- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.761
yaşasıııııın 2. oldum :) ay çok sevindim :) herkesi tebrik ederim :) PrensesPeri ellerine sağlık :)
listemiz bayağı bir uzunmuş,ben de görmüş oldum böylece.
derecee giren arkadaşları tebrik ediyorum ayrıca.
Yaşasıııııın!!! 2012 yılını yüksek performansla tamamladık ve bu enerjiyle cici yılın ilk ayına başladık. Eki Görüntüle 593975
Dereceye giren arkadaşlarımı, okuyan ve okuma aşkı taşıyan herkesi yürekten kutluyorum. Eki Görüntüle 593979
İzninizle başarı kupasını, topiğimizin bel kemiği PrensesPerimize sunuyorum. Eki Görüntüle 593980
Keyifli paylaşımlarda bulunacağımız, kitaplarla haşır neşir bir Ocak ay'ı geçirmek dileği ile... Eki Görüntüle 593982
dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim
aykut ogut : evrenden torpilim var bitti.
louis breger'den Freud görüntünün ortasındaki karanlık kitabına başladım.
donuk pudra..........1
evrenden torpilim var çok hoş bir kitap, bir daha okumayı düşünebileceğim kadar enerji vermişti bana
bende epeydir kitap okumayı boşladım, dün akşam kitaba başladım ve bu yıl en az 13 kitap yani en az ayda 1 kitap okuma kararı aldım
umarım gerçekleştirebilir ve sayıyı geçerim
umarım gerçekleştirirsin canım
ben de bu topic sayesinde daha da aşkla okuyorum. ayda en az 3 kitap kotası koydum kendime. normalde daha fazla okurdum ama malum yogunluktan
merhaba bende katılmak istiyorum.
ocak ayında imamın manken kızı emine şenlikoğlu'nu okudum.
pasarofca : 1
bende her yılın ilk 6 ayında 12 15 kitap okumuşumdur, ama yazdan sonra pek okumak mümkün olmuyor
yazın en son hangi kitapla girmişsen sene sonunu da onunla çıkartıyorum
bizde eşimle yarış yapıyorduk, tabi artık o beni geçiyor. geçen yıl toplam kaç kitap okumuşsun diye sormadım bile
bende dün başladım aklımdan bir sayı tut u okumak istiyordum, umarım sürükleyicidir
ara ara bakınayım buraya belki gaza gelirim
Aramıza hoş geldin pasarofcacım. Eki Görüntüle 594542
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 594543
kedi83 cüm sayende meraklandım ve eşeğin anıları kitabını aldım biraz kafa dağıtmam lazım uçurtma avcısı'na başlayamadım bir türlü canım yeterince sıkkın olduğundan, bu eşek beni oyalar sanırım biraz
Bu kitabı benim gibi sevecekmisin merak ediyorum, yorumlarını bekliyorum.
hala başlayamadım başlıyorum diye niyetlenmeme rağmen, iş için çok fazla hazırlık yapmam gerekiyor, elime alınca bir çırpıda bitirmeyi umuyorum, bakalım yazacağım yorumlarımı
Şeker Portakalı'na Soruşturma Açıldı.
MİLLİ Eğitim Bakanlığı’nın ortaöğretim öğrencilerine okutulması gereken 100 Temel Eser arasında bulunan ve yıllardır binlerce çocuk tarafından da okunan Şeker Portakalı kitabını öğrencilerine ödev veren bir Türkçe öğretmeni hakkında soruşturma açıldı. Bakanlığın önerdiği 100 Temel eser arasında yer alan başka bir kitap için ise İzmir'de işlem yapıldı. Steinbeck’in ünlü ‘Fareler ve İnsanlar’ kitabının bazı bölümleri, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kitapları İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından sakıncalı bulundu.
İstanbul Bahçelievler’deki Behiye Doktor Nevhiz Işıl İlköğretim Okulu’nda görevli bir Türkçe Öğretmeni, geçtiğimiz Kasım ayında öğrencilerine Brezilyalı Yazar Jose Mauro de Vasconcelos'un 1968 yılında yazdığı Şeker Portakalı isimli kitabı okumaları için ödev verdi.
Alıntıdır.
ben kitap yardımında okul türünü ve göndermek istediğim kitapları düşününce bu gibi nedenlere vazgeçmiştim arkadaşlar, maalesef bunları bile düşünmek zorunda kalıyoruz artık...
selam kızlar. epeydir giremdim. yokluğumda 3 kitap bitirdim.
grinin elli tonu
karanlığın elli tonu
ikisi aralıkta bitti
özgürlüğün elli tonu.2013 ocakta bitti
E.L.James
ilk kitabı hiççç araştırmdan öyleisne aldım. başladım. ilerldim.oldum. ama pes etmedim. okudukça olmaya devam ettim. hay allah nerden aldım bu kitabı demeye başladım. ama bitmeye yakın ikincisi olduğunu öğrendim ve ikincisini nerden bularım diye kıvranmaya başladım. bir öğretmenin elind egörünce hemen kaptım sonrada üçüncüsü geldi tabi.
illlla okuyun demiyorum ama sizi günlük hayttan uzaklaştıracak " erotik" düşüncelere salacak bir kitap. siz bilürsünüz.
bu arada aşk nihan cım senden utanıyorum. beni affet.yakında sözleirmi tutacam
yine- yeni- yeniden merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?