadarıyla.
hayırlısı olsun
kızlar hepinize çok teşekkürler
inşallah güzel haberlerimi de yazarım buraya.