• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar susarak gider...

Arkadaşım ne güzel birşey paylaşmışsın.Şu an içinde olduğum durumu her bir kelime çok güzel anlatıyor. Ümit gidince, umut gidince, geriye kalan tek şey sessizlik. Eskiden sinir olunan yada uğruna değiştirirlmeye çalışılan şeyler bitiyor. Ve cemal süreyyanında dediği gibi, kadın kafasında çoktan bavullarını toplayıp biletini kesiyor. Yazık bir erkeğe, bunca uğraşı emeği hiçe sayıp bu hikayeyi bitirdiği için...

Arkadaşım ne güzel birşey paylaşmışsın.Şu an içinde olduğum durumu her bir kelime çok güzel anlatıyor. Ümit gidince, umut gidince, geriye kalan tek şey sessizlik. Eskiden sinir olunan yada uğruna değiştirirlmeye çalışılan şeyler bitiyor. Ve cemal süreyyanında dediği gibi, kadın kafasında çoktan bavullarını toplayıp biletini kesiyor. Yazık bir erkeğe, bunca uğraşı emeği hiçe sayıp bu hikayeyi bitirdiği için...

kesinlikle canım şimdilerde birebir yaşadığım bir durummm:2::2::2:

kesinlikle canım şimdilerde birebir yaşadığım bir durummm:2::2::2:

Elinden geldiği kadar kısa sürede bitir. Ve yat kalk dua et. Ben bu halde daha çok uzun bir süre yaşamak zorundayım. Karşındakinden vazgeçtiğin halde, bırakamamak kadar iğrenç birşey yok. Allah yardımcımız olsun.

Elinden geldiği kadar kısa sürede bitir. Ve yat kalk dua et. Ben bu halde daha çok uzun bir süre yaşamak zorundayım. Karşındakinden vazgeçtiğin halde, bırakamamak kadar iğrenç birşey yok. Allah yardımcımız olsun.

inşallah canımm unutalımm hemde hemen.. Allah yardımcımız olsun inşallah

bir kadın vazgeçtiyse, anladıysa artık oluru olmadıgını.. soyleyemediği seylerin pesıne düşmez. sessizce gider...

Hep susarak gittim, her ayrılmamızda...

Ama günler geçti , hazmedemedim söyleyemediklerimi ve unutamadım.

En son bittiğinde ise, telefonu suratına kapatıp yine sessizce gitmek, kaçmak istedim.

Ama bir ses bana dedi ki; Leonela yapma ! Ne geliyorsa içinden söyle... Yeter bu kadar sustuğun...

Ve ne geliyorsa içimden, ne söyleyemediysem şimdiye dek ,her şeyi bir bir söyledim...

Benim için öldün sen dedim. Öldürdüm ben seni oğlum ! dedim... Hiç olmadığım halde , ukalaca rol kestim...

Ama sonra ne oldu biliyor musunuz ? Hafifledim :) Rahatladım. Telefonu kapadıktan sonra yüküm gitti içimden...

Bir sus, iki sus, üç sus .. Nereye kadar ? Gerek yok,içte kalan ne varsa söylenmeli... Her seferinde değil ama gerçekten "sonu geldiğinde" bir şeylerin !​

Back