• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

maşallah:nazar::nazar:

başarılarının devamını diliyorum:16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah,Allah arttırsın.

Sevginin sağlaması özlemdir. Özlemle hasret gidermenin hazzı da bambaşkadır elbette.Eki Görüntüle 715623
Yeniden hoşgeldin H_İ_Scim. :54:

Teşekkür ederim canlarım, sağolun, inşallah artacak, ama nasıl özlemişim valla öğrencilerin performans ödevlerine bakmam lazım, zira 235 ödev var :53: Ama canım kitap okumak istiyor, bu akşam yine okuyacağım ohhh misss :16:

John Scalzi-Yaşlı Adamın Savaşı:Okuduğum en sürükleyici bilim-kurgu olduğunu iddia ediyorum. Bilim-kurguya en yabancı olanlar dahi rahatlıkla okuyabilir. Çok beğendim, çok zevk aldım, devamını okumaya başladım bile.

Lavin-6

Son düzenleme:
1.George Orwell-1984

2.Mustafa Ulusoy-Yakınlık

3.JacK London-Beyaz Diş

4.Anthony Burgers-Otomatik Portakal
( İlk başlarda argo kelimeler dilime takılsa da içerdiği mesaj beni kendine çekti. Okumanızı öneririm.)

DonukPudra--- 4

:17:
merhaba arkadaşlar
uzun süredir konuya yazamadım maalesef. yoğunluktan ve bulantılardan dolayı pek kitap okuyamıyordum, bulantılar geçince gebelik ile ilgili kitaplardan okuyorum fırsat buldukça. onlar da bir solukta okunmuyor tahmin edersiniz...
neyse ki siz kitap kurtluğuna tam gaz devam ediyorsunuz. :34:

Merhaba, hoşgeldin Eflacım.
Merak ediyordum seni lakin hayırlı bir vesileyle mola vermiş olmana sevindim.
smiley_pregnant.gif
:nazar:
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
baby-feeding-bottle-018.gif
Hayırlı, sağlıklı, ömürlü, şanslı, analı-babalı olsun İnşallah.
smileys-baby-050603.gif
baby_smiley14.gif
smilie_baby_036.gif

kraliçenin soytarısı bitti araya ince bir kitap sıkıştırımda 2 ile bitirim bari bu ayı :17:

Lyre;1

Bende Küçük Arı ya başladım. (Dün Ankara dan aldım ilk 2. el kitabım) acayip hoşuma gitti bundan sonra beyazıt 2. el kitapçılar beklesin beni. Bir yandan da Çavdar Tarlasında Çocuklar var onuda okumak istiyorum hemen :43:

gidin kızlar beyazıta.
biz de erkek arkadaşımla gittik.
çeke çeke çıkardı beni çarşıdan.:4::4::4:
ne kadar güzellerdi ya :5::5:
neyse işe gireyim hepsini benim hepsi benim modunda gezicem:23::23::23:
ayrıca yaz dönemi onlar için kitap topla dönemi yazın tatile çıkanlar için kitap getiriyorlar.
çok fazla kitap bulacağınızdan eminim.
özellikle toplu alımlar da siz de memnun kalıyorsunuz.

1.George Orwell-1984

2.Mustafa Ulusoy-Yakınlık

3.JacK London-Beyaz Diş

4.Anthony Burgers-Otomatik Portakal
( İlk başlarda argo kelimeler dilime takılsa da içerdiği mesaj beni kendine çekti. Okumanızı öneririm.)

DonukPudra--- 4

ben de otomatik portakalı hiççççç beğenmemiştim.
çok tavsiye edildi ama maalesef :19::19:

ben de otomatik portakalı hiççççç beğenmemiştim.
çok tavsiye edildi ama maalesef :19::19:

beni bir tek argo kelimeler çok acayip rahatsız etti. kitabı ilk bırakmayı bile düşündüm.. hele ki " kardeşlerim" diye tekrarlanan bu kelime beni soğutmuştu 2 gün ara verip tekrar başladım ve ilerledikçe konusu hoşuma gitti.:31:

