- Konu Sahibi PrensesPeri
- #6.201
kitap sayımı eksik yazmışım.
mehtap51..........11
mehtap51..........11
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kıslar
yeni şehrimden yeni yerimden yazıyorum sizlere henüz hiçbirşey oturmamış yogun bir temponun içine geldim çok çalışıyorum ama olsun şikayetim yok.hem gönlümdeki şehre hemde işe geldim
ve süpriz kitap Pucca günlük Allah beni böyle yaratmış bitii
nuclear_4
Nasıldı? bENde okumayı düşünüyorum.
pucca nın 3 kitabı varmış bu arada ben 3. sünü kuzenime aldım ikisini okumuş 17 yaşında çok hoşuna gitmiş 3. de ben alayım dedim ama veremedim elime alınca
Pucca konusunda çok kararsızım. Olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlar da çok fazla. Doğrusu merak etmiyor değilim. Alıp okuyacağım galiba en sonunda
Okunmayacak bir kitap değil! Ama birşey kazandırır mı hayır kaybetiriri mi hayır. Bence oku gitsin aklında kalacağına okudum dersin
Evet aklımda duracağına kitaplığımda dursun :) Senin dediğin gibi kafamı dinlendirmek için okuyabilirim. Finaller bütler derken kafa fena doldu zaten:111:
Bak ona garanti veririm kafan acayip dağılıyor. Birde Kış bahçesi diye bir kitap aldım kuzenime, kitapçı tavsiye etti acayip ağlatıyor dedi. Şimdi yorumlara baktım yorumlar çok iyi Şizofren'e başlayacaktm. Herhalde vazgeçip kuzene kışbahçesini vermeyip ona başlayacağım.
Bu arada koridor yayınlarının kitaplarını almıştım tüyaptan bolca konuları çok iyi
akıl labirenti, psikoanalisti okudum çok iyilerdi şimdi klon, şizofren ve zaman çarkı var elimde şubat kitaplarım onlar macerada çok başarılı kitaplar tavsiye ederim