- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.801
Aşkın Gözyaşları-Tebrizli Şems/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Hz.Mevlana/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Kimya Hatun/Sinan Yağmur
Köprü/Ayşe Kulin
Aşkın Meali-Yusuf ve Züleyha/Sinan Yağmur
Yeniçeri-Kılıç Kından Çıkınca/Hakan Kağan
Kızıl Pençe-Karabekir'in Gözüyle Kuruluş Yılları/Mustafa Armağan
Dil ve Kültür/Şükrü Ünalan
Orhun Abideleri/Prof.Dr.Muharrem Ergin
Cemile-Sultanmurat/Cengiz Aytmatov
bugu_su................10
Maşallah canımm
Buğusu bu ne hızdır, nasıl beceriyosun bu işi sen yahu
hey maşallah bende okuyorum dıyorum ayda 3 4 kıtap okuduğumda
keşke okuyabılcek daha cok vaktımız olsa
Muhteşemdi değil mi
Bende katılmak istiyorumm
bu topiği yeni farkettim,ve ne yazık ki geç farkettiğim için de oldukça kızıyorum kendıme... kitaplar;bazen ihmal ettiğim bazense yanımdan ayıramadığım yegane arkadaşım.epey bir zamandır 2 kitap bırden okumaya gayret edıyorum..şimdi elimde 1.M.Fatih Cıtlak'ın 40 Mektup 2. amın mauoluf'un Afrikalı Leo isimli kitapları var.ilki seyr-i sulukunu tamamlamak uzere olan bir dervişle bir şeyhın birbirlerine yazdıkları mektuplarından oluşuyor..Digeri de bir hayat hikayesi... farklı tarzlarda ama okuması keyifli... herkese keyifli okumalar...:)
2 kitap okumayı başarabildim... İlginç
1. Kristin Hannah - Kış Bahçesi : Hem güldürüyor hem ağlatıyor, keyifli bir kitap ama benim yine de favorim Ateş Böceği Yolu...
2. Sinan Yağmur - Tennure ve Ateş (Mevlana) : Sinan Yağmur' un hemen hemen her kitabını okudum ama hala tarzına üslubuna alışamadımNedense cümlelerinde beni iten bir şey var, bu kadar güzel bir konu daha şiirsel ve çekici bir dille de anlatılabilirdi diyorum hep okuduğumda kendisini... En azından değişik şeyler öğrenmek adına güzel bir kitaptı, yavaş ilerledim yine
H_İ_S 2 ( Bana da bir maşallah gelir mi Prensesim Pericim)
Hoşbuldumm , geç oldu ama güç olmasın . Yeni farkına vardım buranınmerhaba kızlarhoşgeldinize aramıza keyifli okumalar dilerim
elimdeki kitap bitmek üzere grinin 50 tonuna mı küçük mucizeler dükkanına mı başlamalıyım sizce ?
Bence küçük mucizeler dükkanı.
Grinin 50 tonu bana pek keyif vermemişti.
Belki türü ilgimi çekmediği içindi bilemiyorum.
Ama daha 10 gün var, bence ikisini de bitirirsin bu kitaplar elindeyse
günaydın kızlarrr
kürk mantolu madonna yı dün başladım bıtırdım
sanırm şöle yazmam lazım
kürk mantolu madonna 1....uğur böcüğü
Herkese merhaba :) o kadar çok sayfa var ki okuyamadım ama topiğinizi çok beğendim bundan sonra kesinlikle takip ediceklerim arasında :) daha önce tavsiye edildi mi bilmem ama Betty Mahmudi' nin Kızım Olmadan Asla kitabı muhteşem :)
Okumadım henüz canım lakin okuyanların kesinlikle önerdiği 9 - 10 puanlık bir kitap.bu kıtabı çok duydum son zamanlarda,çok önce yazılmasına rağmen... keyifli mi okuması,nasıl?
bu kıtabı çok duydum son zamanlarda,çok önce yazılmasına rağmen... keyifli mi okuması,nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?