• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Hala kitap okuyamıyoruuuuuuummmm...
Gitmiyor elim kitaba kaç zamandır.
Kurudum, içim kurudu:50::50:

Ufukların Sultanı-Fatih Sultan Mehmet-,Mustafa Armağan yazarı.

Bir günde bitirebileceğim kitabın daha yarısındayım bir haftadır.Ah KPSS.:31:

Zülfü Livaneli "Serenad" cok başarılı bir kitap olmuş. Kitabın sonunda çok hüzünlendim. Bu aralar cok duygusalım sanırım Kürk Mantolu Madonna da da cok hüzünlenmiştim. Okunması gereken kitapların arasında bence.

Şimdi ya Nar ağacı ya da Akıl labirentine başlayacağım :46:

Nuclear_1

merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum :16::16: kitap okumaya bayılan biriyim.. suan ceyiz hazırlıgından eski performansımı gösteremesem de :1::1:

şuan ;falih rıfkı atay : zeytindağı ve dr.aysegül coruhlu'nun alkali diyeti kitabını okuyorum.

Son düzenleme:
herkese merhaba. kitap kulübünüzü yeni keşfettim. Ben de nacizane bir kitap sever olarak aranıza katılmak isterim. Görüşmek üzere.

merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum :16::16: kitap okumaya bayılan biriyim.. suan ceyiz hazırlıgından eski performansımı gösteremesem de :1::1:

şuan ;falih rıfkı atay : zeytindağı ve dr.aysegül coruhlu'nun alkali diyeti kitabını okuyorum.

Yaşasııııın!!! :46: :46: :46:
Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar. $00aa.gif

Bol okumalı, keyifli paylaşımlar dilerim. $z1dpvkcqe2nu.gif

Maalesef Aralık ayından koca bir hafta geçti ve değil bir kitap bitirmek tek bir sayfa bile okumadım:26:

Bu aralar böyle diyerek olsun diyerek , üzerimden bu miskinliğin gideceği günü bekliyorum .

Yeni gelen tüm arkadaşlarda , çok isabetli bir karar vermişler ve hoşgelmişler:34:

Konstantin'in Sırrı - Yaşar İLİKSİZ

Da vinci şifresinin Türk versiyonu denilebilecek bir kitap olmuş ama oldukça başarılı buldum. Anlatım ve kurgu güzel. Bazı bölümleri sıkıyor ama kısa zamanda toparlıyor kendini.

LAydLiNe : 2

Burada Limon Ağacı‘nı okuyanlar olmuştu.
60.sayfadayım ve çok fena sıkılmış durumdayım. Anlatılanlar bana fazlasıyla yabancı. Hep böyle mi devam ediyor kitap acaba?
Esas kahramanlar ne zaman adam gibi bir şeyler yaşayacaklar? ŞU ana kadar sadece 3 kuzen el-Ramla‘ya geldi. Biraz Dalia ve ailesinden bahsetti. Onun dışında kalanlar hep yabancı bana ve hiç ilgimi çekmeyen konular:26::50:

Üzerimdeki miskinliği kısmen attım ve kitaplarıma geri döndüm...Umarım Nihan sende atarsın bir an önce bu ağırlığı üzerinden...

Sevdalım Hayat - Zülfü Livaneli

Yazarın otobiyografi kitabı...Ben beğenerek okudum :16::16::16:

Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali

Çok güzel,kesinlikle okunması gereken bir kitap.

KRoNiKDeLi ===> 2

Son düzenleme:
selamlar
limon ağacını soran arkadaşım kitap bir romandan ziyade araştırma kitabı niteliğinde..bence okunması gereken bir kitap.ssana tavsiyem araya bir kitap katarak oku ve muhakkak bitir.en azından bir amerikalının gözünden filistin olayına objektif bakabiliuyorsunuz.

