• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

selam kızlar :3:

bu ayı tahmin ettiğim gibi iki kitapla bitirebildim. :26: ama bir dahaki ay asla böyle olmayacak :20:

İskender Pala - Katre-i Matem
Osmanlı devrine küçük bir pencere açan roman. Bir cinayet romanı. Tavsiye eder miyim ? Ederim :34: Ama çok büyük beklentiler içine girmeyin derim.

diltesne --> 2

1 - Kadından Kentler - Murathan MUNGAN
2 - Rüzgar Ne Diyor - Susanna TAMARO
3- Hiçbiryer'e dönüş - Oya BAYDAR
4- Eldivenler, Hikayeler - Murathan MUNGAN
5- Çilekteki Nefret - Ceyda KILINÇ
6- Uçurum İnsanları - Jack LONDON

Güzel bir araştırma kitabı olduğunu düşünüyorum ama okurken zorlandım. Büyük ihtimal çeviriden kaynaklandı. Kitabı okumadan önce İngiltere hakkında hiç böyle düşünmemiştim. Tavsiye edebileceğim bir kitap oldu. Bu arada hamileliğim iyice ilerlediği için biçok şeyde zorlanmaya başladım. O nedenle maalesef ve çok üzülerek bu ayı 6 kitapla bitiriyorum. Elimde okuduğum bir tane daha var ama büyük ihtimal yetişmez bu aya. :26:

LAydLiNe : 6

1- Sefiller - Victor Hugo (III)

2- Çocuk Gelin / Ayşenur Yazıcı

3- Yaşam Kaçtı Gözüme / Aysim Altay

4- Gün Batımında Umutlar / Melek Başkan

5- Tula Teyze / Miguel De Unamuno

6- Yalnızlığa Övgü / Dilek Salihoğlu

7- Azim (Spastik Engelli Bir Gencin Mücadelesi) / Onur Eyüp Karadoğan (Onur, tüm övgüleri hakeden azim dehası.)

kulitta . . 7

Bugün kitabımda kalan 126 sayfayı da devirip ocak ayını 7 ile kapatmak istiyorum ama bakalım:68:

:) merhabalar prensesperi ben geldim :)

aşk yeniden-Virgin river (Orijinal adı)- robyn carr

Jane Eyre-C.Bronte

okuduğum iki kitap ikisinde de farklı farklı yerlere gittim sanki :) kitap okuyunca uzak seyahate çıkmış gibi oluyorum :) benim gibi olan var mı :16: özellikle jane eyre deki tasvirler çok hoşuma gitti kitap kısaltılmamış ve insanı konu içinde boğmuyor

Piolin............2

çok beğendim konunuzu:)) bende kitap okumayı çok seviyorum ama fırsat bulamıyorum.gece okuma gözlüğüde aldım 1 aylık bende tutucam artık

Neyseki bu ay 1 tanecik te olsa kitap okuyabildim. :)

Melekler ve Dünyanın Kurtuluşu= Tuğçe Işınsu

Güzeldi. Parapsikolojiye ilgisi olanlar için idel.

Tugcecan: 1

selam kıslar :16::16:

yeni şehrimden yeni yerimden yazıyorum sizlere :16::16: henüz hiçbirşey oturmamış yogun bir temponun içine geldim çok çalışıyorum ama olsun şikayetim yok.hem gönlümdeki şehre hemde işe geldim :32::32:

Gnlündeki Şehir ve iş:nazar: :nazar: :nazar: Süpeeer... :46: :46: :46:
Dilerim herşey daima gönlünce olur canımcım. :nazar:
Allah Kolaylık Versin. :29:

Lüzumsuz Adam.S.F.Abasıyanık
Öfke Dansı-H. Lerner
On İki Gezici Öykü- G.G.Marquez
Gizli Anların Yolcusu-Ayşe Kulin
Bora’ nın Kitabı- Ayşe Kulin
Benim Hüzünlü O.larım- G.G.Marquez

Bin Muhteşem Güneş – Khaled Hosseini

Çok etkilendiğim bir kitaptı. Acı gerçekleri roman üzerinden aktarmışlar.
Yazarın dili oldukça akıcı ve sade idi, sf sayısı fazla ama çok çabuk ilerleyen bir kitap.
Okumanızı tavsiye ederim.

Efla- 7

Nasıldı? bENde okumayı düşünüyorum.

