- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.661
Son gün uyarısından haberim yoktu canım.
Baktım şimdi kampanyanın bitiş tarihini göremedim. Göze çarpan uyarı şu şekilde
KAMPANYA! Yılbaşı Özel Fırsatı! 10 TL Üzeri ve Kitap Alışverişlerinizde Kargo Bedava!
son günlerde çok ve övgüyle duydugum bir seri.
arkadaşım "kadına dair herkesin kendinden birşeyle buldugu bir kitap,
keyifli zaman gerçirmeye birebir" şeklinde yorum yaptı.
en kısa sürede edineceğim
Küçük Aptalın Büyük Dünyası Pucca Günlük
Eki Görüntüle 578973
Tek istediğim, battaniyenin altında film çekeceğim değil, film izleyeceğim bir adamdı. Sanal dünyanın merak edilen ünlüleri raflarda yerini alıyor. Dizüstü Edebiyat Dizisi başlıyor. İlk kitap çılgınlar gibi takip edilen, Türkiyede en fazla izleyicisi olan kişisel blogun yazarı Pucca. Herkes onu ve yazacağı kitabı merak ediyordu. Aynaya son kez baktım, Kızım PuCCa, Allah kahretsin seni, çok harikasın lan sen! dedim. PuCCa çok ayıp! PuCCa çok komik! PuCCa âşık! PuCCa beter bişi! Ve sonunda, paparazziler peşinde koşmadığı halde her şeyi anlattı PuCCa, aferin, iyi b*k yedin!
Pucca Günlük ve Geri Kalan Her Şey
Eki Görüntüle 578974
Türkiye'de blog denince akla ilk onun ismi geldi. Birçok insanın blog açma nedeni olurken, onu okuyan herkesin bazen dert ortağı, bazen de en çok güldüğü arkadaşı oldu. Kendine bestseller yazarların arasında sağlam bir yer edinen Pucca, maceralarına devam ediyor.
İlk kitabı "Küçük Aptalın Büyük Dünyası", "blog" nedir bilen bilmeyen herkesin tatil çantasındaki yerini aldı. Pucca, ünlü - ünsüz, onu okuyan herkesi kendisine hayran bıraktı. Yazdıklarını okuyan onunla birlikte öfkelendi, onunla birlikte ağladı, onun şapşallıklarına karnı ağrıyana kadar güldü.
Okurlar, aylarca hikayenin devamını bekledi, Pucca ise hep bir mutlu sonu...
Şimdi zamanı geldi, Pucca, merakla beklenen ikinci kitabı
"Pucca Günlük ve Geri Kalan Her Şey" le aramızda!
İlkinin aksine, Pucca ikinci kitapta neyi, kimi anlatıyor kimse bilmiyor. Sürprizlerle dolu geri kalanlarda, Pucca'nın eğlenceli, komik, bazen de hüzünlü anlatımıyla günlüğün devamını okuyoruz. Yazarımız, ikinci kitaptan sonra battaniyenin altından çıktı, farklı ve yepyeni bir dünyada yerini aldı.
Şimdi biz de hep birlikte battaniyelerimizin altından çıkıp onun yeni dünyasına giriyoruz.
Allah Beni Böyle Yaratmış
Eki Görüntüle 578977
Sanal âlemin en bilinen isimlerinden PuCCa, hikâyelerine kaldığı yerden devam ediyor. İlk kitabı "Küçük Aptalın Büyük Dünyası" ile bol bol güldüren, ikinci kitabı "Ve Geri Kalan Her Şey" ile yer yer hiizünlendiren PuCCa, serinin üçüncü kitabı "Allah Beni Böyle Yaratmış "ta "Ayaklarına kadar uzanan simsiyah montu ile Kenan Imirzalıoğlu'nun içerisine bisiklet pompasıyla hava basmışlar gibi duruyordu" diye tanımladığı, şimdiye kadar hiç yazmadığı Ankaralı'yla ilişkisini ve üniversite hayatını anlatıyor...
"Yediğini, içtiğini, gezdiğini gördüğünü değil, bize başına neler geldiğini söyle" dedirten tek yazar olma özelliğini kimselere kaptırmayan PuCCa, bu kez de ilk paragraftan itibaren onu neden bu kadar sevip merak ettiğimizi bize yeniden kanıtlıyor.
giza merhabalartopiğimize sık uğradıgını görünce senide listemize ekledim hoşgeldinn keyifli okumalar dilerim
kızlar, kulittaya özel mesajla belirttiğim nedenle (inceleyince uygunsuz olduğunu düşündüm, diğer 2 si zaten vardı listede gitmişti) kitapları burada ihtiyacı olanlara yardım sağlayan muhtarlık birimine vereceğim ama internetten kargo ücreti için de 2 kitap alıp ekleyeceğim bu şekilde farklı yere de olsa amacım gerçekleşecek:)
zevkler, renkler tartışılmaz tabii ki her yaşta aynı kişi olarak bile zevklerimiz değişiyor. ben tv programında görmüştüm bana hitap etmiyordu açıkçası, sonradan diğer kitaplar hakkında yorumlarını beğendiğim birkaç okurun da yorumunu okuyunca uzak durdum. dediğim gibi kişiye hitap etmesi önemli olan tabii ki, sadece başta ben de herkes beğeniyor diye heveslenir gibi olmuştum o yüzden yazdım. keyifli okumalar
Merhaba, hoşbuldum :) Sıcak ve güncel bir ortam. Kitap okuyan insanları pek severim azizim. Nice güzel kitap okumalı günlere
o kitaplarında başka nasiplisi varmıs demek
dediğin gibi zevkler ve renkler tartışılmaz canımben bu tarz kitapları seviyorum.eğlenceli imiş.toplu taşımada okumayın falan yazmıslar bakalım ilk kitabı bir alayım ona göre diğerlerinide alacagım
teşekkürler tatlımhepimize güzel ve bool kitaplı günler
yeni konuma bir göz atmak istermisinizahmet şerif izgörenin yazısı
http://www.kadinlarkulubu.com/kisis...iyorsan-ahmet-serif-izgoren.html#post27819220
Merhaba kitap kurtları
Bende bir çoğunuz gibi takıntılı bir kitap aşığıyım.Çalıştığım ve eve geç girdiğim halde ayda en az 3 kitap okuyorum.
