Kadınların Kitap Mekanı

10.- TL. üzeri tüm kitap siparişlerinde kargo bedava zaten.
Ayrıca ücretsiz kargo özelliği olan kitaplar da, dediğin gibi 3 - 5 TL. dahi olsa kargo bedava.
Mucize fırsat gerçekten. İhtiyacı olanlar mutlaka yararlanmalı bence de. :81:
Geldi mi kitapların canım? Keyifli okumalar dilerim.

Hepsiburada.com | Kitap Film Müzik - İndirimdekiler Listesi

Limon Ağacı/Sandy Tolan

Başlarda aşırı zorlanmama rağmen ortasından sonra nasıl akıp gittiğini anlayamadım.
Okuyan çoğu kişi gibi ben de iyi ki bitirmişim diyorum.

pekmez_akilli:4

Hayal kırıklığı ile başlayıp, ilerledikçe tadı çıkan bir kitap.
Bitirmeyi başaranların kendini tebrik etmesine vesile oluyor.
İlginç, farklı bir lezzet. Tamamladığın için tebrik ederim canım.
Okuyacaklarınla keyifli paylaşımlar dilerim.

kitap okumaya sevenlere tavsiye niteliğinde;

caner taslaman, enis doko, emre dormanın kitaplarını şiddetle öneriyorum. özellikle felsefe, fizik, ontoloji konularına ilgi duyanlara.

öte yandan roman tarzı olay örgüsü kaliteli kitap için cengiz aytmatov, muhtar avezov bu konuda bir üstattır.

ilgilenenlere duyurulur :)

Belki de beklentimi çok yüksek tuttum Ayşe Kulin ismini görünce Ayşe Kulin'in çoğu kitabını okumuşumdur beğenmediğim ilk kitabı bu oldu :26::26::26:

kızlar zaman zaman bu konuyu konuştuk ama ben özel olarak sormak istiyorum

zamanım az, hiç keyif vermeyecek bir kitapla da sadece bitirmek uğruna zaman kaybetmek istemiyorum..

sizce bir kitap sıkıcı olduğu zaman tekrar başlanmamak üzere bırakılıp başka kitaba mı geçilmeli yoksa sonuna kadar devam mı edilmeli?:26:

bazen araya kitap alarak okuyorum ama inat etmekle de hata mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum.

Hala kitap okuyamıyoruuuuuuummmm...
Gitmiyor elim kitaba kaç zamandır.
Kurudum, içim kurudu

Selam cnm, geçen ay ben de berbattım bu ay biraz attım üzerimden. Kitapları öğrencilerin kullanımına açtınız mı? İlgi gösterdiler mi?
Bu Hayat Sizin-İpek Ongun
Çocuk Kalbi (düzgün çevirisi yeni aldım)
Yaz Bitmesin (iclal aydın- bir göz atacağım yine de içinde sakıncalı bölümler var mı diye)

Bu 3 kitabı göndereceğimi söylemiştim, durdukça evde beni rahatsız ediyor. Adresi iletir misin bana da (askinihan giremezse nete diğer arkadaşlardan rica edeyim adresi her zaman giremiyorum artık kk ya)

can yücel in aşka vedasını bitirdim.suna kıraç ın ömrümden uzun ideallerim var kitabına başladım.
mehtap51........4

her ne kadar liste yapmayacağım desem de (çünkü dayanamayıp yeni kitaplar aldım yine) suna kıraç'ın kitabı dikkatimi çekti yorumlarına baktım hemen anılar, tecrübeler hayata dair mutlaka öğrenilecek bir şeyler olduğunu düşündüm.

ben de sonunda başlayacağım bu kitaba, arkasından bin muhteşem güneş'i okumak istediğim için bekletiyordum, onu da indirimden aldım

14 aralık son diyordu geçen gün ama değil mi kampanya'da kulittacım, yoksa sık sık yapıyor mu hepsiburada bunu

son tecrübemle rahatlıkla yazıyorum: sıkıyorsa bırakıp aylar belki de birkaç yıl sonra çok rahatlıkla okunabilen kitaplar varmış. boşuna zaman ve sabır kaybı yaşamayacağım bundan sonra:)

