- Konu Sahibi PrensesPeri
- #7.501
ee mayıs bitti?:26:
tamam ben sana mayıs sayı diye yazarım buraya sen ekimde hesaplarken bunu da eklersin olur mu?
haziran diyecektim şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee mayıs bitti?:26:
tamam ben sana mayıs sayı diye yazarım buraya sen ekimde hesaplarken bunu da eklersin olur mu?
çoookkkk teşekkür ederimm dereceye girmişim ama Lavini geçememişim neyse artık bu ay hayatta dereceye giremem lys sınavım var Diğer ay inşallah
30 mayısta başlamıstım LİMON AĞACIna sayılırmıki :) hemen ardından METEOR OPERASYONUna basladım dun bıttı!!sansıma oyle baglantılı cıktıkı ıkısı ben bıle ınanamadım sankı bı serının ıkı kıtabı gbı :) ısrail-fılıstın savası ve amerikanın roluyle ılgılı konuları..lımon agacı tamamen bunları tarıhı olarak anlatıo meteor operantonunda da sabra-şatilla katlıamından kurtulan bı kızın ıntıkamını anlatıyo..ıkısıde muhtesemdı gercekten tavsıye ederım..sımdıde alacakaranlık efsanesının serısıne basladım bayanlar bıttıgınde haber verırım
ewt akıcı bı kıtap deıl ama konuyla ılgılenenler ıcın cok acıklayıcı bı kıtapfazla hıkaylestırılmemıs o yuzden sanırım..ama ben bayıldımbu arada alacakaranlık-1 de bitti :) vampir olmaya heveslendım yaa:60merhaba
kitaba ne zaman başladığın dğil ne zaman bitirdiğin önemli bildiğim kadarıyla:26:
o yüzden sayılır
ben de limon ağacını okumuştum çok beğenmiştim ama herkese hitap etmiyor.beğenmeyenlerle de karşılaştım.
ewt akıcı bı kıtap deıl ama konuyla ılgılenenler ıcın cok acıklayıcı bı kıtapfazla hıkaylestırılmemıs o yuzden sanırım..ama ben bayıldımbu arada alacakaranlık-1 de bitti :) vampir olmaya heveslendım yaa:60
gercekten cok guzel bu aksam tutulmaya gecerım herhalde!!benm adamla kavga etcez yakında evı bıle supurmedım bugun cok fena sardı 60:alacakaranlık serısını ben de cok begenmıstım.
1 haftada bıtmıstı.