- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.981
Slm arkadaslar
Bayagıdır ugrayamadım.
Bu sanal kutuphane nedir merak ettim..
Adres falan nedir bana da bilgi verirseniz sevirim...
Simdiden tesekkurler
Herkese ii okumalar
Bu arada 100. Adı okuyorum
........
Sait Faik Abasıyanık - Lüzumsuz Adam (öykü)
Sait Faik' in anlatımını oldukça beğendim, Abasıyanık'ı ismen bilmenin yeterli olmadığını anladım. kütüphaneme dahil etmekte geç kalmışım.
özellikle yoğun zamanlarda kitaplara fazla zaman ayıramayacak kişiler için ideal. minibüs yolculuklarımda bana eşlik etti.
ocak ayı:
efla - 1
Öğrendimm eklemeyi. :)
Kitaplarımı ekliyorum aklıma geldikçe :)
Puan verdiğin bir kitabı ekledim. Çok iyi oluyor böyle.Zavallı Necdet'i okuyorum hala bitiremedim, yolda okuyunca uzun sürüyor tabii.
Mart menekşelerinimi? :)
O herkesten 10 puan almış zaten.
Kızlarr migren ağrılrıyla boğuştuğumdan okuyamıyorum resmen çin işkencesi çeker gibi oluyorum sanal kütüphaneden de fark edersiniz ilerleyemediğimi.
Dün de kargodan Tolkien serisinin ilk iki kitabı Silmarion ile Hobbit geldi, ben daha elimdeki iki kitabı bitiremedim. Kitaplarım ve filmlerim birikti ama ben hala yerimde sayıyorum.
Ama dün doktora gittim, ağrılarım şimdilik geçti inşallah telafi edeceğimmmm
lavinna gecmiş olsun
kızlar kütüphane benim nickim ; blueyes ( keske bende aynı rumuzda alsaydım ya :26:)
keyifli okumalar.
lavinnia çok geçmiş olsun. Tolkien serisini bende okumuştum son kitapları hariç ama filmi çıkınca bıraktım kitap bana çok ağır gelmişti gerçi okuyalı çok oldu şimdi okusam belki daha kolay okurdum. kütüphanede bende varım arkadaşlar eklemek isteyen olursa adım sebnem beklerim
kızlar kütüphane benim nickim ; blueyes ( keske bende aynı rumuzda alsaydım ya :26:)
idam edilen 44 veziriazamın draamı çetin altan
bu ay sanırım 3 kitapla bitireceğim
şimdi şizofren diye bir kitaba başladım ama çok yavaş aranızda okuyan varmı devam edeyim mi ne dersiniz?birde babam öldüğünde ağlamadım var başlamak istediğim bakalım tavsiyenizi bekliyorum.
muntazar 3
Meleklerle Yaşamak, eklediğim kitap, hemen Mart Menekşelerini de ekleyeyim.
Ekle onu da canım. Mart menekşeleri de 2012 yılının en iyi kitabı seçildi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?