Burada Limon Ağacı‘nı okuyanlar olmuştu.
60.sayfadayım ve çok fena sıkılmış durumdayım. Anlatılanlar bana fazlasıyla yabancı. Hep böyle mi devam ediyor kitap acaba?
Esas kahramanlar ne zaman adam gibi bir şeyler yaşayacaklar? ŞU ana kadar sadece 3 kuzen el-Ramla‘ya geldi. Biraz Dalia ve ailesinden bahsetti. Onun dışında kalanlar hep yabancı bana ve hiç ilgimi çekmeyen konular:26::50:

Limon Ağacı / Sandy Tolan yüksek beklentilerle başladığımız bir kitap olduğu için mi, hayal kırıklığına sebep oluyor acaba?
Benim de zorlanarak, araya kitaplar katarak bitirebildiğim, bitirdiğimde iyiki tamamlamışım dediğim bir kitaptı.
Alıntıda da göreceğin gibi muntazar arkadaşımızın yorumu, kitapla ilgili beklentilere doğru yön verecek nitelikte. :40: :54:

Limon Ağacı / Sandy Tolan yüksek beklentilerle başladığımız bir kitap olduğu için mi, hayal kırıklığına sebep oluyor acaba?
Benim de zorlanarak, araya kitaplar katarak bitirebildiğim, bitirdiğimde iyiki tamamlamışım dediğim bir kitaptı.
Alıntıda da göreceğin gibi muntazar arkadaşımızın yorumu, kitapla ilgili beklentilere doğru yön verecek nitelikte. :40: :54:
Nerdeyse her sayfada farklı farklı isimler var bağlantı kurabilmek için sürekli geriye gidiyorum ama arka sayfalardaki isimlerle de bağlantı kuramadığım için konular isimler havada kaldı hep. Arada başka kitap okuyunca daha kötü olmaz değil mi? :26:

Nerdeyse her sayfada farklı farklı isimler var bağlantı kurabilmek için sürekli geriye gidiyorum ama arka sayfalardaki isimlerle de bağlantı kuramadığım için konular isimler havada kaldı hep. Arada başka kitap okuyunca daha kötü olmaz değil mi? :26:

Bazı konularla da doğru zamanda buluşmamış oluyoruz canım. Bir ay kadar önce Köhne Dünya / Adil Yakubov kitabına başlamıştım.
150 sayfa kadar okuduktan sonra, fazla zorlayarak konunun hakkını veremeyeceğimi anlayınca, daha sonra tamamlamak üzere başka
kitaplar okumaya başladım. Prensiplerini esneterek okumayı daha keyifli ve verimli hale getirebilirsin. En azından deneyebilirsin. $a74e5a97e04c8e1ced5189a29ee2ea8b.gif

Bazı konularla da doğru zamanda buluşmamış oluyoruz canım. Bir ay kadar önce Köhne Dünya / Adil Yakubov kitabına başlamıştım.
150 sayfa kadar okuduktan sonra, fazla zorlayarak konunun hakkını veremeyeceğimi anlayınca, daha sonra tamamlamak üzere başka
kitaplar okumaya başladım. Prensiplerini esneterek okumayı daha keyifli ve verimli hale getirebilirsin. En azından deneyebilirsin. Eki Görüntüle 571669

O zaman ben arada başka kitap da okuyarak bitireyim. Araya başka kitap eklemek de fayda etmezse bırakır daha sonra okurum:) Teşekkür ederimm :16::54:

O zaman ben arada başka kitap da okuyarak bitireyim. Araya başka kitap eklemek de fayda etmezse bırakır daha sonra okurum:) Teşekkür ederimm :16::54:

En son ismini bile hatırlayamaığım bir kitabı çok sıkıdığım halde bitirmeye uğraşmıştım ve onun üzerine en az 5-6 ay hiç bişey okuyamadım. Başladığım her işi yarım bırakabilirim ama şimdiye kadar okuduğum hiç birkitabı yarım bırakamadım. Resmen takıntılıyım bu konuda. Ama çok üstüne gittiğimde de sonu kötü oldu. Ara vermende bence çok mantıklı. Benim gibi olma sonra :14:

Farecikten ilham alarak rehavetten kurtulabiliriz arkadaşlar. :9:
Nasılda gömülmüş kitaplara. :30:

a5fd3ca0fd9c.gif

debbıe macomberin bahçemde yeşeren um utlar kitabını bititrdim.zevkle ve akıcı bir şekilde okudum.ben bu yazarı çok sevdim.diğer kitaplarını da okuyacağım.
mehtap51...........2

Back