Kadınlar plajında kadınlı erkekli denize girecekler

Sirf bu yuzden uzun yillardir haftasonlari taksime gitmeyiz. Kadikoyu daha cok seviyorum daha nezih. Ama yetisiyo tacizci her yere..
benim genç kızlığım orada geçti 94 lerde okadar mendil vb satan yoktu..sonradan sevgililerin peşine takılan birşeyler satmaya çalışan,hatta zorla satmaya çalışan insanlar türedi..bozuldu..

Adam sapiksa aciga kapaliya bakmiyor, elini attin mi herkeste popo var nasilsa... Gozune kestirdigine halleniyor pislik..

Adam sapiksa aciga kapaliya bakmiyor, elini attin mi herkeste popo var nasilsa... Gozune kestirdigine halleniyor pislik..
cinsel açlığın dibe vurmuş hali bizdeki,bu ne rezilktir anlamadım gitti..erkek çocuklarına doğru düzgün terbiye vermezlerse ne olucak..ahlaksız nesillerinden gurur duyuyorlardır böyleleri..

Aslinda oyle otobuste filan tacize ugradiginda basacan cigligi, yaygarayi... Utaniyoruz, yapmiyoruz ama aslinda oyle yapmak lazim boylelerine... Rezil edip attiracan otobusten... Kalanlar da bak nasil uzaklasiyor kadinlardan o otobuste seyret..

Hee.. aklima gelmisken... Eskiden toplu igneli kadinlar vardi. adam surtunmeye meyletti miydi hemen cikarir bir batiriverirdi. adamlardan hafifi bir ciglik, hemen uzaklasirlardi.. Konuyu da dagittik iyice... Neyse biz plajimiza donelim gene.. Offf olsa da yuzseydik simdi biraz... Ne iyi olurdu. Seneye bulussak mi su Sarisu plajinda? Felekten bir gun calariz su olumlu dunyada..

Aslinda oyle otobuste filan tacize ugradiginda basacan cigligi, yaygarayi... Utaniyoruz, yapmiyoruz ama aslinda oyle yapmak lazim boylelerine... Rezil edip attiracan otobusten... Kalanlar da bak nasil uzaklasiyor kadinlardan o otobuste seyret..
anlattı kızkardeşim genç kadın pardüseli,otobüs sıkışıkmış kadın bağırmış adama..oda kendini reklam yapmaya çalışıyorsun demiş pişkin adam..kadında televizyonamı çıkıcam neden reklam yapayım demiş..öyle ağız dalaşı yapmışlar...

olabilir..iğnelerimizi alıp gel,r,z

moda'da oturuyorm bizim bu taraflarda hiç şahit olmadım taciz muhabbetine de kadıkoy meydanda,bahariye boganın oralardad vs görmüşlüğüm coktur taksimi saymıyorm bile.. evet o kadınlarda bikini mayo sort mini etek vs yoktu ve tacize mğruz kalmıslalrdı..iş erkeklerde bitiyor yani..

ve yukarda birisi recm muhabbeti yapmıs ki. müslümanım diyen recmi inkar edemez.. ayet de cezadan bahsediyor hadislerle de sabittir recm.

ben hadislere bakmıyorum açıkça,sunnimişiz,ama benim için kuran esas..herkezin kendi fikri tabii

burada altınolukta halk plajından bahsedeyim kısaca saraylım..sezonda çok kalabalık..buna rağmen eğtimli eğtimsiz pek çoğu şemsiyesini diker yer tutmak için..kendileri yoktur şemsiyeleri vardır..bu nedenle bazen tartışma olabilir:)açık yada kapalı ol dibine gelip bir erkek rahatça oturur adapa falan önem verilmez ..hani hanımdır çok az ileriye sereyim havlumu rahatsız olabilir diye düşünülmez..tuvalet zaten 100 metrede bir bile yok:)yurt dışı nasıl bu konuda?

sadece kuranı esas alan müslümanlar nasıl namaz kılıyorsunuz merak içerisindeyim doğrusu..
sünnetiyle kılıyorum..oşekilde kılmayan çokmuş şu an ...sunni olsa dahi..
gerçi sadece namazda sünneti uygulayıp,lüks içinde yaaşayan Müslümanlarda var gösteriş içinde olan..o nedenle karışık bir konu bence..

aslında sordugum soru farzıyla birlikte sünnetini de kılıyor musunuz değildi. benim takıldıgım konu ben kurana bakarım demişsiniz de.. kuran da namaz kılınışını bulamazsınız namazın farzını dahi hadislere bakıp kılıyorsunuz.. şu durumda nasıl sadece kurana bakmıs oluyorsunz?

dediğim öğretilesi bir şeydi..konu hakkında çok bir bilgim yoktu..Şu anki düşüncem sadece kuranı esas almak..iyi bir insan olmaya çalışmak Müslümanlık için yeterli..teferruata gerek yok..bence..