Ama bu bana son zamanlarda biraz sorun olmaya başladı.Şöyle ki,ben bunun pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Önceden bir kitabı 1 ay gibi uzun bir süreye yayardım.Notlar alırdım.Kitap ve yazarı ile ilgili (yazarı tanımıyorsam) yorumları ve bilgileri araştırırdım.Kitabın üzerinde düşünürdüm yani.
Şimdi sadece okumak için okuyormuşum gibi geliyor.
Önceden çalışmadığım için bunlar için vaktim oluyordu tabi.Şimdi ancak hafta sonları ve uyku öncesi okuyorum.Zaten uyku öncesi okuyunca ertesi gün hatırlamıyorum.Tekrar okuyorum.
Benim için kitaplar çok özel.Onlara özenle bakmaya,korumaya itina gösteririm.Özel zaman ayırırım,araştırırım.
Son zamanlarda yeterli ilgiliyi gösteremediğim için artık vicdan azabı çekiyorum :)
Sorumsuz anne gibi hissediyorum kendimi.
Var mı içinizde benim gibi olan?
***Aralık ayı içerisinde okuduğum kitaplar;
Kuşlar da gitti / Yaşar Kemal
Beş Şehir / A.Hamdi Tanpınar
Ağrı Dağı Efsanesi / Yaşar Kemal
Yedinci Gün / İhsan Oktay Anar
Şuan 5. kez olarak Amat'ı (ihsan oktay anar) okuyorum.Kitabım kalmadı çünkü...
1- Bir Eşeğin Anıları / Comtesse de Segur
2- Cadının Oğlu / Michael Gruber
3- Sophie'nin Yaramazlıkları / Comtesse de Segur
4- Küçük Örnek Kızlar / Comtesse de Segur
kedi83 . . 4
Oy! oy! oy! Okumak istediğim öyle çok kitap var ki, bir kitap için ayırabileceğim zaman çok sınırlı canım.
Mümkün olsa hepsini hüüüp diye içmek istiyorum.
Oy! oy! oy! Okumak istediğim öyle çok kitap var ki, bir kitap için ayırabileceğim zaman çok sınırlı canım.
Mümkün olsa hepsini hüüüp diye içmek istiyorum.
Kızlar Kulitta ablamız kk enlerinde bir çok dalda aday oldu, bende Türkçe'yi en güzel kullanan kk üyesi bölümünde adayım hadi bakalım o narin pamuk elleriniz oy kullanmaya
Anketler bu attığım linkte.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/
Selam cnm, geçen ay ben de berbattım bu ay biraz attım üzerimden. Kitapları öğrencilerin kullanımına açtınız mı? İlgi gösterdiler mi?
Bu Hayat Sizin-İpek Ongun
Çocuk Kalbi (düzgün çevirisi yeni aldım)
Yaz Bitmesin (iclal aydın- bir göz atacağım yine de içinde sakıncalı bölümler var mı diye)
Bu 3 kitabı göndereceğimi söylemiştim, durdukça evde beni rahatsız ediyor. Adresi iletir misin bana da (askinihan giremezse nete diğer arkadaşlardan rica edeyim adresi her zaman giremiyorum artık kk ya)
[/B]
Canım mesajını yeni gördüm,
Bazı sıkıntılar yaşadım, gelemedim bu topiğe..Kk.ya Öylesine girip bakınıyorum...
Kaç zamandır kitap da okuyamıyorum zaten...
İyi değilim bu aralar.
Kitapları sınıfıma dağıttım, diğer çocuklar da okuma saatlerinde aldılar ve gerçekten severek okuduklarını söylediler...Sürekli teşekkür ettiler...
Sonraki mesajında inceleyince uygun olmadığını yazmışsın açıkçası pek anlamadım neyi kastettiğini ama tabi ki kimseyi zorlamıyorum bu konuda.
Sağ olsun buradaki arkadaşlar, hepiniz çoook büyük bir iyiliğe imza attınız. Artık ihtiyacı olan başka çocuklara yardım ederiz.
Ben gelemesem de kitap kurtları kalbim sizinle...
Yeniden kitaplarla barıştığım, kendimi iyi hissettiğim zaman buluşmak ümidiyle... Keyifli okumalar...
Günlükte de fark ettim canım, bir süredir kendini iyi hissetmiyorsun.
Açıkçası merak ediyor ve keyfinin yerine gelmesini bekliyorum.
Bahar sendromu olkduğunu düşünmüştüm lakin biraz uzadı.
Dilerim en kısa zamanda kendini iyileştirmenin yolunu bulursun.
kızlar oy verdim sizlere topiş kıyağı değil tanıdığım için kulita özellikle sanaher yerde
bende aday ola ola en kendini beğenmişlere olmuşum
kim verdiyse ismimi yakalarsam ağzını burnunu kırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?