- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.001
Ben okumayı ilk defa deneyeceğim bakalım nasıl olacak, elimdekileri bi bitirsem.
Ama bugün çok iyiyim bitireceğim inşallah.
öyleki aynı anda 4 kitabı birden okuma şevki geldi içimeeeee
benim aylık takip ettiğim her sayfasını okuduğum birde dergim varrrr keşke dergilerde olsaydııı oradaaaa kitap tadında dergilerimmmm
öyleki aynı anda 4 kitabı birden okuma şevki geldi içimeeeee
benim aylık takip ettiğim her sayfasını okuduğum birde dergim varrrr keşke dergilerde olsaydııı oradaaaa kitap tadında dergilerimmmm
hangi dergi bu gökçe? edebiyatla ilgili mi?
önerebileceğiniz güzel bir kültür sanat edebiyat dergisi var mı arkadaşlar?
sabahtan beri aklıma gelen kitapları eklemeye çalışıyorum.kitap dolu bir gün oldukaçısım sıgınagım oldu yine
Günaydınlar kitap dostları
Bir haftadır Dur Bir Mola Ver -Tom Robbins okuyordum,tabi okumak denirse.
Resmen can çekişiyorduk,ben ve kitap...
Daha önce Parfümün Dansı adlı kitabına bayılmıştım yazarın ve büyük bir heyecanla bu kitabını alıp başladım ama sonu hüsran. Kurguyu heyecanlı bir hale getirmeye çalışmış olmamış bana kalırsa, içine mistisizm ve felsefe serpiştirmiş ama eğreti durmuş(Parfümün Dansı'nda dozunda iken bunda çok abartıdı)
Neyse dün akşam olanlar oldu ve kitabı tam da ortasında terk ettim.
Yanarım yanarım boşa giden bir haftama yanarım,ama vardır bunda da bir hayır diyorum.
Dün gece de hemen J.R.R.Tolkien-Silmarillion a başladım. Yaklaşık 700 sayfa artık ayı bu kitapla kapatırım sanırım. Yanında da bir Adler kitabım var tabii onu da bitirmek şartıyla.
Benden son durumlar böyle işte.
Yaaaaaaaaaaa ama ben okuduğum biçok kitabı hatırlayamayırom. Aklıma geldikçe ve gördükçe ekliyorum. Daha önce hep defterlere not alırdım okuduklarımı ama şimdi bulamıyorum hiç birisini
vikitap'a ben de katıldım sayenizde. çok teşekkür ederim. gerçekten çok hoş bi uygulama. mutlu oldum kitaplarımla
ekleyebilirsiniz: damlasakizlikahve
canımcım bende arkadaşlarımın kitaplıklarını gezerek hatırıma getirdimsiteye bayıldım kitaplarla dolu dolu geçiyor zaman bu sitede
yalnızzz bu profil resimlerinizi nasıl değiştiriyorsunuz?onu bir türlü bulamadımyardım lütfen
bide angeltugce kim?
Sağ üstteki ayarlar sekmesine tıklıyoruz.
Açılan sayfada sağ altta profil resmi değiştirmek için bir bölüm bulunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?