Yurtdisi derken ben Amerika'da oldugumdan oradan ornek vereyim. Buradaki plajlar cok genis, okyanus kiyisi oldugundan herhalde... Bir de Amerikan halkinda "personal space" (kisisel alan mi desem, tam turkcesini bulamadim) cok onemli. Insanlar kadin veya erkek farketmez, birbirlerinden uzak yerlere otururlar samimiyet yoksa.. Yani hic bir yabanci gelip senin iki-uc metre yakininda uzanmaz. Yurdisina ciktiklarinda ortama uyarlar, ama kendi memleketlerinde durum boyle. Bunlarin olusturdugu sira kuyruklari da oyle, araya iki kisi daha rahatlikla sigar yani.. Tuvalet ve dussuz olmaz plajlar.. Cogu da evindeki tuvaleti aratmayacak temizliktedir. Amerika'da zaten genel olarak tuvaletlerde bir bal dok yala durumu var zaten... O kadar temiz ve bakimli.. Gerci simdi turistik sehirlerimizdeki plajlarda da dus ve tuvalet var Turkiye'de.. Ama tuvaletler icin ayni seyi soylemek zor.

bak gavur gavur denilir birde..özendim gerçekten tıvalet ve duş olsa çok iyi olurdu..birde dibine oturmaya çalışmayan medeniyetsiz krolar..

bak gavur gavur denilir birde..özendim gerçekten tıvalet ve duş olsa çok iyi olurdu..birde dibine oturmaya çalışmayan medeniyetsiz krolar..
Avrupalilar 1700 lu yillarda su ciltlerine zararli sanip senede 1-2 defa yikanirlarmis. Turk hamamlarindan cikan kadinlarin pembe ciltlerini gordukten sonra yikanmaya baslamislar ama boynuz kulagi gecmis. Avrupali, Amerikali hergun, hatta bazen gunde iki kez dus alirken Turkler bu isi 3-4 gun, bir hafta, hatta kimisi iki haftada bire kadar cikarmis. Tuvaletler zaten ihtimam hic gosterilmiyor. Cok az temiz tuvalet gordum Turkiye'de.. Turk insani da bu konuda duyarsiz zaten, yani cogunluk.. Pis birakiyorlar. Temizlikciler bir kapanista bir de iki uc saatte bir tuvaleti yokluyorlar kalabalik mekanlarda, yetmiyor.. Munih uzerinden aktarmali ucanlar Munihteki tuvaletlerin pisliginden yakiniyor, ama orada da Turkler cogunlukta zaten.. Amerikada Turk az, havaalanlarinda tuvaletler misler gibi.. Tuvalet egitimine gereken onemi vermiyoruz biz Turkler sanirim. Evimizdeki temiz olsun da, gerisini bosver gibilerinden..

cyryptic,
Altınoluk benim gözlemlediğim kadarıyle son 5-6 senedir bozuldu, 10-15 yıl önce daha iyiydi sanki, sitelerde yaşayanlar rahatça bikinisiyle evinden çıkıp plaja kadar yürür, denize girer kimsede dönüp bakmazdı. Şimdilerde çarşısında bile dolaşırken huzursuz oluyor insan, hele gece limanın oraya ineyim dersen yanmışsın, üstüne üstüne yürüyen odun sürüleriyle karşılaşıyorsun, çok göç aldı orası, birde havası da bozuldu gibi geliyor bana, eskiden daha kuruydu, şimdi nemli.
Sabah erken saatler şahane olurdu sahil, ben geldiğimde sabah 7-8 gibi denize girmeye bayılırdım Altınoluk'ta ama o zamanlar bu kadar kalabalık değildi, nerdeyse 15 yıl öncesinden bahsediyorum, artık gittiğimde halk plajına adım atmıyorum, dediğin gibi şemsiyesini kuma saplayanlarla dolu, zeytin ağaçları olan sahillerde hamaklar kurulur sahibi sonradan gelir

Yakın akrabalıklar kuruyoruz bizim sahillerdeNe de olsa sıcak kanlı insanlarız, hemen samimi oluruz, sahilde havlu serecek yer kalmaz, güneşlenirken hafif sağa dönsen abinin tekiyle burun buruna gelme ihtimalin %99 o yüzden mümkün olduğunca kıpırdamadan güneşlenmek gerekiyor

Medeniyetsiz kirolar da tabularin coklugundan... Ozellikle seksteki tabu, kisitlamalar.. Ustelik gittikce artan kisitlamalar, buna karsin gittikce artan gizli yapilan aykiriliklar.. Ne kadar kisitlama, o kadar sapkinlik yani.. Kendine tatmin olmaya mesru yol bulamayan bastirilmis acligin disa vurumu.. Ekonomik kosullar da cabasi.. Evlenmeden olmaz durumlari, para yok evlenmeye, para yok kadin tavlamaya-yemeklere cikarip gonul kazanmaya, para yok geneleve gitmeye, saldir sokaktaki Ayseye, plajdaki Fatmaya durumlari..

kesinlikle cm farkıyla oturursun sahilde göze alırsan gidersin:)
munecim..11 yıl önce geldim inan yapış yapış olma hissi yoktu o zaman..şu an dediğin gibi nem çok fena ve kalabalık inanılmaz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…