- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.101
konu başka yere mi taşındı :44:
neden kimse uğramıyor??
ben müsaidim, isterseniz bi süre ilgilenebilirim konuyla
Uzun zamandır uğrayamıyordum buraya. Hala adım var listede, çok sevindim
kitapyurdundan 9 kitap sipariş ettim, dört gözle onları bekliyorum. Şuan çocuk gelişimi kitabını okuyorum.Çok kalın değil ama benim okumam baya bir yavaşladı, o yüzden birkaç günü bulur:)
Hepinize selamlar
Uzun zamandır uğrayamıyordum buraya. Hala adım var listede, çok sevindim
kitapyurdundan 9 kitap sipariş ettim, dört gözle onları bekliyorum. Şuan çocuk gelişimi kitabını okuyorum.Çok kalın değil ama benim okumam baya bir yavaşladı, o yüzden birkaç günü bulur:)
Hepinize selamlar
merhaba canım.hoşgeldin9 kitabını keyifle okumanı dilerim
İnternet üzerinden kitap almaya cesaret edemedim henüz, okuldan bir hocam internetten aldığı kitaplarda sorun yaşadığını söylemişti bu sene hepten caydım ben de.
Eski kafalı mıyım nedir
Önceden ben de karşıydım, korkuyordum ama aldığım site çok güvenilir (reklam mı oldu acaba ya?).
Kitabın ilk sayfalarına bakabiliyorsun, kitabı okuyanların yorumlarını görebiliyosun. Onlarca kitap aldım hiç sorun yaşamadım. Ben kitap aldıkça onlar hediye gönderir oldular ufak ufak:)
İnternet üzerinden kitap almaya cesaret edemedim henüz, okuldan bir hocam internetten aldığı kitaplarda sorun yaşadığını söylemişti bu sene hepten caydım ben de.
Eski kafalı mıyım nedir
canım geldim.annemlerdeydim.haber de edemedim.ramazan dolayısıyla da çok giren olmamış sanırım.ilgin için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?