Kadınların Kitap Mekanı

1- S*ktir Et / John C. Parkin

2- Çağımızın Kahramanı / Lermontov

kedi83 . . 2

Ben severek okudum. Başlarda biraz sıkıcı geldi.

canımcım S*ktir Et nasıl bir kitap?yorumlarını merak ediyorum
Sayfa sayısı az olunca hadi dedim çalışma aralarımda 2. tekrarımı yapayım, kelimeler yeniden can bulsun

Hemen yorumlayayım. Kitap yazarı yabancı olunca örnekler hep yabancı doğal olarak ben bundan çok sıkıldım okurken ama kilit, etki edici kelimeler insanın aklına takıldıkça gayet güzel bir kitap.

Hatta şöyle özetleyeyim 'Ben, ben olmadan hiçbir şey yok!'

John C. PArkin- S*iktir Et

Lady Subaru...... 7

Paulo COELHO - Akra'da Bulunan Elyazmasını bitirdim ama pek tavsiye etmiyorum... Sürekli tekrar edilen içimizdeki güzellikleri keşfedelim klişeleri vardı .Malesef böyle harika yazarlarda ticari kitaplar yapıyor işte...

Yarın yeni bir kitap alıp başlarım sanırım.. Bitince haberdar ederim sizleriii

Fidele....2

Dilerim emeklerinin karşılığını alırsın canım. Allah yardımcın olsun.

''Ben, ben olmadan hiçbir şey yok.''

Kulittam kargon geldi bugün...
Teşekkür ediyoruz hepsi için, dediğin gibi vebayı ayırdım şimdilik...
Çocuklara dağıttım bugün kitaplarını çok mutlu oldular.

Hepinize çok teşekkür ettiler,sevgilerini ilettiler.

Hiç bir şey değil AskInihancım. Keyifle faydalansınlar İnşaallah.
Çok hoş anlar paylaştık hep birlikte. Dilerim bu güzellikler katlanarak çoğalır.
Ben de öğrencilere ve eğitimcilere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.

Filistin'de Aşk --> Sevda Karakütük

Ben aradığımı bulamadım. Bazı yerleri çok sıkıcı geldi, 5-6 sayfa atlayıp okuduğunuzda hiçbir şey kaçırmıyorsunuz. Son bölümdeki Filistin kısmı için okunabilir sadece.

diltesne --> 4

Dilerim emeklerinin karşılığını alırsın canım. Allah yardımcın olsun.

''Ben, ben olmadan hiçbir şey yok.''

Lady Subaru bakış açısı ve özeti

Çok teşekkür ediyorum, manevi desteğiniz nasılda içimi ferahlatıyor...
Daha azimli, daha güçlü hissediyorum.
Başarılı olacağıma güvenim, inancım daha da artıyor

harry potter ölüm yadigarlarını okumamıştım bu arada canım fantastik kitap çekti onu aldım :)

poulo coelho dan zahiri aldım

inci aralın bir kitabını daha aldım ama adını unuttum

kitap kurdu gerii dönüüyor

AFİŞİMİZİ PAYLAŞIP ARKADAŞLARINIZI ETİKETLER MİSİNİZ? KİTAP GÖNDEREMSENİZ BİLE GÖNDERİLMESİNE SEBEP OLABİLİRSİNİZ !!

Kitap göndermek isteyenler herhangi bir MNG Kargo şubesine giderek 128176984 müşteri numarası ile kayıtlı "ŞANLIURFA KİTAP KAMPANYASI" ismine HARRAN KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ adresine gönderebilirler...

kızlar facede gördüm.sizlerde paylaşırmısınız

güzel bir özet olmus seviyorum ben böyle cümleleri.hatırımda tutmaya çalışıyorum
yorumun için teşekkürler

nar agacı okuyan biri vardı bide onu merak ediyorum.kitap yurdundaki yorumlar baya olumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…