Kadınların Kitap Mekanı

Bu ayki 2. kitabımı bitirdim.

Işık Elçi & Gülnur Sağbil= Rüyaların İyileştirici Gücü

Rüyalarımız bize rehberlik ederler.
Hatta bazı rüyalarımız çıkar. Bazıları bilinçaltımızı yansıtır. Bazıları biz mutsuzken bize güç verir.
Rüyalarını anlamlandırmak isteyip, bu yönde bilgi sahibi olmak isteyenler okuyabilir.
Yazarın Danışanlarıyla olan diyalogları da yer alıyor.

Tugcecan: 2

Nihayet 3. kitabımıda bitirdim.

Selanik'te Sonbahar / Tuna KİREMİTÇİ

Çok çok beğenerek okuduğum bir kitap olmadı nedense. Daha önce Tuna KİREMİTÇİ'nin başka bir kitabını okumuştum onu beğendiğim için bunuda okumak istedim. Çok havada bir kitap olmuş. Hayal gücü tarihle birleşince kafa karıştırıcı bir hal almış.

LAydLiNe : 3

evet ilk kitabımı bitirdim ve ikinciye başladımda ne okusam diye kararsız kaldığım için ikinci kitapta ilerleme kaydedemedim.can dündar yüzyılın aşklarını bitirdim okunmalı bence
kızımı kurtarın diyede bir kitaba başladım kalın bir kitap bakalım bu ay bitecekmi...
muntazar 1

Ben de Ali Çimen'in Tarihi değiştirenler serisinden "Tarihi değiştiren diktatörler" adlı kitabını okuyorum. Çok iyi bir kaynak oldu benim için :) Tavsiye ederim hanımlar..

öğretmenim lütfen bu kitabı okur musun?_ hasan yılmaz
tanrı daima tabdil i kıyafet gezer _lourent gounelle (sonunda okudum )
insanlık tarihi -aladdin şenel
mrs dalloway _virginia woolf (woolf krizindeyim sanırım )

amin maalof un yeni kitabı çıkmış beklemedeyim alır almaz bir solukta okurum çok seviyorum kendisini
evet bu ay yine iyi bir başlangıç yaptım sanki ama sonunda hedefi bir türlü tutturamıyorum,

gonca2206_4

1- Bir Eşeğin Anıları / Comtesse de Segur
2- Cadının Oğlu / Michael Gruber
3- Sophie'nin Yaramazlıkları / Comtesse de Segur

kedi83 . . 3

Ayşe Kulinin Adı Aylin kitabını bitirdim.Bu kitabı hayal kırıklığı yarattı bende.Çok beğenmedim ama okunabilecek bir kitap

KRoNiKDeLi ===> 3

Ayşe Kulinin Adı Aylin kitabını bitirdim.Bu kitabı hayal kırıklığı yarattı bende.Çok beğenmedim ama okunabilecek bir kitap

KRoNiKDeLi ===> 3

Çok eskiden yaklaşık bir 10 yıl önce okudum sanırım Adı Aylin'i. Ayşe KULİN'in okuduğum bütün kitapları hoşuma gitmişti. Demek ki beklentiler farklı olduğu için herkeste aynı düşünceyi yaratmıyor kitaplar.

Limon Ağacı/Sandy Tolan

Başlarda aşırı zorlanmama rağmen ortasından sonra nasıl akıp gittiğini anlayamadım.
Okuyan çoğu kişi gibi ben de iyi ki bitirmişim diyorum.

pekmez_akilli:4

işte geldim burdaayım
kızlar yaz boyunca cok yogundum okuyamadım pek fazla ve hamile oldugumu öğrendim yakına bakamadım mide bulantısı oluyodu ama şim goç gibiyim
bu ay 3 kitap bitirdim

grinin elli tonu
karanlığın elli tonu
özgürlüğün elli tonu

yetişkinler için yazılmış erotik kitap serisi erotizm den midem bulandı :) yazın okunabilir..

şimdi ayşe kulinin boranın kitabını okuyorum(gizli anıların yolcusu kitabındaki karaktelrden bir diğerinin ağzından yazılmış)

Lyre;3 (şimdilik )

Maşaallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Hayırlı, Sağlıklı, Ömürlü, Analı-babalı, Şanslı olsun İnşaallah.
Gümbür gümbür bir dönüş gerçekleştirdin ve dilerim bebişle birlikte okumaya devam edersin.

amin cnm bir yandan süt verir bir yandan okurum

Uçurtma Avcı'sını bitirdim...Şahaser diyorum....Neden bu kadar ertelenmiştim okumayı diye kızdım kendime

Bu arada yeni kitaplarımı bekliyorum heyecanla...Kargoyla gelirler birazdan...Bugüne dek birçok yerden kitap aldım genelde kitapçılardan ama hepsibura.com Süpermis!!!Fiyatlar çok ucuz ve kargo parası yok!!!!5 liralık kitaplarda bile kargo yok mesela...Şideetle tavsiye ederim....

fidele....1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…