Kadınların En İlginç Alışkanlığı

canayakxixn

Bir Nefes&Düş Gibi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
4.916
3
116
50
İzmir
Yapılan son araştırmayla kadınların ilginç bir alışkanlığı ortaya çıktı

Lloydspharmacy adlı İngiliz şirketi için yapılan araştırmayla kadınların üçte birinin, içine sığamayacakları kadar dar elbiseler satın aldıkları ortaya çıktı.zemuszemus

Avrupalı kadınların gardroplarında mutlaka kendi bedenlerinden daha küçük beden kıyafetler bulunduğunu belirleyen araştırma ekibi kadınlara “Neden daha küçük beden elbiseler aldınız?” sorusuna, “Diyete başlıyorum zayıflayacağım” şeklinde cevap verdikleri belirtiliyor.zemuszemus

Daha küçük beden kıyafetlerin daha hoş göründüğünü belirten uzmanlar, kadınların alışveriş sırasında bunu çok cazip bulduklarını, kendilerini o elbiseyle hayal edip her şeye rağmen elbiseyi satın aldıklarını söylediler.zemuszemus

Yapılan araştırmayla, sadece İngiltere’de daha küçük beden olmasına rağmen alınan ve bu ndenle hiçbir zaman giyilmeden askıda duran yaklaşık 24 milyon giyim parçası bulunduğu tahmin ediliyor.
:uhm:

topıgın hayırlı olsun canım benım vallahı bende bazen bır beden kucuk pantolon alıyorum kılo alırsam içine gıremıycegım için gözümü korkutuyorum:roflol:

Benim kardeşim çok yapardı onu. 36 bedenken 34 beden jeans alırdı verdiği paralar da bir ev kirası. Ama şimdi 34 bedene bile giremicek kadar zayıfladı o ayrı :olmaz:

topıgın hayırlı olsun canım benım vallahı bende bazen bır beden kucuk pantolon alıyorum kılo alırsam içine gıremıycegım için gözümü korkutuyorum:roflol:

Sağolasın cnm.Bu iyi bir taktik bence.Yoksa vay halimize!!!:alkisalkisalkis
Benim kardeşim çok yapardı onu. 36 bedenken 34 beden jeans alırdı verdiği paralar da bir ev kirası. Ama şimdi 34 bedene bile giremicek kadar zayıfladı o ayrı :olmaz:

Kendini gitgide küçültmüş ya o zaman ama çok zayıf değilmi?:1no2: :1no2: :1no2:

ay vallahi doğru :D 2 ay önce bi pantolon beğendim.içine sığamadım,nasıl olsa diyete başladım ben bunun içine girerim dedim daha giricem:roflol:

hehe kardeşim yapıo bunu delüüü
gidio bi beden küçüğüü alıo sonra zar zor bazılarını değiştirtiyoruz:)

bende çok begeniyorum başka bedeni olmuyor,sadece tek kalmış oluyor.
zayıflarım giyerim diyorum ama ....

Ben de öyle yaptım bir keresinde eşime inat zayıfladım ve pantalonun içine girdim opuyorumnanaktan

istesemde yapamam 36 bedenin daha küçüğünü bulamam zaten ...kaydirigubbakcemile2
34 beden zor bulunur...

Yapılan son araştırmayla kadınların ilginç bir alışkanlığı ortaya çıktı

Lloydspharmacy adlı İngiliz şirketi için yapılan araştırmayla kadınların üçte birinin, içine sığamayacakları kadar dar elbiseler satın aldıkları ortaya çıktı.zemuszemus

Avrupalı kadınların gardroplarında mutlaka kendi bedenlerinden daha küçük beden kıyafetler bulunduğunu belirleyen araştırma ekibi kadınlara “Neden daha küçük beden elbiseler aldınız?” sorusuna, “Diyete başlıyorum zayıflayacağım” şeklinde cevap verdikleri belirtiliyor.zemuszemus

Daha küçük beden kıyafetlerin daha hoş göründüğünü belirten uzmanlar, kadınların alışveriş sırasında bunu çok cazip bulduklarını, kendilerini o elbiseyle hayal edip her şeye rağmen elbiseyi satın aldıklarını söylediler.zemuszemus

Yapılan araştırmayla, sadece İngiltere’de daha küçük beden olmasına rağmen alınan ve bu ndenle hiçbir zaman giyilmeden askıda duran yaklaşık 24 milyon giyim parçası bulunduğu tahmin ediliyor.:uhm:

ben aldığımda tam olsa bile birkaç gün sonra kesin dar olurdu o mütemadiyen:icecream:cokacimcoook sonuç buydu tabi...ama allahıma bin şükür bu defa şeytanın bacağını kırdım:mymeka:ramazanın başından bu yana 16 kilo verdim çok mutluyum..allahın izniyle durmak yokkkkk yola dewamkaydirigubbakcemile4

Back