• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

gelırım tabı
benımde cok kıtabım var profılımı falan acele ıle düzenledım sanada msj attım ordan hemen:27:aklımda olan kıtaplarımı ekledım şuan okuduğum kıtabım yok ptesı ınş 10 tan ekıtap falan dönerım evıme:6:
aktif üyeler falan görünmuyor mu orda
bıde ben facede yayınlanması seçeneğını seçtım kötü mü ettım:26:

bana mesaj gelmemiş :44::44: yanlış eklemiş olmayasın :44: bizim konudaki kızların çoğu var takip edip edenlerde :44:
senin nickin ne ben seni bulayım?
nickinden çekinmiyorsan yayınlasın sorun olmaz bence güsel site :34:

güle güle keyifle oku kitaplarını inşallah :16::16:
mart menekşelerinin yorumları okudum internette herkes pek övmüş.senin yorumun daha değerli olacak :34:

aylardır isteksizliğin vardı bu ayın ortasında olmamıza rağmen 2 kitapta okudugun için nazar boncugu taktım sana :29: :9:
küçük kurtlarımızdan haber vermişsin :29: her insan bir değil.bazılarının okumayı sevmemesi gayet doğal.
raflar boşaldıgına göre çogunluk okuyor.ne güsel bir haber çok sevindim :21::21:
okuma alışkanlıgını kazanmıs olanlar artık ömürleri boyunca okumadan duramazlar artık :21:

Teşekkür ederim tatlım, çok övülen bir kitapmış ben de merak ediyorum, bakalım elime ne zaman geçecek?
Beş parmağın beşi bile aynı değil ki tatlım dediğin gibi çok doğal da okumayı sevmeyenlerin çoğunluğu erkek öğrenciler :9:
Biz hanımlar daha çok seviyoruz okumayı sanırım.
Okuma isteğini de sorma tatlım şu ara hep okuyasım var ama mart ayı öyle yoğun oluyor ki okul gerçekten zor vakit buluyorum dinlenmeye.
Bakalım en az bi dört kitap hedefim ama gerçekleşir mi bilmem:26:

1- Fırtınanın Habercisi / Maksim Gorki
2- Frankenstein Ya Da Modern Prometheus

Kitap Açıklaması
19. yüzyılın hemen başında yazılmış olan ve gotik roman geleneği içinde kendine özgü yerini yaklaşık iki yüzyıldır koruyan Frankenstein ya da Modern Prometheus romanının doktoru Frankenstein, Zeus'tan yalnızca ateşi çalmakla kalmayıp, kilden yaptığı insana ateşin bir parçasıyla can veren mitolojideki adaşı gibi, ölüye Tanrı'nın yıldırımını kullanarak hayat verir. Günümüzün gen teknolojisi ve klonlama tartışmaları kapsamında, romanın felsefi boyutu Shelley'nin klasik metnine ayrı bir derinlik kazandırıyor. Frankenstein ya da Modern Prometheus: Ancak Tanrı yaratabilir.

kedi83 . . 2

1.zülfü livaneli mutluluk bitti

2. amin maalouf- doğudan uzakda

3.marlo morgan- bir çift yürek başladım

KGOKCE.....3

aborjinleri anlatan bu eseri lisedeyken her nedense yarım bırakmıştım nasip bu yaşımaymış
:34:

bu arada kızlar benim gözlerimde %1 olan bir rahatsızlık var bunu çocuklukdan beri anneme babama arkadaşlrma ve çevreme dediğimde saçmalama gökçeeee korkutma bizi derlerdi...
cisimleri kendime yaklaştırıp uzaklaştırabiliyorum derdim.... elimle gözümün bakışının simetrisi alınarak :) yani pek net anlatamıyorum şu ann... uff neyse 5 yıl önce iş hayatımın ilk yıllarında bir doktor göz dr u bunu fark etti ve 4.sinir hücren felç olmuş ondan dedi... ya çocukken kafana aldığın bir darbe yahut havale geçirmişsen o yahut genetik faktörler dedi...

herneyse tedavisi çok gerek görülmediği için erteliyorum aman boşevr diyorum bunun için gözümden olmayım diyorum :)
şimdilerde bir dr a gittim oda aynını dedi.....

ve kitap okurkende m
esela bir başlayınca 200 sayfa okuduğum bile olur...
ancak merdiven gibi yazılar kayıp gitmkdeee...

ne etsem bilemedim.... acaba bu şekilde bir şey yaşayanınız varmıdır? (inşallah yokturda)

bana mesaj gelmemiş :44::44: yanlış eklemiş olmayasın :44: bizim konudaki kızların çoğu var takip edip edenlerde :44:
senin nickin ne ben seni bulayım?
nickinden çekinmiyorsan yayınlasın sorun olmaz bence güsel site :34:

aaa:53:nıckım aynı cnm sen benı bul bari ben pek acemı cıktım
ama bırı benı takıp edıo burdan bı arkadaş sanırım

Aşkın Gözyaşları-Tebrizli Şems/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Hz.Mevlana/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Kimya Hatun/Sinan Yağmur
Köprü/Ayşe Kulin
Aşkın Meali-Yusuf ve Züleyha/Sinan Yağmur
Yeniçeri-Kılıç Kından Çıkınca/Hakan Kağan
Kızıl Pençe-Karabekir'in Gözüyle Kuruluş Yılları/Mustafa Armağan

bugu_su.............7

Bu kitabı tartışmak isterim okuyanlarla.
İnancımla bu kitapta yazanlar arasında kalmıştım ben kitabı bitirdiğimde. Sanki yöntem benim inancıma tersti.
Belki de benim paranoyaklığım bilemiyorum, çok üstüne de gitmedim açıkçası, ama hiç uygulayamadım içinde yazanları.

