Kadınların Kitap Mekanı

güle güle keyifle oku kitaplarını inşallah
mart menekşelerinin yorumları okudum internette herkes pek övmüş.senin yorumun daha değerli olacak

aylardır isteksizliğin vardı bu ayın ortasında olmamıza rağmen 2 kitapta okudugun için nazar boncugu taktım sana
küçük kurtlarımızdan haber vermişsin her insan bir değil.bazılarının okumayı sevmemesi gayet doğal.
raflar boşaldıgına göre çogunluk okuyor.ne güsel bir haber çok sevindim
okuma alışkanlıgını kazanmıs olanlar artık ömürleri boyunca okumadan duramazlar artık

kıtap önerılerınız var ıse alabılır mıyımdiğer topıcler pek aktıf değil cevap almam zaman alıyor ve öncekı yazdıklarından not alıp alıp okuduğum oldu
şimdı sizden beklıyorum

bende okumuştum 3 kıtaptan oluşuyordu sanırım ama bende 4 kıtabı var son kıtap diğer kıtapların özetı şeklınde imiş onu hıc okumadım bıle fılmınıde ızledım ama fılm kıtba göre yarıda bıtıyor
bende filmi olanlar kıtapları sevmıyorum filmde hep bı eksıklık hıssedıyorum

siz ay ay liste mı yapıyorsunuz:26kuma oranlarını yazan
ne güzelmiş

ben dün beyazıt akman DÜNYANIN İLK GÜNÜ nü okudum
şimdı okuycam kıtabım yok h sonu annemlerın oraya gıdıp yenı kıtaplar alacağım.aslında cok kıtap alır ara vermeden okurdum ama bu ay böle oldu3 gün kaybım var.kıtapcımda uzak bana mutsuzum şimdı
sizin tavsıyelerınız cok önemlı merakla beklıyorum

aaaa kendıme göre bı mekan buldum sankıbende ayda enaz 3 kıtap okuyorummm

kıtap önerılerınız var ıse alabılır mıyımdiğer topıcler pek aktıf değil cevap almam zaman alıyor ve öncekı yazdıklarından not alıp alıp okuduğum oldu
şimdı sizden beklıyorum

merhabalar hoşgeldin aramıza keyifli okumalar dilerim
kitap tavsiyesi en son iclal aydın bitmiş aşklar emanetçisi okudum.güseldi.basımı 2003 ben geç kalmısım ama ancak kısmet oldu
ayrıca başka bir sitede sanal kütüphanelerimiz var.özelden atarım bakmak istersen
okudugumuz okumak istediğimiz kitapları ekledik.birbirmizi takibe aldık.
ortak zevklerimizi bu konudan az çok biliyoruz zaten.
sen tavsiye edermisiniz deyince aklıma gelmedi birden oradan daha çok yardımcı oluruz sanırım

h bulduk cnm
iclal aydın hiç okumadım mesela cok sağol cnm
özelden atar mısın cnm cok sevınırım valla

ben mesela gerılım korku tarıh mesnevı kıtaplarını daha cok sevıyorum onun dışında aşk bıraz son sıralarda bende

mesela en sevdığım kıtaplardan uçurtma avcısı ve bın muhteşem güneşyazar bınlerce kıtap yazsa alır okurum harıkaydı o türde olabılır
msjı unutma hemıı merakla beklıyorum cnm

evet canım aylık liste tutuyoruz.bizim yıl başımız ekim ayı konu 3 yılında ilk mesaja da yıllık okudugumuz sayıları ekliyorum
listemiz var ama rekabet yok aramızda.herkesin kendiyle rekabeti

kitabı bitirdiğinde yorumunla birlikte mesajının sonuna da o ayki sayılarını ekleyebilirsin o kitap benim kütüphanemdede var ama ona sıra gelemedi bir türlü

içten yazmış tarzını sevdim rica ederim.
benim favori kitapım bin muhteşem güneş.gerilim korkuda favorim grangenin leyleklerin uçusu
gönderdim canım siteyi

ayrıca bizim kızların mesnevi konusu var göz atmak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/598708-mesnevi-dersleri.html

Son düzenleme:

anladım cnm maşallahben nasıl görmedım hayret yılların üyesı ben
bende ptesıden itibaren yazarım artık
okuma alanım sınırlı benım sadece otobuste işe gelırken ama olsun sevıyorummm okumayı

okursun ınş ben cok beğendım

grange aşkım benım yaa en son sisle gelen yolcuyu okudumoff dıyorum cok sevıyorum kendısını bıde sonr çıkan yazarlardan cok başarılı bulduğum john verdon kıtapları 3 kıtabı var hepsını okudum onlarıda kesınlıkle sızlere tavsıye ederım

cok teşekkürler cnm bugun ne şasnslıyım ben yaasonunda anında kıtap sever olup cevap aldığım bır topıc buldum

Allahım bu ay bana bişeyler oldu. Kitap okuyamıyorum. Ayın 14 ü oldu ve ben hala elimdeki kitabın 40. sayfasındayımBiran önce silkelenip kendime gelmem lazım. Hatta artık eskisinden daha çok vaktim var doğum öncesi izne ayrıldım evdeyim :26:

bazen benimde görmediğim konular oluyor bundan sonrasında bekleriz
önemli olan azda olsa sürekli okuyabilmek
grangeyi bende seviyorum.sisle gelen yolcuyuda okumak istediklerime ekleyeyim kütüphanemde
john verdona da bir bakayım neleri var

bende sanslı sayıyorum kendimi.topicteki herkesi çok seviyorum her zaman bu kadar çabuk dönüş alamayabilirsin ama genelde gün içinde ugrayan mutlaka olur

canımmmm bana ne çabuk geçti zaman.bana tabi sana uzun gelmiştir daha dün sanki hamileliğin başı.oo sen dogum iznine bile ayrılmışsın Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

hep konusuyoruz ya dönem dönem okuma isteğimiz azalıyor belkide elindeki kitap akmıyordur.zevk alabileceğin başka bir kitaba başlasan ikinci kitap olarak

Son düzenleme:

Bebiş artık gelmek üzere ondan bence

Evet prensescim zaman gerçekten çabuk geçiyor. Doğuma çok az kaldı inşallah. Asıl maraton ondan sonra başlayacak benim içinGüzel dileklerin için teşekkürler canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Haklısın sanırım okuduğum kitap sarmadı ama illaki bitecek o kitap takıntı var bende ama dediğin gibi araya hemen başka bir kitap karıştıracağım. Teşekkürler

bencede hamılelıkten o.ama üzülme nasılsa uykusuz gecelerde bir meşkale bulman gerekecek emzırırken sallarken
sağlıcakla kucağına alırsın ınş cnm.ıkı gün sıksan dişinide aynı gün olsa d günümüz senın meleğınle ne ıyı olur

gelırım tabı
benımde cok kıtabım var profılımı falan acele ıle düzenledım sanada msj attım ordan hemenaklımda olan kıtaplarımı ekledım şuan okuduğum kıtabım yok ptesı ınş 10 tan ekıtap falan dönerım evıme
aktif üyeler falan görünmuyor mu orda
bıde ben facede yayınlanması seçeneğını seçtım kötü mü ettım:26:

bana bulaştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…