- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.081
kizlar kitapligimin yapiliyor sonunda/
marangoz bu sefer yapip teslim etmek uzere tekrar oculeri aldi.
insallah artik yapacak ve bende fotograflarini cekip hemen sayfamiza koycam.
s,z verdigim gibi bende kitapligimi halka acicam.
Herkese merhaba
Korkunç bir hafta oldu benim için. Cumartesi bir yakınımızı çok ani bir şekilde kaybettik. Tam cenazeye gidelim derken kayınbiraderim aradı kusuyorum kötüyüm diye( kayınpederler memlekette) iki gece hastanede kaldık birde hafta sonu nöbetçi doktorlar hiçbir şeye bakmıyor. Hastanede eşimde grip olmaz mı (Kayınvalidem de Trabzon da hastanelik olmuş). Kaç gündür evimden uzağım. Buna rağmen kitap okudum.
Cemile - Cengiz Aytmatov
Şu egoları şişirsek de mi saklasak? - Aykut Oğut
Evrenden torpilim var ve Aykut Oğut diye iki kitabın üçüncüsüymüş son okuduğum kitap. Şimdi onlara başladım. Egoma çok kızmaya başladım bu arada
Herkese merhaba
Korkunç bir hafta oldu benim için. Cumartesi bir yakınımızı çok ani bir şekilde kaybettik. Tam cenazeye gidelim derken kayınbiraderim aradı kusuyorum kötüyüm diye( kayınpederler memlekette) iki gece hastanede kaldık birde hafta sonu nöbetçi doktorlar hiçbir şeye bakmıyor. Hastanede eşimde grip olmaz mı (Kayınvalidem de Trabzon da hastanelik olmuş). Kaç gündür evimden uzağım. Buna rağmen kitap okudum.
Cemile - Cengiz Aytmatov
Evrenden torpilim var ve Aykut Oğut diye iki kitabın üçüncüsüymüş son okuduğum kitap. Şimdi onlara başladım. Egoma çok kızmaya başladım bu arada
Herkese merhaba
Cemile - Cengiz Aytmatov
Herkese çok teşekkürler.
Nasıl bir duygudur bu bir sürü kitabı aynı anda okumak istiyorum. Hiçbir iş yapasım yok. Sürekli okumak istiyorum.
Oysa kitaplara çokça ihtiyacım olan bir dönemdeyim . Biraz kendi hayatımdan sıyrılıp , o büyülü dünyalara , yabancı hayatlara dalmalıyım
Ohh sonrada mis gibi hiç dert düşünmeden uykuya dalmalıyım ama beyin dolu galiba , tek satır kabullenmiyor bu ara.
Neyse , en azından Mart ayında elimdeki kitabı bitirip bir yenisine geçeceğime söz veriyorum burada.Söz vereyim de tutmak zorunda kalayım bari
anna karanina yı bitirdim fakat bi daha klasiklere töbe hiç sürükleyici değildi
bakalım sırada hangi kitabı okusam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?