Siz ne hissettiniz okuduğunuzda?

Bu kitabı bende okudum ve okurken birebir ders verdiği için, (büyük rakamlara) reklamını yaptığı hissine kapıldım. Birileri için onu yaptım bu oldu, şunu yaptım bu oldu, çoğunlukla yaptıklarını anlatıyor. Ne şekilde yapacaksın, ayrıntılı vermiyor. Ayrıntısını verirse eğitime kim gelecek. Tabii insanlar okudukça bende gitmeliyim eğitime diyecek. Bir ara, bir konu ile ilgili videolar ve yazılar okumuştum. Burada söylemenin sakıncası olurmu bilmediğim için yazamıyorum tam olarak. Mısırlılar, piramitler, horus'un gözü. Kitapta da horus'un gözüyle ilgili bir bölüm vardı, hatırlarsanız. Şu an fazla detaya giremiyorum, dini konular girebilir işin içine çünkü. Ben şüpheli yaklaştım bu kitaba. :31:

aaa:53:nıckım aynı cnm sen benı bul bari ben pek acemı cıktım
ama bırı benı takıp edıo burdan bı arkadaş sanırım

bulmuşsun canım beni :34: lavin takibe almış seni birde :34: bende ilk girdiğimde sitenin acemisiydim sonradan çözüyor insan :34:

Teşekkür ederim tatlım, çok övülen bir kitapmış ben de merak ediyorum, bakalım elime ne zaman geçecek?
Beş parmağın beşi bile aynı değil ki tatlım dediğin gibi çok doğal da okumayı sevmeyenlerin çoğunluğu erkek öğrenciler :9:
Biz hanımlar daha çok seviyoruz okumayı sanırım.
Okuma isteğini de sorma tatlım şu ara hep okuyasım var ama mart ayı öyle yoğun oluyor ki okul gerçekten zor vakit buluyorum dinlenmeye.
Bakalım en az bi dört kitap hedefim ama gerçekleşir mi bilmem:26:

azmin hiiiççç sönmesin inşallah :16::16:

Son düzenleme:
Fatih Murat Arsal: Zoraki Koca Şahane Gelin

bir e-kitaptı okuduğum yazarın benim bildiğim tek basılı kitabı var oda bende mevcut ama çok kalın olduğu için
yanımda getirip götüremiyorum o yüzden erteledim..Klasik bir aşk romanı

Jennifer Weiner- Yatakta İyi

Her ne kadar yollarda okurken kitabın ön kapağını stıcker larla kaplamış olsamda kitabın 10.sayfasında isminin yalnızca
dergideki köşenin isminin olduğunu anlıyorsunuz..Kitabı çok beğendim tavsiyede ederim ve devamı niteliğinde bir kitapta mevcut

gulshenidil:2

kgökçe geçmiş olsun....
Pek anlayamadım doğrusu rahatsızlığını. Yazılar hareket ediyor gibi mi yani :44:

Benim o takip eden:27:

Peri senin profiline de mesaj yazmış uğur böceği,bi bak profil sayfana.

nıckın aklıma gelmedı:1:
normalde burda herkes bırbırını tanır mı:26:
yoksa sadece kıtap dostluğumu

mesela ne iş yapıyrsun evlı mısın cocuk var mı falan
bunlar bılınıyor mu
bız topıclerde sıkı fıkıyızda:6:
bulmuşsun canım beni :34: lavin takibe almış seni birde :34: bende ilk girdiğimde sitenin acemisiydim sonradan çözüyor insan :34:

azmin hiiiççç sönmesin inşallah :16::16:

yanı :37:attım msj gördum bende ama dedım acaba başkasına mı attım
zamanla alışırım

bugünde ınanılmaz yoğunum 2 gündür kıtapta okumuyorum elımde kıtap yok kafayı yıycem:30:

nıckın aklıma gelmedı:1:
normalde burda herkes bırbırını tanır mı:26:
yoksa sadece kıtap dostluğumu

mesela ne iş yapıyrsun evlı mısın cocuk var mı falan
bunlar bılınıyor mu
bız topıclerde sıkı fıkıyızda:6:

Yok o kadar sıkı fıkı değiliz burda, bol bol kitaplı paylaşımoluyor.
Bol miktarda geyik yaptığım başka bir kitap topici var, ama buraya da paylaşımda bulunuyorum. Böyle işte.

2. kitabımı bitirmiş bulunuyorum.

Seda Diker= Aslında Ayrılık Da Yoktur

Kadın erkek ilişkilerini spiritüel boyutta inceliyor ve ben beğendim.
Ruh ikizliği konusundada farklı bilgiler var.

Tugcecan:2

Back