- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi kymetgenc12
Bi de shop yap ama dozunda yap bacım ya o kirpikler ben shopum diye bağırıyor. Özele gelirsen sırıtmayacak shop programları önerebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edepsiz sensin. Kadın sana hakaret bile etmemişSen sanki dört dörtlük sun edepsiz
anten tak
Aynen pikacu
Geçen sefer de fotoğrafların sahibi hanımefendiye ulaşılınca kaçmıştı kendisi. Üyeler umarım izinsiz kullanımdan dolayı dava eder seni demişlerdi.Ben yorumları okumadan yazdım daha önce buna benzer konu açılmıştı diye
Şimdi baktım benim gibi hatırlayanlar yazanlar olmuş demek yanılmamışım.
Ama konu sahibi mal yaptı ikimizi
Şimdi bu hadsiz güzel olsa ne olur kıskanılsa ne olur
Ağzı leş üslubu yok seviye yok
Yalnız aynı konuyu tekrar açmışsın MerveNeyin.nizamindan bahsediyorsun sen ya nerem cirkin benim !!
Ben de kullanıyom hem de en son modelinden ama bozuk vermişler herhal beni gayet göz altı morluklarımla falan çekiyoApple kullanıyorum !!
Dört dörtlük kimse değilSen sanki dört dörtlük sun edepsiz
ÇirkinsinCirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşke
Ulke mi kurtariyrosun Kadin neyin kafasını yaşıyorsun senÖnceki konunuzda da aynı şeyi yapmışsınız. Bu konuda da sürekli fotoğraf değiştirdiniz.Eki Görüntüle 3341842
Aynen sen edeplisin yaDört dörtlük kimse değil
Şu var kimse de senin gibi terbiye yoksunu değil
git bi edep terbiye öğren
Anten tak pikaçu!!!!!!Çirkinsin
Sen shoplu, kendine ait olduğu bile belli olmayan resimlerle atom parçalıyorsun galiba.Ulke mi kurtariyrosun Kadin neyin kafasını yaşıyorsun sen
Başörtüsü ile daha güzelmişsinEver shop yok kiskandin mi Catla istersen
Çirkin diyemem kimseye ama gerçekten güzelim diye kendini ortaya atacak biri değilsin. Devam ederek kendine güldürmesen mi daha fazla.Ya aynen sen güzel değilsin dedin diye güzel değilim
Aynen benim avukat bulmama da gerek yok şikayet edilecek görecek edepsiz demeyiGeçen sefer de fotoğrafların sahibi hanımefendiye ulaşılınca kaçmıştı kendisi. Üyeler umarım izinsiz kullanımdan dolayı dava eder seni demişlerdi.
Şimdiki fotoğraflar kendisinin herhalde. Ama konu o değil. Şimdi de bir başka suç işledi, hakaret. Davadan ne alıkoyacak acaba?
. shopsuz at bu fikrim değişir belkiCirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşke
O da bir diş hekiminden araklamaydı. Kadının instasini bulup yazmıştık. Bu kimden araklama acabaBaşörtüsü ile daha güzelmişsin
Elini nerden gördünüz bu güzelliğin. Ne kaçırdımÇirkin diyemem kimseye ama gerçekten güzelim diye kendini ortaya atacak biri değilsin. Devam ederek kendine güldürmesen mi daha fazla.
Ayrıca o eller o tırnaklar