--------

eveeet kızlar, geçen ayın ardından biraz silkelendim. "bu hayat sizin" resmen bir kişisel gelişim kitabı hem de en içteninden! keşke yıllar önce okusaymışım dedim, özellikle arkadaşlık ilişkileriyle ilgili insanı hayal kırıklıklarına hazırlayan bölümü muhteşemdi ben bunu neredeyse 30 yaşında fark ettim, halbuki bu kitabı okumuş olsaydım çok önceden doğru yorumlayacaktım belki de. ama şimdi bile çok şey öğrendim.

ardından daha önce de bahsettiğim, evdeki stoktan, birkaç yıl önce başlayıp devam edemediğim "neva"yı rahatlıkla bitirdim. artık okuyamadığım kitapları hemen rafa kaldırıp başka kitaba geçeceğim. neva'ya gelince; her ne kadar yazar, hiçbir iddiası yok bu kitabın olduğu gibi sizlere ulaştı dese de, samimilik adına yaptığını söylese de aradaki yazım yanlışları benim gibi takıntılı bir insanın sinirini bozabildi, elimde değil tüm dikkatim dağılıyor. para verip alınası değil, ama ele geçerse okunabilir bir kitap.

yorgun savaşçı:2

Kişisel tercih meselesi tatlım. Son cümlesini okuyup, arka kapağı devirip, vedalaşmadığın kitap seni huzursuz etmiyorsa,
bırakıvermek, kendini iyi hissetmene sebep oluyorsa elbette başka yönlere yelken açabilirsin.
Kendi adıma söylemem gerekirse, tamamlayamadığım kitabın gözleri hep üzerimdedir. İştahla okuduğum her kitabı kıskanır.
Baudolino / Umberto Eco 5 -6 yılda bitirdiğim bir kitap oldu. Ve umarım rekoru başka kitaba kaptırmaz.
Aslında bu kitapla buluşma dönemim uygun değildi. Şimdilerde olsa severek tamamlayabilirdim. Her satırı zihnime kazındı.
Bazı arkadaşlarım da sayfaları atlayarak kitabı tamamlama yöntemini tercih ederler canım.
Kitaplarla olan aşkını olumsuz etkilemeyecek şekilde kendi yöntemini uygulayacaksın.
ehlimanacım özel mesaj kutunu boşaltman gerekiyor.

Son düzenleme:
14 aralık son diyordu geçen gün ama değil mi kampanya'da kulittacım, yoksa sık sık yapıyor mu hepsiburada bunu

Son gün uyarısından haberim yoktu canım.
Baktım şimdi kampanyanın bitiş tarihini göremedim. Göze çarpan uyarı şu şekilde
KAMPANYA! Yılbaşı Özel Fırsatı! 10 TL Üzeri ve Kitap Alışverişlerinizde Kargo Bedava!

suna kıraçın kitabını bitirdim.tecrübeler babasının koyduğu kurallara uyum ve o zenginlikte en mütevazi hayatı yaşamları ve hastalanması.biraz önyargılı başlamıştım ama zevkle okudunm.bazı mektuplar yazışmalar sıksada genelde güzeldi.şimdi iskernder pala nın katre- i mateme başladım.okuyanlar bilgi verirse sevinirim.
mehtap51.........5

Arkakapak Yazıları/Mustafa Kutlu

Bu yazarın hikayeleri iyi, hoş, güzel de çok fazla yazım hatası, ne.. ne bağlacından kaynaklanan anlatım bozukluğu var her kitabında.
Bendekilerin basım tarihi 90'lı yıllar. Acaba o yüzden mi bu kadar fazla bu yanlışlar??:26:
Hele "tiren" yazımı beni benden aldı okurken

pekmez_akiil:6

Elimdeki son Mustafa Kutlu kitabı olan Hayat Güzeldir'e başladım şimdi de. Bu ay Mustafa Kutlu ayı oldu

Ya ben kitap almaya da okumaya da doyamıyorum Evde bir sürü kitap var ve ben hala kitap listesi yapıyorum..

Az önce yine ekledim; ekmek arası, milenaya mektuplar, yer altından notları.. Bunları alacağım, hele ki ekmek arası.. Ah ne güzel bir şey o :)
Dün de "şeytanı uyandırma, empati" kitaplarını aldım. Şu vize arefesinde ne ara okuyacaksam artık

******Kasım ayı derecelerimiz ******

1. miz mehtap51

2.miz gonca2206 :81: :129:

