- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.621
Lavin cim yazarın bir diğer kitabı Kışbahçesi'ni de bayılarak okumuştum. Bu kitapta beni benden alınca bu ayki kitabımı bitirip yazarın diğer kitaplarını almaya karar verdim ( Daha 4 tane kitabı varmış ve elimdeki kitap çok ağır gidiyor sabırısızlanıyorum bitsede diğer kitaplara geçsem diye) takıntı haline de geldi bu durum Aşkın Gözyaşları tüm seri elimde olunca yazarın diğer kitaplarını da okuyayım dedim ama aynı tadı vermiyor Mesela Yusuf ile Züleyha Ve Kerbela Aşka Bela dan beklediğimi alamadım.Sinan Ağmur serisini bitirdim. Şimdi Kristan Hannah serisine başlıyorum. Sonraki ay Nazan Bekiroğlu veya İsmail Pala olacak. Ramazanda geliyor sahura kadar kitap, hep kitap.
Lavin cim yazarın bir diğer kitabı Kışbahçesi'ni de bayılarak okumuştum. Bu kitapta beni benden alınca bu ayki kitabımı bitirip yazarın diğer kitaplarını almaya karar verdim ( Daha 4 tane kitabı varmış ve elimdeki kitap çok ağır gidiyor sabırısızlanıyorum bitsede diğer kitaplara geçsem diye) takıntı haline de geldi bu durum Aşkın Gözyaşları tüm seri elimde olunca yazarın diğer kitaplarını da okuyayım dedim ama aynı tadı vermiyor Mesela Yusuf ile Züleyha Ve Kerbela Aşka Bela dan beklediğimi alamadım.Sinan Ağmur serisini bitirdim. Şimdi Kristan Hannah serisine başlıyorum. Sonraki ay Nazan Bekiroğlu veya İskender Pala olacak. Ramazanda geliyor sahura kadar kitap, hep kitap.
Tatlım aynı durumdayız, ben de Kış Bahçesi ile tanıştım yazarla, hatta burda da çok tavsiyelerde bulundum.
Ateş Böceği Yolu'nu da okudum ve son zamanlarda okuduğum/okumadığım Bestseller'ları bine katlar.
Bir Yumak Mutluluk Serisiinin yazarından(adını unuttum:) çok çok çok daha güzel yazıyor Kristin Hannah
Aylaaar aylaaar aylar olmuş buraya uğramayalı ve ben bu aylar içinde hiç kitap okumadım. Şehir değiştirdim, eşimi askere yolladım, ev taşıdım derken nihayet hayatımı oturttum. Okunmayı bekleyen çok kitabım var. Başlayacağım inşallah en kısa zamanda. Özledim kitap kokusunu, kitap dostlarımı.
1.Mart MEnekşeleri-Sarah Jio
2.Zeo'nin Öyküsü-John Scalzi
3.Ozan Beedle'in Hikayeleri-J.K.Rowling
4.Cehennem-Dan Brown
5.Psikanaliz Açısından Çocuk Eğitimi
6.Kan Gölü-Tess Gerritsen
7.Renklerle İnsanı Tanıma Klavuzu-Oğuz Saygın
8.Dönüşüm-Franz Kafka
9.Biz - Yevgeni Zamyatin
10.Muhteşem Gatsby-F.Scott Fitzgerald
Lavin-9
Muhteşem Gatsby nasıl bir kitap ? Tavsiye eder misiniz ? Filmini izledim ben baya güzeldi de, kitabının da olduğunu görünce açıkçası merak ettim çok
Aylaaar aylaaar aylar olmuş buraya uğramayalı ve ben bu aylar içinde hiç kitap okumadım. Şehir değiştirdim, eşimi askere yolladım, ev taşıdım derken nihayet hayatımı oturttum. Okunmayı bekleyen çok kitabım var. Başlayacağım inşallah en kısa zamanda. Özledim kitap kokusunu, kitap dostlarımı.
Dan Brown - Cehennem bitti..
Genel olarak hoşuma gitti ama biraz öğretici olması sebebinden dolayı bazen konsantre olmakta güçlük çektim.. En beğendim kısım yazarın bir konuda okuyucularını ters köşe ettiği andı, o an heyecanla kitabı okumaya başladım andı aslında... Şimdi bu kitabı okuduktan sonra da Danteyi okumadan olmaz-en kısa sürede umarım... Sonu biraz tatmin etmedi ama genel olarak güzeldi, beğendim...
angel_elika... 2
kesinlikle MUHTEŞEM bir kitap
ama önce filmini izlediğiniz için tatmin etmeyebilir sizi :26:
kader aşkı tadınca bu ayki ikinci kitabım
bizim sitede yarım bıraktıklarım çogalıyor diye kendimi ite ite okudumçok saçma bir kitap.kader şehvet oburluk dürüstlük hepsinin bir meleği var.içlerinden kader aşık oluyor.zaman geçirmek için bile okunacak bir kitap değil :44:
hoşgeldin canım tekrarallah eşine sağ salim en kısa zamanda kavuştursun inşallah
kitapla ilgili yorumu merakla bekliyordum.teşekkürlerlisteme aldım bende
slm kızçelerim
mahkum prenses kitabınıda okudum bitirdim şimdi boleyn mirasına başladım
haziran ayı listesi oluşmuş ama daha bitmediki bak son dakka 3 oldum ben
Lyre;3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?