- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.541
Merhaba arkadaşlar. Bu aydan itibaren bende aranıza katılmak isterim. Prenses'cim umarım hatırlarsın beniKitap okumayı bende çok seviyorum ama bazı dönemler kısır bir döngüye giriyor ve bir kitap aylarca sürünebiliyor elimde. Bir süredir burayı takip ediyorum gerçekten çok faydalı bir topik olduğuna karar verdim. Takip etmeyede eski_bir_masal sayesinde başladım. Aralık ayı başı itibariyle ilk kitabımı bitirdim.
Kitabın adı : Mektup Aşkları
Yazarı : Leyla ERBİL
Adından da anlaşılacağı gibi kitap tamamen mektuplardan oluşma. Önce biraz sıkıcı olduğunu hissettim ama asıl karakteri birazcık oturtmaya başlayınca kafamda gerisi çok çabuk geldi. Anlatım tarzı itibariyle ilginç bir kitap. Tavsiye konusuna gelince tamamen göreceli bir kitap. :26:
Şuan ise Yaşar İLİKSİZ' in Konstantin'in Sırrı isimli kitabını okuyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Bakalım sonu nasıl olacak
Merhaba arkadaşlar. Bu aydan itibaren bende aranıza katılmak isterim. Prenses'cim umarım hatırlarsın beniKitap okumayı bende çok seviyorum ama bazı dönemler kısır bir döngüye giriyor ve bir kitap aylarca sürünebiliyor elimde. Bir süredir burayı takip ediyorum gerçekten çok faydalı bir topik olduğuna karar verdim. Takip etmeyede eski_bir_masal sayesinde başladım. Aralık ayı başı itibariyle ilk kitabımı bitirdim.
Kitabın adı : Mektup Aşkları
Yazarı : Leyla ERBİL
Adından da anlaşılacağı gibi kitap tamamen mektuplardan oluşma. Önce biraz sıkıcı olduğunu hissettim ama asıl karakteri birazcık oturtmaya başlayınca kafamda gerisi çok çabuk geldi. Anlatım tarzı itibariyle ilginç bir kitap. Tavsiye konusuna gelince tamamen göreceli bir kitap. :26:
Şuan ise Yaşar İLİKSİZ' in Konstantin'in Sırrı isimli kitabını okuyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Bakalım sonu nasıl olacak
Dereceye giren arkadaşlarımı kutluyorum,utanç içindeyim1 ayda 2 kitap,okunan kitap sayılarını görünce utandım valla...Neyse gaza geldim bu ay biraz fazla okumalıyım....Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum kitap kurtları... Prensesim emeğine sağlık,bizim okumamıza vesile oluyorsun,sana ayrıca teşekkürler...
Hoş geldin LAydLiNecım. Eki Görüntüle 567855
İştahla okuyabilmek için doğru yerde olduğunu garantilerim.Eki Görüntüle 567854
Konu sahibi arkadaşımızın liste oluştururken zorluk çekmemesi için
okuduğumuz kitap sayısını, mesajımızın alt kısmına açıkça görünür şekilde yazıyoruz.
Yukarıda benim mesajımda da göreceğin şekilde, yeni bir mesajla yazarsan iyi olur canım.
benim için yeniyıl hazırlıkları başladı
dün akşam ağacımı kurdum bir güzel süsledim
Eki Görüntüle 568211
sevdiklerime hediye bakmaya başladım
kulitta ablamın topiğindende avatar bakayım kk yıda yılbaşı görünümüne geçireyim
yılbaşı gecesi için elbise begendim onuda alacagım
hayyydiii hayyydiiii kıslarrrtopiğimizi saran karabulutlar dağılsın yeni yıl, yeni umutlar hepimizi sarsın sarmalasın
benim için yeniyıl hazırlıkları başladı
dün akşam ağacımı kurdum bir güzel süsledim
Eki Görüntüle 568211
sevdiklerime hediye bakmaya başladım
kulitta ablamın topiğindende avatar bakayım kk yıda yılbaşı görünümüne geçireyim
yılbaşı gecesi için elbise begendim onuda alacagım
hayyydiii hayyydiiii kıslarrrtopiğimizi saran karabulutlar dağılsın yeni yıl, yeni umutlar hepimizi sarsın sarmalasın
Hoş geldin LAydLiNecım. Eki Görüntüle 567855
İştahla okuyabilmek için doğru yerde olduğunu garantilerim.Eki Görüntüle 567854
Konu sahibi arkadaşımızın liste oluştururken zorluk çekmemesi için
okuduğumuz kitap sayısını, mesajımızın alt kısmına açıkça görünür şekilde yazıyoruz.
Yukarıda benim mesajımda da göreceğin şekilde, yeni bir mesajla yazarsan iyi olur canım.
ladyciğim seni hatırladım tabikihoşgeldin aramıza senide aramızda görmekten mutluluk duyarım daha sık görüşebileceğiz ne güzel
nasılsın görüşmeyeli?bebegin nasıl
rica ederim canımben sadece listeleri toparlıyorum
bu sayfaya katkıda bulunan herkese asıl ben teşekkür ederim.2. yılımızı aştıkbu kadar zamanda hiç kopmadık.konumuzun devamlılıgını hep beraber sağladık
bitanesin
Ben ağacım süslü halde bekliyorum. Daha cam kıyısına yanaştırıp yakmadım canım.
Sen yaktın mı ağacını?
Jıngle bellss Jıngle bells...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?