3.lerimiz LadySubaru,diltesne :81: :128:​

Eki Görüntüle 573173

1 aralık - 31 aralık 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. pekmez_akilli ......6..........
  2. mehtap51 ......5..........
  3. gonca2206 ........4........
  4. kulitta .......3.........
  5. KRoNiKDeLi .......3.........
  6. busean ......3........
  7. LAydLiNe ........3........
  8. kedi83 ......3.........
  9. Lyre .......3.........
  10. tugcecan .........2.......
  11. gulshenidil ........2........
  12. bugu_su .........2.......
  13. LadyEvil ......2.......
  14. donuk_pudra .......2.........
  15. yorgun savascı ......2.........
  16. Sumeyye_57 ........1........
  17. LadySubaru .......1........
  18. giza .......1........
  19. nuclear ......1.......
  20. fidele ......1........
  21. muntazar .......1.........
  22. PrensesPeri .......1.......
  23. diltesne .............
  24. pretty__woman ................
  25. yelkenlikiz .................
  26. Ausencia ................
  27. DatluCadu ................
  28. roseizmir ...................
  29. samanyolu .............
  30. epicdeath ...............
  31. Mathilda11 ................
  32. badezuzum ...............
  33. masal26 ............
  34. ilkalp ................
  35. cemre25 .................
  36. QueenD ................
  37. eski_bir_masal ................
  38. morvent ................
  39. AskInihan ..............
  40. H_İ_S ..............
  41. DisTurBia ................
  42. orlic ................
  43. neenone ...............
  44. piolin ...............
  45. prenses_84 ................
  46. ehlimana ................
  47. sudem34 ................
  48. yemyesilcit ................
  49. YagmurunElleri ................
  50. Maip ..............
  51. tweetypinar .............
  52. december90 ................
  53. oyaebrar ..............
  54. nilayu ................
  55. orchidea ................
  56. bal10 ................
  57. pinararip ................
  58. pogopogo ..................
  59. pembelii ................
  60. EsmerKralice ...............
  61. cyd86 ................
  62. suprensesi ...............
  63. kays34 ..............
  64. soft85 ................
  65. pinaran ...............
  66. hande85 ................
  67. meLiqe34 ................
  68. melikea123 ................
  69. gaydirigubbak ................
  70. canndann ................
  71. M e L o D i ................
  72. sosyoloji12 ................

Son okuduğum kitap..

Ve az önce başlamış olduğum kitap ise;

Özlemişim Sabahttin Ali'yi :)

giza merhabalar topiğimize sık uğradıgını görünce senide listemize ekledim hoşgeldinn keyifli okumalar dilerim

hoşgeldin canım Allah bebegini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

bende evrenden torpilim vara başladım yarıyı geçtim.özellikle kişisel gelişim okurken arada başka kitap almayı seviyorum.zaman çarkı diye bir kitabı bir solukta okudum bitirdim neredeyse.bazı kitaplar böyle okunurken bazıları daha sindirilerek okunuyor.istanbul hatırasında tıkanıp kaldım aylarca başucumda durdu baktım olmayacak kitaplıgıma kaldırdım.ben ilerletemiyorsam birkaç kez daha okumayı deniyorum.baktım olmuyor yarı bırakmayı sevmesemde bırakmak durumunda kalıyorum.

yukarıda bahsettiğim gibi zaman çarkını bitirdim.aynı kitapta 300 yıl içinde gezindim durdum sevdim sürükleyici acaba ne olacak diye elimden bırakamadıgım bir kitaptı

PrensesPeri:1

Son düzenleme:
Merhaba kitap kurtları

Bende bir çoğunuz gibi takıntılı bir kitap aşığıyım.Çalıştığım ve eve geç girdiğim halde ayda en az 3 kitap okuyorum.
Ama bu bana son zamanlarda biraz sorun olmaya başladı.Şöyle ki,ben bunun pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Önceden bir kitabı 1 ay gibi uzun bir süreye yayardım.Notlar alırdım.Kitap ve yazarı ile ilgili (yazarı tanımıyorsam) yorumları ve bilgileri araştırırdım.Kitabın üzerinde düşünürdüm yani.
Şimdi sadece okumak için okuyormuşum gibi geliyor.
Önceden çalışmadığım için bunlar için vaktim oluyordu tabi.Şimdi ancak hafta sonları ve uyku öncesi okuyorum.Zaten uyku öncesi okuyunca ertesi gün hatırlamıyorum.Tekrar okuyorum.

Benim için kitaplar çok özel.Onlara özenle bakmaya,korumaya itina gösteririm.Özel zaman ayırırım,araştırırım.
Son zamanlarda yeterli ilgiliyi gösteremediğim için artık vicdan azabı çekiyorum :)
Sorumsuz anne gibi hissediyorum kendimi.

