- Konu Sahibi PrensesPeri
- #5.461
ben 10 kitabı ekimin son haftasından itibaren okudum.kulıtta kitap tavsiyen için teşekkürler.boleyn kızını okuyacağım.iyi okumalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fark ettim ki kitap okumak canım istemiyor,canım bişey istemiyor,bir durgunluk var diye bahsettikçe topiğimize de negatif enerji çekiyoruz
sır aklıma geldi.ne çekersek o geliyor bizebugunden itibaren kendi adıma yukarıdaki kelimeleri değil olumlu şeyleri düşünüp onları çekeceğim kendime
![]()
bugun bu mesajımı gören herkes nede huzur buluyorsa onu yapmaya çalışsın.ama tüm kalbiyle ve beyniyleyarına daha enerjik başlayalım
kendi adıma ve tüm topiğimiz için
huzur
Eki Görüntüle 559783
mutluluk
Eki Görüntüle 559788
ve aşkk
Eki Görüntüle 559789
diliyorum taaa gönülden![]()
Kızlaaar
Vize haftası nedeniyle yazamadım bayadır, kusura bakmayın.
1. kitabım bitti çoktan, 2.si için sınavların bitmesini bekliyordum. Yarın başlayacağım.
Queen D.___________ 1
Hala sıfır kitapla gelecek yüzüm yok diyordum ki çoğunluğa hakimmiş bu ay okuyamama...
Ama artık kasım da bitiyor atalım şu rehaveti...
Bi de hastalıklardan kurtulsaydım daha iyi olacak ama :2::2::2:
Çok fena grip olmuşum da.:2:
Ohhh be
Neredeyse AskInihan meslekten emekli olup,öğrenciler mezun olacaktı benim kargo ancak yola çıktı![]()
Geçmiş olsun canım. Hafta sonu tatilinde dinlenir iyileşirsin İnşaallah.
DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN
![]()
Beğendim canım. Ben siyasetle ilgilenen ve belli bir dünya görüşüne sahip birisiyim zaten. "Bitmeyen Kavga - John Steinbeck" belli dünya görüşü olan insanların bu yoldaki kavgalarını anlatıyor. Güzel bir kitaptı, sıkıcı değildi.Oleeeey...![]()
![]()
Okuduğun kitabı beğendin mi canım?
Sınavlarında başarılar dilerim.![]()
. . Eki Görüntüle 559804 Eki Görüntüle 559803
Katılıyorum canım, Hep birlikte iyi, güzel olan keyifli, mutlu, huzurlu anlarmızı imgeleyelim.
Pozitifi çekiyoruz, pozitif düşünüyor ve gülümsüyoruz. Yooo gülümsemek yetmez...
Kahkaha atıyoruz.![]()
![]()
![]()
![]()
Hala sıfır kitapla gelecek yüzüm yok diyordum ki çoğunluğa hakimmiş bu ay okuyamama...
Ama artık kasım da bitiyor atalım şu rehaveti...
Bi de hastalıklardan kurtulsaydım daha iyi olacak ama :2::2::2:
Çok fena grip olmuşum da.:2:
Ohhh be
Neredeyse AskInihan meslekten emekli olup,öğrenciler mezun olacaktı benim kargo ancak yola çıktı![]()
SEFİLLER --> Victor Hugo
480 sayfalık kitabı iki günde bitirdim. Şaheser. Okuyun diyorum başka da bir şey demiyorum
diltesne --> 6
Hastalıktan kırılıyorum, öğrencilerime çalışma dosyası hazırlamam gerek ve ben ısrarla "Olasılıksız" ı elimden bırakamıyorum.Yarın kısık sesle kitabı anlatırım öğrencilerime artık
![]()