- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.601
Evet ehlimanacım ben de öğretmenlik için girmiştim çok şükür geçen yıl atandım.Darısı başına inşallah en yakın zamanda.
Geçen yıl kendini çok yıprattığın için sanırım böylesin.Temelin de varmış o kadar kasma kendini, dediğin gibi gerçekten nasip...
Elbette tevekkül önemli de nasibinde yoksa kalem bile oynatamıyor bazen insan.
İnşallah güzel haberlerini alırız.
amin inşallah:))))))))
senin branş ne?
nasip neyse o doğrudur da çabalamadıktan sonra çok bir şey beklememk lazım çabalaynalara haksızlık olur.
hakkımızda hayırlısı olsun:)))
Öyle tabi ki, çabalamak lazım.
Benim branşım türk dili ve edebiyatı, seninki ne?
benim okul öncesi canım.
Merhaba hanımlaaar,nasılsınız?
Bir görünüp bir kaybolan Nihan geldi yine...
Artık mazeretim var okuyamadım diye yazmaya utanıyorum
Burda değilsem bilin ki zihnim yine karışık,yorgun ve ben utancımdan gelemiyorum
Neyse lafı uzatmadan bitirdiğim kitabı yazayım.
Nil'in Melikesi- Hz. Asiye: Sibel Eraslan Adında da belirtildiği gibi romanın esas konusu Hz.Musa'yı büyüten Asiye'nin hayatı. Mısır'ın o şaşalı dönemlerinde, maddiyatın gücüyle her şeye - insanların maneviyatlarına da- sahip olunacağı inancına kapılan firavunların yanında herkesten farklı,iç dünyasında fırtınalar kopan bir hanımın yaşadıklarına tanıklık etmek güzeldi. Daha arka planda kalsa da Hz. Musa'nın büyüyüp elçilik görevine gelmesi de işlenmiş. Romanın ana konusu gereği bu kısma çok yer verilmese de ben keşke daha fazla olsaydı dedim doğrusu. Sibel Eraslan'ı ikinci okuyuşum aslında üslubunu sevdim, yalın değil, kelimeleri güzel kullanıyor ama bu kez biraz yorduğunu hissettim, tasvirler bazen yordu beni. Belki de okuduğum dönemle alakalıdır bu durum bilemiyorum:44:
Böyle işte hanımlar kitap hakkında bir fikir vermek istedim.
AskInihan: 1
ne olursan ol yine gel hatta mazeretini de al gel.
kızlaaaaaar sizi çok özledim herkese merhaba :)
sözlendim ardından nişanlandım :) o yüzden pek giremedim.
beni tekrar kabul edin lüüütttfeen
haziran ayında okuduğum kitaplar:
1-dikkat burcunuz sizi ele veriyor. (astrolojiye merakım var. bu kitap çanta kitabımdı. bir yerlerde birşeyler beklerken çıkarıp okudum)
2-en karanlık gece_ gena showalter (fantastik bir kitap. bu kitap 3 kitaplık bir serinin ilk kitabı. güzeldi ama devamını okumayı düşünmüyorum. )
3-uyurgezer_jonathan barnes ( bu kitapta da fantastik öğeler var. aynı yazarın domino adamlar isimli kitabını da okumuştum. her iki kitapta da ortak karakterler var. okuyacaklara tavsiyem önce bunu sonra domino adamları okumaları. sakallı kadından, solungaçlı adama, değişik güçleri olan cücelerden, devlere enteresan karakterler var. okuduğum en ilginç kitaplardan ikisidir; domino adamlar ve uyurgezer. )
inşallah ay bitmeden 2 kitap daha yetiştirebilirim.
duygum_duygum : 3
hep gel nihancıgım yoklugun hissediliyor
1-Gerçek renkler ( inanılmaz güzel bir kitap. Kardeş bağını konu alıyor)
2-Aşkın meali- Yusuf ile Züleyha ( Çok beğendim diyemeyeceğim. Basit bir anlatımı var)
3-Aşkın gözyaşları- Hamuş ( Hallac-ı Mansuru anlatıyor dikkatimi çeken bir kitap oldu)
4- Zaman haritası
nuclear_3
Gerçek Renkler'i hemen okuma listemin üst sıralarına ekliyorum, almıştım da öyle bekliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?