• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar susarak gider...

sensiz__asla123

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.656
1.053
373
32
KADINLAR SUSARAK GİDER !
Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez. Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkekler de en çok bu cümleye sinir olurlar. Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir.

Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar. Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar. Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır. Genellikle ne cevap alır? Abuk sabuk konuşma! Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır. Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.

Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur. Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.

Kadın susarak gider!

En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir. O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir. Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir. Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir. Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider. Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.

CEMAL SÜREYA

7 yillik iliskim var nisan olacak bilmiyorum ben bagriyorum suan sanki kendimi gördüm...

ama nasil yazmis yahu bu erkeklerde odun bagrirsin sorun cikarmak icin,mutsuz olmak icin cabaliyorsun derler...

cemal süreyya cözmüs olayi ama bazi odunlar cözememis

7 yillik iliskim var nisan olacak bilmiyorum ben bagriyorum suan sanki kendimi gördüm...

ama nasil yazmis yahu bu erkeklerde odun bagrirsin sorun cikarmak icin,mutsuz olmak icin cabaliyorsun derler...

canım bende öyleyim senin gibi.. bağırdımm, güzellikle söyledim.. ama yok ya yok.. gitmek sadece sessizce kaybolmak en doğrusu :14::14:

bende güzellikle , söyledim bağırdım çağırdımm.. uzun uzun anlatınca çok konuşuyorsun dedi bana..

konuşmasam olmuyor konuşsam hiç olmuyor... çok seviyorum ama her ne kadar duygusal yönüm ağır bassda sonuçta aynı sınıftayız..

mantığımla hareket etmek zorundayım !!!

bir ömür boyu yapamam sanırım:14::14::14::14:

bnde cook seviyordum ..
5 yıllık beraberlgmz vardı...
onun için neler yaptm neler..
kendm olmadım baska biri oldum...
onun için..
ama o naptı ... 1 yılda tanıdgı arkdslarnı bna terch ettgi gün hersey btti ...
snra cok pşman oldu ama fayda etmedi suann sevmyrm onu zerre kadr..:19:

ahh kıyamam ben sana bebeğimmm:14::14:

hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum bende...

boşluktayımmmm:14::14::14::14:

Dün yasadım aynı bu yazılanları...esimle kavga ettik ben kendimi ifade etmeye çalıştıkta dirdir yapan kadın durumuna düştüm herzamanki gibi...ama tek istegim beni anlamasıydi....susmak lazım aslında...susabilmek lazım...en azından asıl gorunebilmek için...

Dün yasadım aynı bu yazılanları...esimle kavga ettik ben kendimi ifade etmeye çalıştıkta dirdir yapan kadın durumuna düştüm herzamanki gibi...ama tek istegim beni anlamasıydi....susmak lazım aslında...susabilmek lazım...en azından asıl gorunebilmek için...

sevgilim de şaşırıyor...
susuyorumm 2 dk konuşmasam ölürdüm onsuz..
şimdi günlerce aramıyorum...
gücendimm çok gücendim.. demekki onsuz da oluyormuş, onun kokusunu duymadan nefesini içime çekmedenn ..
susuyorum...artık susuyorummm...:50::50::50:

sevgilim de şaşırıyor...
susuyorumm 2 dk konuşmasam ölürdüm onsuz..
şimdi günlerce aramıyorum...
gücendimm çok gücendim.. demekki onsuz da oluyormuş, onun kokusunu duymadan nefesini içime çekmedenn ..
susuyorum...artık susuyorummm...:50::50::50:

Valla simdi küsüz konuşmuyoruz...ama simdi kendime soz veriyorum bende susacakmış artık...kendimi savundukta batıyorum çünkü...yeter...senin gibi olucam artik canimmmmm....söz...

susmak lazım kesinlikle..ama olmuyor yapamıyoruz işte...
cemal süreyya gerçekten çözmüş olayı ya bu susamayışlar gerçekten çırpınışlarımız aslında. bunu o kadar çok yaşadım ki sus asil ol yapma bekle dedim yine yine aradım msj attım bu sefer aramicam bakalım nolcak. gerçi yine 2hafta önce en son msjları cvpsız kalan bnm ama susuyorum bakalım..

ahh nerde cemal süreyya gibi adam ya.. off..

Back