- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.821
bu kıtabı çok duydum son zamanlarda,çok önce yazılmasına rağmen... keyifli mi okuması,nasıl?
elimdeki kitap bitmek üzere grinin 50 tonuna mı küçük mucizeler dükkanına mı başlamalıyım sizce ?
Bana tekrardan kitap okumayı sevdirecek sürükleyici , bir solukta okunacak kitap önerebilir misiniz acaba? Macera, aşk ..
Bana tekrardan kitap okumayı sevdirecek sürükleyici , bir solukta okunacak kitap önerebilir misiniz acaba? Macera, aşk ..
Herkese merhaba :) o kadar çok sayfa var ki okuyamadım ama topiğinizi çok beğendim bundan sonra kesinlikle takip ediceklerim arasında :) daha önce tavsiye edildi mi bilmem ama Betty Mahmudi' nin Kızım Olmadan Asla kitabı muhteşem :)
Herkese merhaba yoğun günlerim bugün itibari ile bitiyor ve kitaplarıma geri dönüyorum. Açlık oyunlarının ikinci kitabı bitmek üzere bu ay seriyi tamamlamayı hedeflemiştim inşallah bitireceğim.
1. Veda/Ayşe Kulin
2. Az/Hakan Günday
3. Kinyas ve Kayra/Hakan Günday
4. Küçük Aptalın Büyük Dünyası/Pucca
5. Ve Geri Kalan Her Şey/Pucca
6. Allah Beni Böyle Yaratmış/Pucca
pekmez_akıllı:6
teşekkür ederiz her zaman bekleriz
sana da nazar boncugu taktımnazar değmesin okuma şevkin hiç kırılmasın inşallah
pucca serisiyle ilgili senin yorumların nasıl canım?
biri eskişehirmi dediiiiiiieskişehire geldiğimden beri halk kütüphanesine gitmeye çalışıyordum nihayet bugun gittim
avm ye gidince bile ilk kitapçı gezen benkütüphanede kendimi kaybettim resmen
2 tane aldım hemen la sonsuzluk hecesi ve zihin gelişimiyle ilgili bir kitapokumak için heyecanlanıyorum
biri eskişehirmi dediiiiiiiay çok özledim es esli günlerimi 3 yıl ilk iş hayatına başladığım yerleri...
benden kocaman es ese selamalr sevgiler....
bende ankarada kütüphaneye gitsem birrrr bir tane buldum kızılayın arka sokaklarındaaa başka bilen varmıdır acaba önerebileciğiniz kütüphane ankarada... hoş yazı geldi meb e okullara güya meb le ünvrste rektörleri imzalamışlardaaaa yok kütüphanelerden yararlanabilecekmişde meb çalışanalrı ama yok vermedilerrryararlanamadım ya ne etsem ki....
bazı eserleri kütüphaneden okusam daha iyi olacak diyorum....
ha birde kızlarrr bu açlık oyunlarınaaa bende başlamak istiyorum serinin tam sırası ile adları nelerdir baktım vikitapdada vardı ama 1
2
diye yazmıyordu şimdi ben gidip alaycı kuşla okumaya başlarım falan olmazzz bilen yazarsa çok makbule geçerrr sağolun...
iyi okumalar bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?