- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.721
Prensespericiiim kitapların çok güzel...
Ben de kitap aldııım hem de üç tanee... Daha doğrusu sevdicek aldı,onda hala elime geçmedi.
Mart Menekşeleri
Britanya Yolu
Saklı Kitap
okumak için sabırsızlanıyoruum...
Şu İkinci Şanslar Durağının kapağı da ne güzel, mart Menekşeleri de öyle. Gel beni oku diyorlar
Ayrıca gözümden kaçmadı nazar boncukları çok mutlu oldum tatlıım, sağ ol. Daha çok okuyabiliriz inşallah.
Bu arada ben size çocukların okumalarını haber verecektim. Kütüphanenin fotoğraflarını çekemedim çünkü raflar boşalmış resmen
Okuma saatlerimiz de var ya, düzenli takip ediyorum artık gerçekten ilgiyle okuyanlar var. Hala diyorlar hocam kitaplar çok güzel diye.
Küçük kitap kurtları olma yolundalar, tabi hepsi değil yalan söyleyemem
Ama bir çocuğun kitap sevgisi kazanması bile çok kıymetli. Bunu siz yaptınız
aaaa kendıme göre bı mekan buldum sankıbende ayda enaz 3 kıtap okuyorummm
Açlık oyunları Suzanne Collins bitti. Acayip sürükleyici bir kitap. Kitabı eşime anlattım mutlaka oku tam senlik konusu böyle böyle dedim. Onun filmini izledim ben demez mi? oturduk birde filmini izledik. Tabi fikrim değişmemiş oldu. Kitabı olan filmlerden zevk almıyorum. Bu arada yazarın 2. kitabı olan Ateşi Yakalamaya hemen başladım bile.
aaaa kendıme göre bı mekan buldum sankıbende ayda enaz 3 kıtap okuyorummm
kıtap önerılerınız var ıse alabılır mıyımdiğer topıcler pek aktıf değil cevap almam zaman alıyor ve öncekı yazdıklarından not alıp alıp okuduğum oldu
şimdı sizden beklıyorum
merhabalarhoşgeldin aramıza keyifli okumalar dilerim
kitap tavsiyesi en son iclal aydın bitmiş aşklar emanetçisi okudum.güseldi.basımı 2003 ben geç kalmısım ama ancak kısmet oldu
ayrıca başka bir sitede sanal kütüphanelerimiz var.özelden atarım bakmak istersen
okudugumuz okumak istediğimiz kitapları ekledik.birbirmizi takibe aldık.
ortak zevklerimizi bu konudan az çok biliyoruz zaten.
sen tavsiye edermisiniz deyince aklıma gelmedi birdenoradan daha çok yardımcı oluruz sanırım
siz ay ay liste mı yapıyorsunuz:26kuma oranlarını yazan
ne güzelmiş
ben dün beyazıt akman DÜNYANIN İLK GÜNÜ nü okudum
şimdı okuycam kıtabım yok h sonu annemlerın oraya gıdıp yenı kıtaplar alacağım.aslında cok kıtap alır ara vermeden okurdum ama bu ay böle oldu3 gün kaybım var.kıtapcımda uzak bana mutsuzum şimdı
sizin tavsıyelerınız cok önemlı merakla beklıyorum
h bulduk cnm
iclal aydın hiç okumadım mesela cok sağol cnm
özelden atar mısın cnm cok sevınırım valla
ben mesela gerılım korku tarıh mesnevı kıtaplarını daha cok sevıyorum onun dışında aşk bıraz son sıralarda bende
mesela en sevdığım kıtaplardan uçurtma avcısı ve bın muhteşem güneşyazar bınlerce kıtap yazsa alır okurum harıkaydı o türde olabılır
msjı unutma hemıı merakla beklıyorum cnm
evet canım aylık liste tutuyoruz.bizim yıl başımız ekim ayıkonu 3 yılında ilk mesaja da yıllık okudugumuz sayıları ekliyorum
listemiz var ama rekabet yok aramızda.herkesin kendiyle rekabeti
kitabı bitirdiğinde yorumunla birlikte mesajının sonuna da o ayki sayılarını ekleyebilirsino kitap benim kütüphanemdede var ama ona sıra gelemedi bir türlü
içten yazmış tarzını sevdimrica ederim.
