• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum :46::46:
attachment.php

haziran ayının ilk kitabını dün okudum ve bitirdim.:1:

1.Peyami Safa- Dokuzuncu Hariciye Koğuşu (tekrar tekrar okumaktan bıkmadığım kitap)

DonukPudra--------- 1

merhaba kızlar dereceye giren kızları tebrik ediyorum.ben bu aya başladığım kitabı bitiremedim maalesef bahar temizliği misaifirler hem iş hem ev derken okumaya pek fırsatım olmadı ama biliyorum bunlar mazeret değil kitap okumak için ama inanın kızlar günlük telaşlar insanı o kadar yoruyoki ..................... neyse mayıs ayından başladığım debbie macomber serisine devam ediyorum bir yumak mutluluğun bitmesine 160 sayfa kaldı ondan sonra ya bu seriye devam edecem yada tanrı her daim tebdili kıyafet gezer i okumaya başlayacam:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Mart Menekşeleri-Sarah Jio

Geçmişten gelen bir aşk hikayesini yazar başarılı bir şekilde, merak unsurlarını bol bol kullanarak güzel bir kurguyla sunuyor bize. Öyle ki bir günde okudum kitabı, gerisini siz tahmin edin:) Güzel bir zihin dinlendirme, hem kafa dağıtma hem de biraz romantik havalara girme kitabı. Severek okudum, son zamanlarda çıkan çeşitli türdaşlarına göre daha başarılı bence.

Lavin-1

çoookkkk teşekkür ederimm dereceye girmişim ama Lavini geçememişim :D neyse artık :D bu ay hayatta dereceye giremem lys sınavım var Diğer ay inşallah :D

çoookkkk teşekkür ederimm dereceye girmişim ama Lavini geçememişim :D neyse artık :D bu ay hayatta dereceye giremem lys sınavım var Diğer ay inşallah :D

oyyyyyyy benim gibi bir sınavzede.
benimde temmuz 6 kpss var.
Allah yardımcımız olsun.
sınavları güzelce bir halledelim sonra bol bol kitap okuruz:27::27:

kızlar bu ay ki kitabım;

orta yaşlı bir kadının intikamı

$orta-yasli-kadinin-intikami_avatar_orj.jpg

ön kapak yazısı: ''hiçbir şeye ''benim'' demeyeceksin.hayatına, işine, evliliğine, kocana bile!''

iç sayfada da güzel bir siz vardı:

''GÜZEL YAŞAMAK EN İYİ İNTİKAMDIR''
eski ispanyol atasözü

slm kızlar

elif şafak-pinhan kitabını bitirdim ilginç ve güzel bir kitaptı okumanızı tavsiye ederim şimdi bakirenin aşığını okumaya başlıyorum :55:

Lyre;1

Uzun zamandır yoktum, özel sebeplerden dolayı hem okuyamadım hem buraya da yazamadım...

Eğer hala listenizden çıkarmadıysanız beni :)) Mayıs ayında Kar Kurdu diye bir kitap okudum.. Çokta tavsiye edeceğim bir roman: Glenn Meade - Kar Kurdu;

Şüphesiz tarihin gerçekleriyle bağlantısı olan akıcı aksiyon dolu bir roman... Türün sevenleri hiç düşünmeden almalı.. Nazi dönemi diyoruz hep, dilimizden düşmüyor vahşi olaylar karşısında bir de romanlaştırılmış Stalin dönemini okuyun bir de bence; gözleriniz dolacak, yer yer ürküp şaşıracaksınız... Kesinlikle mükemmel kurgulanmış bir roman
Mayıs: angel_elika...1

Şimdi Dan Brown- Cehennem'ine başladım, okuduğum ilk kitabı. Bakalım neler olacak.. :)

1.Peyami Safa- Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
2.Manuel Puig- Örümcek Kadının Öpücüğü(favori kitaplarım arasına girdi.):31:

DonukPudra--------- 2

30 mayısta başlamıstım LİMON AĞACIna sayılırmıki :) hemen ardından METEOR OPERASYONUna basladım dun bıttı!!sansıma oyle baglantılı cıktıkı ıkısı ben bıle ınanamadım sankı bı serının ıkı kıtabı gbı :) ısrail-fılıstın savası ve amerikanın roluyle ılgılı konuları..lımon agacı tamamen bunları tarıhı olarak anlatıo meteor operantonunda da sabra-şatilla katlıamından kurtulan bı kızın ıntıkamını anlatıyo..ıkısıde muhtesemdı gercekten tavsıye ederım..sımdıde alacakaranlık efsanesının serısıne basladım bayanlar bıttıgınde haber verırım:68:

selam herkese
iki günde zülfü livanelinin bir kedi bir adam bir ölüm kitabını okudum ve çok beğendim
ikinci olarak faruk reca acılar içinde başarıyı yakalayanlar kitabını okudum ve onuda çok beğenddim
bir solukta okunacak bir kitap değil ama kesinlikle okunması gereken bir kitap
muntazar 2

30 mayısta başlamıstım LİMON AĞACIna sayılırmıki :) hemen ardından METEOR OPERASYONUna basladım dun bıttı!!sansıma oyle baglantılı cıktıkı ıkısı ben bıle ınanamadım sankı bı serının ıkı kıtabı gbı :) ısrail-fılıstın savası ve amerikanın roluyle ılgılı konuları..lımon agacı tamamen bunları tarıhı olarak anlatıo meteor operantonunda da sabra-şatilla katlıamından kurtulan bı kızın ıntıkamını anlatıyo..ıkısıde muhtesemdı gercekten tavsıye ederım..sımdıde alacakaranlık efsanesının serısıne basladım bayanlar bıttıgınde haber verırım:68:

merhaba :3::3:
kitaba ne zaman başladığın dğil ne zaman bitirdiğin önemli bildiğim kadarıyla:26:
o yüzden sayılır:34:

ben de limon ağacını okumuştum çok beğenmiştim ama herkese hitap etmiyor.beğenmeyenlerle de karşılaştım.

merhaba :3::3:
kitaba ne zaman başladığın dğil ne zaman bitirdiğin önemli bildiğim kadarıyla:26:
o yüzden sayılır:34:

ben de limon ağacını okumuştum çok beğenmiştim ama herkese hitap etmiyor.beğenmeyenlerle de karşılaştım.
ewt akıcı bı kıtap deıl ama konuyla ılgılenenler ıcın cok acıklayıcı bı kıtap:34:fazla hıkaylestırılmemıs o yuzden sanırım..ama ben bayıldım:9:bu arada alacakaranlık-1 de bitti :) vampir olmaya heveslendım yaa:60::60::60

ewt akıcı bı kıtap deıl ama konuyla ılgılenenler ıcın cok acıklayıcı bı kıtap:34:fazla hıkaylestırılmemıs o yuzden sanırım..ama ben bayıldım:9:bu arada alacakaranlık-1 de bitti :) vampir olmaya heveslendım yaa:60::60::60

alacakaranlık serısını ben de cok begenmıstım.
1 haftada bıtmıstı.

1.Peyami Safa- Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
2.Manuel Puig- Örümcek Kadının Öpücüğü
3.William Golding-Sineklerin Tanrısı

DonukPudra--------- 3 :42:

Back