- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
Canım benim mini poşedede gerek yok. Koyduğun yeni pedin çıkardığın jelatinine eski pedini koyup rulo şeklinde sarıp o beyaz yapışkan şeyle tutturuveriyorsun rulo şeklinde içi kullanılmış ama dışı tertemiz ve az yer kaplayan bir pede sahip oluyorsun. Bu kadar kolay. Bu kadar pratik. 2 saniye ya 2 saniye. Bilmeyen arkadaşlar için dipnot olsun. Kamu spotu olsun. O tuvaletleride temizleyenler bir anadır kimsenin iğrençliklerini görmek zorunda değiller 2 kuruş para için. İşleri zaten yeterince zor unutmayalım.Kişisel bakımlara gelince sorun yok.Fakat gerçekten kullanmayı bilmediklerini düşünüyorum çünkü başka birşey düşünemiyorum.Sifon çekmek ne kadar zor olabilir ki ? En fazla 5 sn'nizi alır..Bende çok kullanmamaya özen gösteririm ama işte mecbur kaldım..Fakat inanın pedimi bile atacak olsam kimse görmesin diye her zaman yanımda mini poşetlerim olur onunla atarım.Yok ya insanın özünde varsa temiz olur yoksa zor.
Kız sen ne taşıcan Allah iyiliğini versin ne olabilirkiAyyy ne güldüm hay Allah iyiliğini versin emi
Kız ben de mi taşısam napsam ki pet şişesi değilse hakikaten dışarıda wc ye gitmek sağlıkla kumar oynamak gibi.. Hastalık kaptık kapacaz
O sifona eli kirlenmesin diyen basmayan insan evladı eli pislenmesin diye g*tünü de yıkamıyordur. Titiz fıtratlarını seveyim.Sifona sence neden basmiyorlar? Sebebini soylesem sok olursunuz...
ELLERI KIRLENMESIN DIYE.. Evet, o mikrop yuvasinda b.klarini c.slerini her seylerini yapiyorlar ama elleri kirlenmesin diye Sifona basmiyirlar. Siz bi de oylelerinin gorunmeyen taraflarini tahmin edin.
Igrenc ya valla midem bulaniyor. .
Ahahahaha Allahim ben 3 gun yikanmazsam vucudumda karincalar geziyor gibi oluyor. Millet 10 gün nasil yikanmaz ya? Iyy ya cok igrenc..
O sifona eli kirlenmesin diyen basmayan insan evladı eli pislenmesin diye g*tünü de yıkamıyordur. Titiz fıtratlarını seveyim.
Kız sen ne taşıcan Allah iyiliğini versin ne olabilirkiOğlan kolayda kız bezden çıkıyor onu napcam ya kara kara düşünüyorum inanki Terlikleri köpek yediği için sormuyorum
var onlardan buraya yazmayım şimdi polemik çıkar....
ama şuda var 10 yıkanmıyorsa kendine pis yani kendi pisliği en azından ona sen pissin yıknamamaşın denebilir de bu umumi wc leri lagıma çevirenler kimler.
onlara ne demek gerekir anlamıyorum.
orayı temizleyenler de insan onların da mideleri var .oraları temizleyenler bunları yapanlara ne ahlar ediyorlardır.kimbilir
iste buna yine karsi cikacagim. Hele bir gelip gorun buradaki tuvaletlerin pisligini.Sorsan Avrupa'yı beğenmezler .
Bir milletin temizliği umumi tuvaletlerinden bellidir .
Biz evlerimizi parlatıp dışarıyı kirletiyoruz.
Medeni insanlar ise dışarıya da aynı özeni gösteriyorlar .
Iste insan pis olmasin. Vallahi ben oylelerinin evlerini de b.k goturdugunu dusunuyorum. Iyy bunların elinden yemek asla yenilmez...