çok saçma, anlamsız, gereksiz ama son zaman okuduğum kitaplar hep düşündürücüydü acaba diye diye kafayı yedim bu kitap boşalttı kafamı. Bir kızın üniversite hayatını anlatıyor günlük gibi ama inanılmaz küfür var bir kızdan o küfürleri okumak çokda hoş değil. Ama şöylede bir gerçek var kitabı elime dün aldım bırakamadım 200 sayfa okumuşum farkında değilim 340 sayfa falan anlamıyorsun kitap okuduğu sanki birinin günlüğünü gizlice almışsında o görmeden hepsini bitirmen lazımmış gibi :52:

Venedik Çobanı - Abdülkadir Danışman

Ağır ilerleyen ama hoş bir kitaptı, okunabilir.

Martı Jonathan Livingston - Richard Bach

Anlatmak istedikleri güzeldi. Biraz basit bulsam da beğendim.

busean......10

pucca nın 3 kitabı varmış bu arada ben 3. sünü kuzenime aldım ikisini okumuş 17 yaşında çok hoşuna gitmiş 3. de ben alayım dedim ama veremedim elime alınca :D

pucca nın 3 kitabı varmış bu arada ben 3. sünü kuzenime aldım ikisini okumuş 17 yaşında çok hoşuna gitmiş 3. de ben alayım dedim ama veremedim elime alınca :D

Pucca konusunda çok kararsızım. Olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlar da çok fazla. Doğrusu merak etmiyor değilim. Alıp okuyacağım galiba en sonunda :1:

Pucca konusunda çok kararsızım. Olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlar da çok fazla. Doğrusu merak etmiyor değilim. Alıp okuyacağım galiba en sonunda :1:

Okunmayacak bir kitap değil! Ama birşey kazandırır mı hayır kaybetiriri mi hayır. Bence oku gitsin aklında kalacağına okudum dersin

Okunmayacak bir kitap değil! Ama birşey kazandırır mı hayır kaybetiriri mi hayır. Bence oku gitsin aklında kalacağına okudum dersin

Evet aklımda duracağına kitaplığımda dursun :) Senin dediğin gibi kafamı dinlendirmek için okuyabilirim. Finaller bütler derken kafa fena doldu zaten:111:

Evet aklımda duracağına kitaplığımda dursun :) Senin dediğin gibi kafamı dinlendirmek için okuyabilirim. Finaller bütler derken kafa fena doldu zaten:111:

Bak ona garanti veririm kafan acayip dağılıyor. Birde Kış bahçesi diye bir kitap aldım kuzenime, kitapçı tavsiye etti acayip ağlatıyor dedi. Şimdi yorumlara baktım yorumlar çok iyi Şizofren'e başlayacaktm. Herhalde vazgeçip kuzene kışbahçesini vermeyip ona başlayacağım.

Bu arada koridor yayınlarının kitaplarını almıştım tüyaptan bolca konuları çok iyi

akıl labirenti, psikoanalisti okudum çok iyilerdi şimdi klon, şizofren ve zaman çarkı var elimde şubat kitaplarım onlar macerada çok başarılı kitaplar tavsiye ederim

Bak ona garanti veririm kafan acayip dağılıyor. Birde Kış bahçesi diye bir kitap aldım kuzenime, kitapçı tavsiye etti acayip ağlatıyor dedi. Şimdi yorumlara baktım yorumlar çok iyi Şizofren'e başlayacaktm. Herhalde vazgeçip kuzene kışbahçesini vermeyip ona başlayacağım.

Bu arada koridor yayınlarının kitaplarını almıştım tüyaptan bolca konuları çok iyi

akıl labirenti, psikoanalisti okudum çok iyilerdi şimdi klon, şizofren ve zaman çarkı var elimde şubat kitaplarım onlar macerada çok başarılı kitaplar tavsiye ederim

Kış Bahçesi'ni okumuş biri olarak görünce yazmak istedim.

Geçen yıl arkadaşım tavsiye etti, bestseller olduğundan pek de elim gitmemişti halbuki benim.

Çok tavsiye etti,ondan ödünç alarak okudum kitabı.

Anlatımı sade,konusu da bir o kadar sade olarak başlayıp gitgide girift bir hal alıyor, ilk 100 sayfadan sonra elden düşmüyor zaten merak duygusu da alıp başını gidiyor. Hem içinde bir nebze tarih var ama arka planda, hem aşk var ama o da merkezde değil o yüzde de kitap basit bir aşk kitabı değil,duygu kitabı. Beklentimin üstündeydi yani,tabi ben bu yorumla senin beklentini yükselttim senin beklentinin neresinde kalır bilemiyorum:26::26:

Back