ben geldim, utanarak da olsa, çünkü o son başladığım kitabım en son kaldığım yerinde duruyor, işle ilgili kaynak tarayıp hazırlık yapmaktan gazete bile okuyamaz haldeyim. gerçi kendimi teselli ediyorum roman olmasa da kendimi geliştiriyorum, resmen üniversite hayatıma döndüm araştır, tara, not al, dosyala et
ama bu konu, sizler hep aklımdasınız. foruma uğrayamasam da, bir tane güzel çeviri "çocuk kalbi" aldım askinihan'ın okulda beğenildiyse göndermek için, ptt'den fiyat aldım, aklınızda olsun acele kargo yoksa ist-bitlis 1 kg ya kadar 5,5 2 kg ya kadar 7-7,5 gibi bir şey dedi, bir kere 7,5 bir kere 7 dedi görevli ondan anlayamadım
ama kargoyla gönderilse çok daha tuzluya ama çabuk gidiyor tabii, önemli olan ulaşması değil mi? çocuklar hangi kitaplara ilgi gösterdi, etti konuştunuz muı bilemiyorum sadece son birkaç sayfaya bakabildim.
bir de hepsiburada 10 tl üzeri siparişte kitaplara bedava kargo kampanyası yapmış, sizler biliyorsunuzdur zaten eminim ama benim gibi seyrek uğrayanların da haberi olsun dedim.