1) iki şehrin hikayesi
2)Yüzüklerin efendisi
3)kadın psikolojisi
4)sherlock holmes- bir kimlik vakası
5) ferrarisini satan bilge

limon-5

Bende Küçük Arı ya başladım. (Dün Ankara dan aldım ilk 2. el kitabım) acayip hoşuma gitti bundan sonra beyazıt 2. el kitapçılar beklesin beni. Bir yandan da Çavdar Tarlasında Çocuklar var onuda okumak istiyorum hemen :43:

gidin kızlar beyazıta.
biz de erkek arkadaşımla gittik.
çeke çeke çıkardı beni çarşıdan.:4::4::4:
ne kadar güzellerdi ya :5::5:
neyse işe gireyim hepsini benim hepsi benim modunda gezicem:23::23::23:
ayrıca yaz dönemi onlar için kitap topla dönemi yazın tatile çıkanlar için kitap getiriyorlar.
çok fazla kitap bulacağınızdan eminim.
özellikle toplu alımlar da siz de memnun kalıyorsunuz.

Bakırköy kitapçılar köprüsünde de ikinci el eski ve güncel kitaplar çok fazla ve ekonomik. :52:
Yolum düştüğünde mutlaka didikler birkaç kitap almadan ayrılamam. :9:
buecherwurm.gif

Merhaba, hoşgeldin Eflacım.
Merak ediyordum seni lakin hayırlı bir vesileyle mola vermiş olmana sevindim.
smiley_pregnant.gif
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
baby-feeding-bottle-018.gif
Hayırlı, sağlıklı, ömürlü, şanslı, analı-babalı olsun İnşallah.
smileys-baby-050603.gif
baby_smiley14.gif
smilie_baby_036.gif

hoşbuldum :42:
amin, inşallah. çok teşekkür ederim.

aranıza tekrar katılmak için tatilin gelmesini bekliyorum. az kaldı :23: fırsat buldukça yazdıklarınızı takip ettim ama yazmaya yüzüm tutmadı, okuyamamak nasıl rahatsız ettiyse artık. :17:

okunacak kitaplarımı ayırdım hep, onları bitirmeden eve yeni kitap almama kararı aldım. birkaç aydır kararıma sadık kalabildim, o yönden içim rahatladı azcık.

hoşbuldum :42:
amin, inşallah. çok teşekkür ederim.

aranıza tekrar katılmak için tatilin gelmesini bekliyorum. az kaldı :23: fırsat buldukça yazdıklarınızı takip ettim ama yazmaya yüzüm tutmadı, okuyamamak nasıl rahatsız ettiyse artık. :17:

okunacak kitaplarımı ayırdım hep, onları bitirmeden eve yeni kitap almama kararı aldım. birkaç aydır kararıma sadık kalabildim, o yönden içim rahatladı azcık.

sen okusan da okumasan da yaz.

ohoooo okuyamadığımız o kdar çok zaman ouyor ki:25::25::25:

hem senin çok özel bir durumun var:49::49:

Geçen hafta sonu sınav nedeniyle Ankaraya gittik. Kaldığımız otel Kızılay'ın içindeydi ama en güzeli otelin kapısında kitapçılar çarşısı olması . Allahım gidip okulları görmemiz lazım arkadaşlarda var diyorum ki beni burda bırakın gidin:52: Neyse benim okul çarşıya en yakın okuldu da sınavdan sonra gidip rahat rahat tek başıma, eşimin hadi artıkları olmadan aldım 2 kitap:32: Keşke daha çok alsaydım:26:

Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali

Tekrar okudum kitabımı canım kitabım benim:16:

gulshenidil:5

Şu sıralar elimde Ruhi Mücerret var ama çok sevdim arkadaşlar okuduğum kadarıyla
hangi cümlenin altını çizsem hangisini aklımda tutsam diye diye yoruldum
bitirmeden bile tavsiye ederim

kızlar var mı başka bildiğiniz böyle 2.el kitapçılar?

belki ilmeyenlere de yardımı olur.

bende biraz araştırıp yazıcam.

Bakırköy de tren istasyonun üstü
Beyazıt ta Özbek çarşısı
Kadıköy de kitapçıların olduğu bir pazaj var adını unuttum ikinci el için bildiğim mekanlar

:64: Yeni gelenlere kapınız açık mı? Ben de katılmak istiyorum.

Bir de topiğinizin kuralları nelerdir?:68:

Back