Kadınlar Tuvaletinin Rezilliği !

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587
Eğitim şart hemde yaş gözetmeksizin.
Sadece bana mı denk geliyor bilmiyorum.Fakat iyiden iyiye tiksinmeye başladım gerçi zaten tiksiniyordum ya.
Temizlik konusunda her zaman bir tık bayanların daha özverili olması gerektiği kanaatindeyim.
Umuma açık yerlerde , hastanelerde,parklarda,bahçelerde bulunan Tuvaletlerin hali içler acısı.
Bugün hastaneye gittim konumu bilirler açmıştım gözlerimde problem var sanırım sürekli baş dönmesi yaşıyorum diye.Her neyse tahlil için gittim.Ama inanırmısınız hastanede ki tuvaletlerin hiç birisine girmeye midem kaldırmadı.( Zaten zorunluluk dısında da girmemeye özen gösteririm )Ve ihtiyaımı çok rica ederek personel lavabosunda giderdim.
Merak ediyorum evlerinde de aynı şekilde mi bırakıyorlar.
Pedler,Pislikler ortada.
Orayı temizleyen insanlardan , orayı kullanan insanlardan hiç mi utanmıyorlar.
Zor değil ya bunu yapmak zor değil.
Erkekler tuvaletine girmediğim için durum nedir bilmiyorum ama kadınlar tuvaleti gerçekten iğrenç.
Eğer bunu yapan birisi var ve yazımı okuyorsa ona söyleyeceğim tek bir cümle olaak.
NASIL BULMAK İSTİYORSAN ÖYLE BIRAK.!

İnanır mısın erkekler tuvaleti daha temiz oluyor genelde. Eşim yanımdaysa, erkekler tuvaleti tek kabinse onu kullanıyorum eşimi kapıya dikip. Kadın milleti sadece evine temiz.

Gercekten cok igrencler
Temizlikcilerde suc bulmuyorum tabi hepsi icin konusmuyorum
Ama o temizleyen insanlar napsin
Pedlerini ortaya atan su dokmeyen pecetelerini ortaliga birakan kadinlar.. Utanç verici

Bende devlet hastanesinde girdim daha doğrusu giremedim, son oldu o, artık asla girmeyi denemem. Yemin ederim öğürerek çıktım zaten kokuya karşı tepkim çok fazla, midem hassas. O pislik o koku hiç gitmedi gözümün önünden. Kursa gidiyordum kalabalıktı baya, temizlikçi abla kadınları tuvaleti erkeklerden daha pis derdi. Ya insan pedini bırakır mı öyle sarmadan etmeden ya.

Evlerinde nasıllar ben de çok merak ediyorum.
Üniversitede yurtta hafta sonları girecek tuvalet bulamazdım. Başka katlara indiğimi bilirim.
Temizlikçi ablanın neden bizden nefret ettiği çok açıktı.

ÇOĞUNLUĞUN TEMİZLİK ANLAYIŞI EVİNİŞ BAL DÖK YALA AMA ÇEVREYİ ETRAFI UMUMA AÇIK ALANLARI KİRLET BOL BOL KİRLET ÇOK AYIP..

BEN BAYANLAR TUVALTEİNDE PEDLERİN AÇIK AÇIK ATILMASINA DA KARŞIYIM YAW SAR Bİ PEÇETEYE ÖYLE AT

Yani cidden ben de merak ediyorum, bu millet acaba tuvaletin icini bilmiyor mu? Insanin adet kani neden klozetin etrafinda olur mesela? Demekki iceri isemiyorlar.
Valla ben de gitmiyorum, hele klozete hic gitmiyorum. Caminin tuvaletine gidiyorum ve yanimda sirke tasiyorum. Ilk once yikayip sonra ihtiyacimi gideriyorum..
Millet cok pis coook.
Ulan insanca kullan. Her tür hastalik var yani. Niye b.k gibi kullanıyorsun. .???
Bi tanesini yakalasam varya o b.klari adet kanlarini yalaticam. Onlara bu lazim bu...

Sebep ise su,
Kadinlarimiz asiri titiz, tuvalete oturmaya mideleri. Musade etmiyor ayakta veya klozet tepesine cikarak is goruyorlar.
Temizler ya, nasil biraktiklari onemli degil onlara degmesin yeter.
Sonra copu ellemeye ve dahi gormeye tahammulleri yok, o yuzden kendilerinin pedlerini oylece birakiyorlar.
Sifonu elleyemezler mikrop dolu.
Hepsi titizlikten yani

İğrençlerde ondan..Gerçekten bulup kafasını sokacaksın klozete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…