benim favori kitapım bin muhteşem güneş.gerilim korkuda favorim grangenin leyleklerin uçusu
gönderdim canım siteyi
ayrıca bizim kızların mesnevi konusu var göz atmak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/598708-mesnevi-dersleri.html
anladım cnm maşallahben nasıl görmedım hayret yılların üyesı ben
bende ptesıden itibaren yazarım artık
okuma alanım sınırlı benım sadece otobuste işe gelırken ama olsun sevıyorummm okumayı
okursun ınş ben cok beğendım
grange aşkım benım yaa en son sisle gelen yolcuyu okudumoff dıyorum cok sevıyorum kendısını bıde sonr çıkan yazarlardan cok başarılı bulduğum john verdon kıtapları 3 kıtabı var hepsını okudum onlarıda kesınlıkle sızlere tavsıye ederım
cok teşekkürler cnm bugun ne şasnslıyım ben yaasonunda anında kıtap sever olup cevap aldığım bır topıc buldum
Allahım bu ay bana bişeyler oldu. Kitap okuyamıyorum. Ayın 14 ü oldu ve ben hala elimdeki kitabın 40. sayfasındayımBiran önce silkelenip kendime gelmem lazım. Hatta artık eskisinden daha çok vaktim var doğum öncesi izne ayrıldım evdeyim :26:
Allahım bu ay bana bişeyler oldu. Kitap okuyamıyorum. Ayın 14 ü oldu ve ben hala elimdeki kitabın 40. sayfasındayımBiran önce silkelenip kendime gelmem lazım. Hatta artık eskisinden daha çok vaktim var doğum öncesi izne ayrıldım evdeyim :26:
Evet prensescim zaman gerçekten çabuk geçiyor. Doğuma çok az kaldı inşallah. Asıl maraton ondan sonra başlayacak benim içincanımmmm bana ne çabuk geçti zaman.bana tabisana uzun gelmiştir daha dün sanki hamileliğin başı.oo sen dogum iznine bile ayrılmışsın Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
hep konusuyoruz ya dönem dönem okuma isteğimiz azalıyorbelkide elindeki kitap akmıyordur.zevk alabileceğin başka bir kitaba başlasan ikinci kitap olarak
Ayy canım benim sanırım sende haklısın. Artık hayırlısıyla gelseydi inşallah, sabırsızlıkla bekliyorumBebiş artık gelmek üzere ondan bence
bazen benimde görmediğim konular oluyorbundan sonrasında bekleriz
önemli olan azda olsa sürekli okuyabilmek
grangeyi bende seviyorum.sisle gelen yolcuyuda okumak istediklerime ekleyeyim kütüphanemde
john verdona da bir bakayım neleri var
bende sanslı sayıyorum kendimi.topicteki herkesi çok seviyorumher zaman bu kadar çabuk dönüş alamayabilirsin ama genelde gün içinde ugrayan mutlaka olur
güle güle keyifle oku kitaplarını inşallah
mart menekşelerinin yorumları okudum internette herkes pek övmüş.senin yorumun daha değerli olacak
aylardır isteksizliğin vardı bu ayın ortasında olmamıza rağmen 2 kitapta okudugun için nazar boncugu taktım sana
küçük kurtlarımızdan haber vermişsinher insan bir değil.bazılarının okumayı sevmemesi gayet doğal.
raflar boşaldıgına göre çogunluk okuyor.ne güsel bir haber çok sevindim
okuma alışkanlıgını kazanmıs olanlar artık ömürleri boyunca okumadan duramazlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?