- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.981
Valla benim de en az 150-200 sayfa okuduklarım. :44: Bize bir şeyler katan kitaplar okumadıktan sonra ha 15 olmuşuz ha 20 ne fark eder... Tatlı tatlı okuyoruz şurada.
Kadından Kentler ile ilgili yorumum var bir önceki sayfada.
Aşkolsun kızlar kalın, dolu dolu şöyle sıcacık bir kitap gibisi var mı?
Siz bana gönderin o kalınları,ben okurum
ya diyorum okuldaki kitaplıkta kitaplar incecik ordan mı okusam
elimdeki kitap 700 sayfa falan
Valla benim de en az 150-200 sayfa okuduklarım. :44: Bize bir şeyler katan kitaplar okumadıktan sonra ha 15 olmuşuz ha 20 ne fark eder... Tatlı tatlı okuyoruz şurada.
Kadından Kentler ile ilgili yorumum var bir önceki sayfada.
günaydınnnnnn
off 4 gün oldu ayın ortası sayılırben daha elımdekı kıtabın yarısını okuyamadım
2 gündür hastayım elıme alamıyorum ınş ıyıce iyileşimm hemen devam edıcem sıze yetişcemm
h sonu kıtaplar alcam ama aklımda yok gerı sayfalara bakıcak halımde yokacaba dıyorum sızın okuyup bu kesın okunmalı dedığınız kıtaplarınız var mı yazar mısnız
her kitap yeni bir dünyaya götürüyor bizleri o yüzden sayfa sayısına takılmıyorum ben
bugusu ve lavin harikalarkeşke hepimiz öle olabilsek ama yaşam şartlarımız farklı kafamızdakiler farklı
buradaki kıskançlıkta en tatlı kıskanclıkben kendi adıma sadece kendimle yarışıyorum.geçen ay okudugumdan daha fazla okumak istiyorum hep
hem 1 ayda 150 kitap okumusuz bu hepimizin başarısı
Elbette herkesin şartları kendine göre, bundan sonra ben çok yoğun çalışmaya başlıyorum. Galiba görevlendirileceğim proje için.
Görmüşsündür sanal kütüphanemden de, yıllık hedefime ulamak istiyorum. Geçen ay tempolu okuduysam da yarısı Harry Potter olduğundan oldukça çabuk bittiler.
Bi de kitap blogu açtım, oradan da sağlıklı paylaşım yapabilmek adına kitap tempomu düzenliyorum.
canımcım sen diğer sitemize üye olmusmuydun ordan bakabilirsin kitapları hatırlatır sana
şimdi sen deyince hedefin kaç diye tekrar baktım 100 müşumarım ulaşırsın canı gönülden dilerim ulaşmanı
blogunda hayırlı ugurlu olsun
evt cnm ama dedığım gıbı o kadar vaktım yok yoğunumda bırazbıde ordan daha önce baktığımda genelde benım okuduklarım çıkmıştı karşıma sıze 2 kıtap hakkında soru sorcaktım
HER KALP KENDI ŞARKISINI SÖYLER
MUTLULUK PROJESI EV
okuyanlar var mı
netten baktım ama bıde sızden duymak ıstedım
evt cnm ama dedığım gıbı o kadar vaktım yok yoğunumda bırazbıde ordan daha önce baktığımda genelde benım okuduklarım çıkmıştı karşıma sıze 2 kıtap hakkında soru sorcaktım
HER KALP KENDI ŞARKISINI SÖYLER
MUTLULUK PROJESI EV
okuyanlar var mı
netten baktım ama bıde sızden duymak ıstedım
Çok teşekkür ederim,evet hedefim 100 ama 29 tanecik okudum
Maalesef ikisini de daha önce hiç duymadım.
günaydınnnnnn
2 gündür hastayım elıme alamıyorum ınş ıyıce iyileşimm hemen devam edıcem sıze yetişcemm
h sonu kıtaplar alcam ama aklımda yok gerı sayfalara bakıcak halımde yokacaba dıyorum sızın okuyup bu kesın okunmalı dedığınız kıtaplarınız var mı yazar mısnız
Maalesef ikisini de daha önce hiç duymadım.
o zaman kendi olmazsa olmazlarımı yazayım
ahmet şerif izgören avucunuzdaki kelebek
bin muhteşem güneş
dan brown ihanet noktası
leyleklerin uçusu
uğur böcüğüm ben debbie macomber ın kitaplarını okuyorum bu ara ve tavsiye ederim insanı rahatlatan kendinen bi şeyler bulduğun yüzünde kimi zaman gülümseme kimi zamanda hadi beeee dedirten kitaplar
küçük mucizeler dükkanı
bir yumak mutluluk
küçük mucizeler dükkanına dönüş
yeni başlangıçlar mevsimi
bir dilekle başladı herşey
bahçemde yeşeren umutlar
ben küçük mucizeler dükkanını okudum şimdide yeni başlangıçlar mevsimini okuyorum diğerlerinide okuyacam
günaydınnnnnn
cnm benım cok teşekkürler bende okudum hepsını bırde burda olmayan gülliman otelını okudum yazarın hatta son bır kıtap daha cıkardı onu alacağım adı şuan aklıma gelmıyo sanada cok teşekkur ederım
kızlaaaaaar beni de alın aranıza lütfen :)
İşte aramızdasın... Hoşgeldin duygum. Eki Görüntüle 676873
Hemen okumaya ve bitirir bitirmez paylaşmaya başlayabilirsin. Eki Görüntüle 676876
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?