Kadınların Kitap Mekanı

ben sürünerek bitirdim o kitabı. thiç benim tarzım değil, sana kolay gelsin

kızlar kendime bir sürüüüüüü kitap alıcam.
sonracığıma gittiğim yerde bollllll bollllll okuyacağım.
bir sürü hedefim var: inşallah hepsini yapıcam

desene 16 yı mumla arayacaz

Benim de yeni hedeflerim ve hayallerim var. Daha fazla uyumsuz olmamaya karar verdim. Bu sene uzman yardımcılığı için uğraşacağım elimden geldiğince olmazsa seneye kesin atanacağım. Aynen senin gibi güzeelll bir kitaplık düzeceğim kendime.

aminnnnnnnnnn güzel yürekli,güzel dilekli bacımmmm.... inşallahhhh

oyyyy seninnn hevesini sevsinlerr.... bacım bir başlaaa okursunnn ev yerleştir yerleş zümreler planlar derkennn gelir yazılılarr
sonraaa yazışırızzzz hemmmm benide gaza getirmelisinnn bir meslektaşın olarakkkk buna çok çok ihtiyacım var....
tekrarrr gönlünce bir yer olur inşallah diyeyim ....
msjnıda aldımmm cvb yazdım inşallahhh yardımcı olabilmişimdir...tekrarr görüşürüzz

bir arkadaşımdan ALAMUT KALESİ adlı kitabı ödünç alıcam ve yarın inşallah başlıyacağım...
okuyan bilen varmıdır (o da sorumu illaki vardır hani de)
banaa çokçok okumamm tavsiye edildiği için okuyacağım sizlerce nasıl bir eser???

yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederimmm

Canim tebrikler :)
Ayrica atama konusunda da insallah gonlune gore bi yer cikar..
Benim esim de hic okumuyor o yuzden okuyan adamlara hayranimdir...
Okumamasindansa okuan iyidir her zaman :)

kızlarrrrrr çok kötüyüm
doğuda çoğu istanbul hiç yok
hakkımda hayırlısı olsun:26:

Hakkında hayırlısı olsun canım , arkadaşlar ne yapman gerektiği ile ilgili konuşmuşlar zaten bende dua edeyim dediimm

Okudum ben o kitabı... Başta çok sıkan bir kitap , çünkü tam olarak ne oldu anlayamıyorsun , malum edebiyat yığını gibi.. ama sonra o kadar hızlı okumuştum ki kitabı çünkü meraktan ölecektim ... Birde bu kitapta asıl olan asla ara vermemek , toparlayamıyor insan

İyi okumalar canım...

Fedailerin Kalesi Alamut / Wladimir Bartol Olduğunu sanıyorum kgokcecim. (benzer ismi başka yazarlar da kullanmış)
Tavsiye üzerine uzun zaman önce aldım lakin oku(ya)madım henüz. Çok olumlu yorumlar almış, keyifle okumanı dilerim.

çok hayalim var. hep iyi şeyleri düşünmeye çalışıyorum. dedim ki kendime hiç olmazsa sakin yerler olursa ya da köy okulu dizimi kırar alese yds ye hazırlanırım. sonra belki de daha yükseği için uğraşırım. ayrıca bazı mesleki yapmak istediklerim var sakin kafayla yapmaya uğraşıcam. valla şunu yazınca hemen gitmek istedim
Rabbim hayırlısını versin gareng bir de boooooollllll booooooooooolllll kitap.
bugün akmara gittim. ayyy kendimi kaybedip geldim.
bir de kötü günler için sürükleyici kitap stoğu yaptım. ne olur ne olmaz diye. okunmamış dağ gibi kitaplarımın üstüne koydum.

benim yazılılar yok canım ben okul öncesi öğretmeniyim.
çocuklarımı birer kitap kurdu yapıcam.
zaten benim çok özenle seçtiğim çocuk kitaplığım var.
velilerimi de sınıfımda kitapla ilgili etkinliklerime katıcam.
at sende kendini kitapçılara çok faydalı.
bu arada çevren dağınıksa okuman sekteye uğrayabiliyor.
mesela dağınıklığı toparladıktan sonra kahve eşliğinde kitap okumak valla müthiş oluyor.
bir de kızlar tavsiyem sonbahar yağmurları eşliğinde kitap okumanız.
açın pencereyi o sesle beraber okuyun.

Canim tebrikler :)
Ayrica atama konusunda da insallah gonlune gore bi yer cikar..
Benim esim de hic okumuyor o yuzden okuyan adamlara hayranimdir...
Okumamasindansa okuan iyidir her zaman :)

teşekkürler tatlım:))))
amin inşallah

Zülfü Livaneli-Kardeşimin Hikayesi

İtiraf etmeliyim ki ilk defa Zülfü Livaneli okudum. Gayett güzeldi, sürükleyiciydi.
Bu ay mesleki kitaplara ağırlık vermeyi düşünüyorum. Eşim geliyo gerçi, ne kadar okuyabilirim bilmiyorum:)

Neenone: 1

Zülfü Livaneli-Kardeşimin Hikayesi

İtiraf etmeliyim ki ilk defa Zülfü Livaneli okudum. Gayett güzeldi, sürükleyiciydi.
Bu ay mesleki kitaplara ağırlık vermeyi düşünüyorum. Eşim geliyo gerçi, ne kadar okuyabilirim bilmiyorum:)

Neenone: 1

çok güzel veli etkinlikleri....inşallah okuma yazmaoranı yoğun olan ve çok çocuğu olmasına rağmen okumaya fırsatbulabilen
okumaya aç velilerin olur diye güzel bir dua edeyim.. hadi bakalımmmm

Hakan Günday - Az (Günday'ın okuduğum ikinci kitabı. Bu kitapta da çok güzel tespitler var çok başarılı ifade edilmiş. Üslubunu seviyorum bu adamın.)

Nicole Jordan - Ahlaksız Teklif ( Judith Mcnaught'un kitaplarının tadını vermedi, pek sevmedim.)

Gareng - 2

şu an elimde siyasi bir kitap var ama benim canım onu okumak istemiyor o yüzden kitabı görmezden gelyom bana şöyle uçarı bişey lazım, en iyisi top onu bi tarayım

arkadaşlar, top 10 listesini buradaki okunan kitaplara göre alıyorum. aklıma geldi ki, kitapları yorumlara göre oraya işlesem. beğenilmeyen kitapları eklemesem nası olur?

arkadaşlar, top 10 listesini buradaki okunan kitaplara göre alıyorum. aklıma geldi ki, kitapları yorumlara göre oraya işlesem. beğenilmeyen kitapları eklemesem nası olur?

Çok mantıklı ama sen tek başına çok uğraşırsın, herkes okuduğu kitaplarda şunu beğendim bunları ekleyebilirsin diye bir liste çıkartırsa aslında işin daha kolay olur. En azından vakti olanlar yapsa, işin büyük kısmı biter.

zaten yorum yapılıyo ama altını çize çize yapılırsa dediğin gibi çok iyi olur

Bence de çok mantıklı bir fikir bu !

zaten yorum yapılıyo ama altını çize çize yapılırsa dediğin gibi çok iyi olur

Evet

Bugün yeni cicileeeer aldıımm

Dan Brown - Cehennem

Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi
Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş ( çok geç kaldım biliyorum ama ancak sıra geldi )

Canan Tan - Hasret

Elimdeki roman bittiği gibi birinden balayacağım ama hangisinden başlayacağıma karar veremedim...
Var mı bir fikriniz ? :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…