Var mı içinizde benim gibi olan?

***Aralık ayı içerisinde okuduğum kitaplar;

Kuşlar da gitti / Yaşar Kemal
Beş Şehir / A.Hamdi Tanpınar
Ağrı Dağı Efsanesi / Yaşar Kemal
Yedinci Gün / İhsan Oktay Anar

Şuan 5. kez olarak Amat'ı (ihsan oktay anar) okuyorum.Kitabım kalmadı çünkü...

son günlerde çok ve övgüyle duydugum bir seri.
arkadaşım "kadına dair herkesin kendinden birşeyle buldugu bir kitap,
keyifli zaman gerçirmeye birebir" şeklinde yorum yaptı.
en kısa sürede edineceğim

Küçük Aptalın Büyük Dünyası Pucca Günlük

Tek istediğim, battaniyenin altında film çekeceğim değil, film izleyeceğim bir adamdı. Sanal dünyanın merak edilen ünlüleri raflarda yerini alıyor. Dizüstü Edebiyat Dizisi başlıyor. İlk kitap çılgınlar gibi takip edilen, Türkiyede en fazla izleyicisi olan kişisel blogun yazarı Pucca. Herkes onu ve yazacağı kitabı merak ediyordu. Aynaya son kez baktım, Kızım PuCCa, Allah kahretsin seni, çok harikasın lan sen! dedim. PuCCa çok ayıp! PuCCa çok komik! PuCCa âşık! PuCCa beter bişi! Ve sonunda, paparazziler peşinde koşmadığı halde her şeyi anlattı PuCCa, aferin, iyi b*k yedin!

Pucca Günlük ve Geri Kalan Her Şey

Türkiye'de blog denince akla ilk onun ismi geldi. Birçok insanın blog açma nedeni olurken, onu okuyan herkesin bazen dert ortağı, bazen de en çok güldüğü arkadaşı oldu. Kendine bestseller yazarların arasında sağlam bir yer edinen Pucca, maceralarına devam ediyor.

İlk kitabı "Küçük Aptalın Büyük Dünyası", "blog" nedir bilen bilmeyen herkesin tatil çantasındaki yerini aldı. Pucca, ünlü - ünsüz, onu okuyan herkesi kendisine hayran bıraktı. Yazdıklarını okuyan onunla birlikte öfkelendi, onunla birlikte ağladı, onun şapşallıklarına karnı ağrıyana kadar güldü.
Okurlar, aylarca hikayenin devamını bekledi, Pucca ise hep bir mutlu sonu...

Şimdi zamanı geldi, Pucca, merakla beklenen ikinci kitabı
"Pucca Günlük ve Geri Kalan Her Şey" le aramızda!

İlkinin aksine, Pucca ikinci kitapta neyi, kimi anlatıyor kimse bilmiyor. Sürprizlerle dolu geri kalanlarda, Pucca'nın eğlenceli, komik, bazen de hüzünlü anlatımıyla günlüğün devamını okuyoruz. Yazarımız, ikinci kitaptan sonra battaniyenin altından çıktı, farklı ve yepyeni bir dünyada yerini aldı.

Şimdi biz de hep birlikte battaniyelerimizin altından çıkıp onun yeni dünyasına giriyoruz.

Allah Beni Böyle Yaratmış

Sanal âlemin en bilinen isimlerinden PuCCa, hikâyelerine kaldığı yerden devam ediyor. İlk kitabı "Küçük Aptalın Büyük Dünyası" ile bol bol güldüren, ikinci kitabı "Ve Geri Kalan Her Şey" ile yer yer hiizünlendiren PuCCa, serinin üçüncü kitabı "Allah Beni Böyle Yaratmış "ta "Ayaklarına kadar uzanan simsiyah montu ile Kenan Imirzalıoğlu'nun içerisine bisiklet pompasıyla hava basmışlar gibi duruyordu" diye tanımladığı, şimdiye kadar hiç yazmadığı Ankaralı'yla ilişkisini ve üniversite hayatını anlatıyor...

"Yediğini, içtiğini, gezdiğini gördüğünü değil, bize başına neler geldiğini söyle" dedirten tek yazar olma özelliğini kimselere kaptırmayan PuCCa, bu kez de ilk paragraftan itibaren onu neden bu kadar sevip merak ettiğimizi bize yeniden kanıtlıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…